• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[4]elves of the valley- התחלנו!

IN
אלאנדריאל נאנחה "גם אני ניסיתי להרשם למישלחת, ב-ב-ביזבזתי את כל כספי אבל..."היא נעצרה העבירה קצה שער אדמוני מאחורי האוזן והמשיכה בקול קצת רועד
"הפקיד אמר שאני צעירה מ-מידי ולא הוכל לצאת מיבלי שמבוגר אחריי יאשר זאת.עכשיו אני תקועה בבור הזה בלי פרוטה שחוקה אחת"

סורן פונה אל החצי אלף בלית ברירה ,ולא שם לב לנערה שאיתה הוא דיבר "שלום, אתה אולי יודע מה הבעיה במקום הזה? הבנתי שהרבה אנשים נעלמו, אז אפשר פשוט לא ללכת לשם, לא? בכל מקרה המקום נראה מת. אתה יודע משהו על דברים מעניינים? אולי מקום שבו האנשים באמת יודעים מה קורה, ובמקום משלחת חיפוש שולחים אנשים רציניים שבאמת עושים משהו? אני מחפש הרפתקה טובה, ולא נראה לי שמשלחת חיפוש עלובה תהיה שווה את הזמן שהיא תיקח" סורן מדבר באגביות, נראה שהוא פשוט לא מבין מה הבעיה בזה שאנשים נעלמו.
עריכה:ניקודמס ביקש ממני לערוך בשביל רציפות עלילתית. חוץ מזה בגלל שהחצי אלף לא ענה לי החלטתי לשנות מעט את ההתנהגות של הדמות שלי בשביל לא להרוס לעצמי את המשחק.

IN
אלאנדריאל הזיזה במהירות כמה חביות והוציאה חבילה עטופה בבד,היא הסירה את העטיפה והוציאה שתי הצעדות דקרים והלבישה אותם על זרועותיה ,אחרי זה לבשה גלימה כחולה ממשי רטובה ולבשה מעל שיריונה . לבסוף הוציאה קלשון עשוי ממתכת ירקרקה, גלגלה את החביות בחזרה והתחילה לחזור אל ביניין העירייה
OUT
אפשר לקרוא

OUT
יופי טופי. גמר חתימה טובה לכולם! צום מועיל למי שצם, ותחנקו מעצם מי שלא.

IN
כולכם מבלים את שעות האור האחרונות בדיבורים והכנות, וכשיורדת השמש נמצאים ליד בניין העירייה כ-10 אנשים.
ראש העיירה יוצא מבניין העירייה, ואומר לכולכם:"אתם החלטתם להציל את הנעדרים. אנחנו מודים לכם בשם כל הנעדרים וקרוביהם, ומאחלים לכם דרך צליחה ומסע קל. מי ייתן וכולכם תחזרו לפה בשלום עם הנעדרים." הוא שולף מפה מרופטת שמצויירת מעט ברישול של צלקת הכאוס ומראה לכם איפה חושדים שהנעדרים נמצאים, ומה הדרך לשם. הכנות אחרונות לפני היציאה?

out
מה איתי אני עדיין בפונדק
אתה יכול לעלות את המפה או שלא צריך?
in
שסולזאר מבחין מה השעה הוא רץ לבניין העירייה בצעקות:"חכו! חכו! אני גם מתנדב הסיכוי האחרון לא השטתה כך יותר עוד צעד לנקמה והתקווה חכו לי!"

out:
ערכתי מעט את ההודעה הקודמת שלי
in:
בעצם, אין לי סיבה לא לחפש את הנעדרים. אומנם זה לא משהו מוצלח במיוחד, אבל יש סיבה לזה שהם נעלמו ואולי אני באמת יעשה משהו. מקסימום אני יעזוב את האנשים האלה אם לא יקרה שום דבר מעניין
סורן הולך לבניין העירייה, ואומר "אני מניח שאפשר עדיין להצתרף למשלחת, לא? ייתכן שמשהו רציני קרה ואני רוצה לעזור"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה