• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[4]elves of the valley- התחלנו!

אני יודע יש לי 29 נק"פ אני התבלבלתי,ויש לי אקסאל לא תקין או משהו כזה אז אתה יכול פשוט בתום כל סבב להגיד בערך איפה כל אחד ואני אסתדר.

IN
אלאנריאל זכתה בהיזדמנות פז לתקוף את האלף אחרי שקיבל מכה הגונה ,אבל בינתיים היא עסוקה מידי עם האלף שמולה.
OUT
תוסף2+ להתקפה הבאה נגד אלף2 ,אני משער

OUT
תודה רונר.
מר מו"ד, באמת כדאי שתתחיל לתאר יותר ולכתוב יותר מסודר, כי בקושי הבנתי מה כתבת בתגובה האחרונה.

IN
היסודן נוזל על העשב לעבר סולזאר, וחובט בו עם זרועות הבוץ שלו. הבוץ ממלא את פיו של סולזאר שמבין בבהלה כי לבוץ יש חיים משלו והוא מנסה לחנוק אותו! במהירות הוא מקיא את הבוץ, אך נותר חשוף להתקפתו של היסודן, שלא מאחרת לבוא.

META
היסודן זז ל-B2 ומכה בסולזאר בחבטה מטביעה שגורמת לסולזאר 4 נזק(מזליסט קטן... יצאת בזול מכל ההתקפות!).

OUT
בדיוק איפה שהם היו קודם(דהיינו, משמאלך, משמאל לגדילן ומשמאל לניקודמס).,

עריכה: מר מו"ד, יש שני אלפי שקרובים אליך באותה מידה, אחד פצוע והשני לא. את מי מהם תקפת?

OUT
האמת שלא ידעתי. מצטער :oops:
IN
לואיס מביט בדם שזולג ממנו ומקלל את האלף שעשה לו את זה. הוא מתרחק פסיעה לאחור, שולף את הקנה שלו וממלמל לחש לעבר האלף.

פסיעה לH8 קללת המכשף על האלף הקרוב, ואז פרץ קמאי, 16 התקפה, 9 נזק +4(קללת המכשף)

out:
רגע, כתבת שהיסודן זז לb2??? זה בקצה השני של הזירה (רוב הדמויות נמצאות בI). משהו לא בסדר במפה שלי?
in:
סורן מסתכל על מהלכיהם של חברי הקבוצה זה מוזר, למה הם מרשים לעצמם לצאת ממבנה כל כך מהר? לא משנה, אין טעם להשאר בחזית הקדמית כשאין מבנה אמיתי הוא פוסע אחורה, ומשלח באלף שמולו קליע זוהר
meta
פסיעה לH6, וקליע קסם על האלף שנמצא בJ6
התקפה נגד תגובה:20 (3 תבונה 17 בגלגול)
נזק: 8 (5 גלגול 3 תבונה)
out:
אני יודע, 8 זה עלוב, אבל לא ריציתי לבזבז כוח יומי או התקלות כשכול הכוחות שלי חוץ מזה טובים נגד מטרות סמוכות, שאין פה. כל מי שיש לו כוחות שדוחפים את המטרה, תשתמשו בהם, טוב?

OUT
טעות שלי, הוא לא ברח. הוא פסע ל-H6.
סופסוף מישהו הבין שאתם בחרא מצב(שלושה מאוגפים) ופעל כדי לשנות את זה! שוב, כדי להסיר ספק, תור רונר.

Out
אני בטיול אז לא אגיב הרבה ואין לי פה את המפה.
In
סולזאר רץ בזעם אל האלף שליד אנדריאל ״אני אקצץ לך את האוזניים אלף!״הוא מתחיל בסדרת הנפות אשר גורמות לו לשים לו את כל תשומת הלב,ובנתיים אנדריאל יכולה להסתלק...
Meta
התקפת חיפוי כוח נגד דרג״ש נגד האלף שליד אנדריאל 15+7=23 ונזק 15 ואנדריאל יכולה לפסוע 2 משבצות.

אין מקום שלא יגרום לי לחטוף התקפה מזדמנת. אני פוסע לH7, ומכוון את ההתקפה שלי על היסודן במקום. מצביא, אם אני זוכר נכון אמור להיות לך כוח שמזיז בני ברית, כדאי שתשתמש בו. מי שיכול לדחוף, שיקבץ את האלפים ביחד, הם יכולים בקלילות לא רק לאגף אותנו אלא לגרום נזק מטורף. אחד מהם גרם 23 נזק בהתקפה אחת, הם חזקים. מי שיתרחק מהם, כי להכנס לשטח של מישהו לא גורם להתקפה מזדמנת והם יאגפו אותנו מהר.

IN
כאשר סולזאר מכה באלף, הוא נופל בצרחה עם הפנים לעשב ולא זז. שני חבריו מסתכלים באימה על חברם שנכתש, אך מתעשתים במהירות. אחד מהם מנצל את העובדה שסולזאר בתהליך התאוששות מהתקפת היסודן, ודוקר אותו בחרבו בעוד השני זז במהירות ותופס את מקום חברם שנפל. הוא מסתכל על אלנדריאל ופירול, ולבסוף מחליט לתקוף את פירול. החרבות של שניהם מחליקות לתוך בשרם של סולזאר ופירול, בעוד האלף שתקף את פירול צורח בזעם כשהוא נכווה מהאש של אלנדריאל.

META
אלף 3 זז לאיפה שהיה אלף 1, ותוקף את פירול. הוא פגע, תוריד 14 נק"פ.
אלף 2 תוקף את סולזאר. הוא פגע, ותוריד 11 נק"פ(שוב, יצאת די בזול).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה