• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[4]elves of the valley- התחלנו!

warforgad

פונדקאי ותיק
אלפי העמק(elves of the valley)
כולכם נמצאים בעיירה קטנה קרוב לצלקת הכאוס. הגעתם לשם בעקבות שמועות על כך שאנשים נעלמים באיזור הזה, ואף משלחת הצלה שיצאה לא חזרה משם. חלק מהסיפורים אומרים ששדים שבו אותם, חלק אומרים שכישוף אפל, אבל אף אחד לא יודע בוודאות. ככל שהתקרבתם לצלקת הכאוס, ראיתם יותר ויותר מודעות על נעדרים חדשים. בעיירה שבה אתם נמצאים, יש עשרות מודעות כאלה, וביניהן חלקכם מוצאים דברים שמעניינים אותם באופן מיוחד.

RONER
אתה רואה על הקיר מודעה שהשם בה נראה לך מוכר. אתה מנסה להיזכר, ופתאום נזכר. זהו שדין, תושב מכפרך שעזב שבוע ימים לפני שהאשפים הגיעו.

גדילן
בפינה של אסם, אתה רואה מודעה ומזהה את השם בזעזוע. זאת אמך, אנה, והמודעה היא לפני יומיים בלבד!

מר מו"ד(יותר נוח לקרוא לך ככה מאשר להעביר לאנגלית)
תוך כדי שיטוט שם צד את עיניך. הלוא זה ביירו, האלף שטיפל בך וגידל אותך אחרי התייתמותך!

מתחת לכל המודעות רשום שחוליית חילוץ נוספת מתארגנת ליד בניין העירייה בשקיעת השמש.

OUT
לקח זמן, אבל סוף סוף התחלנו. נא לא לקרוא מה שאני כותב לאחרים. בנוסף תארו את דמותכם בהודעה הראשונה(שם, גזע, מראה טיפוסי מבחינת בגדים וצורה פיזית).

in
סולזאר בן גרגלסקון-דם דרקון בשנות העשרים לחייו בעל קשקשים זהובים וצלקות בעל שיריון קשקשים וחרב עם להב אדום.
יכול להיות? אחרי כל השנים האלה הוא שרד!! טוב לפחות חצי שרד אף אחד לא חזר משם.למה אני מתמהמה במחשבות סולזאר אומר לעצמו אי אפשר לבזבז זמן יש תקווה!אני חייב ללכת.
ובמילים אלה סולזאר רץ לבניניין העירייה. אני יחכה שם עד השקיעה אם יש צורך אבל קודם אני יקח איתי שיכר צריך לחגוג!סולזאר רץ לפונדק. (אלה אם כן עוד מעט השקיעה אז הוא ישר הולך לעייריה)
out
יש סוף סוף התחלנו! בהצלחה לכולם

OUT
אפשר שכל אחד ירשום את התשובה בספוילר?
ומה עושה מי שלא ראה מודעה?

IN
"מוזר... כולם כאלה..מפוחדים ...עבדו ביאוש....כמה חבל "אלאנדריאל הסתכלה על הבתים הקודרים
והחולונות האטומים בקרשים , התקרבלה בבגדיה שלא כל כך הגנו מפני הקור ,והמשיכה לדרכה מעורערת

IN
לואיס הוא חצי-אלף גבוה וחסון בעל עור חיוור מאוד שגובל בלבן, ושיעו לבן לגמרי. עיניו ירוקות, וזקנו הקצר חום. הוא לובש שריון עור וחמוש בשלל כלי נשק.
לואיס מביט במודעה בהלם, ציפורניו חופרות בכוח בכריות ידיו, אני חייב להציל אותה! קבוצת חילוץ..! ברגע שלואיס קורא את ה"קבוצת חילוץ" הוא מיד רץ לבניין העירייה, בלי להמשיך לקרוא. (ולראות שזה בשקיעה)

in:
סרון הולך בעיר, מסתכל על כל מודעות הנעדרים בפנים אדישות למה הגעתי למקום הזה? המקום מזכיר לי יותר מידי את ההרים. מעניין אם יש מישהו מעניין בקבר הזה. סרון מחפש מישהו שנראה ממקום אחר, ומחפש בעיקר קוסמים או אלדרין שנראה שאינם חלק מהמקום העצוב הזה, כי ברור לו שאין לו מה לחפש אצל אבלים, הם חושבים רק על הבעיות שלהם והם חסרי ייחוד ברוב המקרים.

אלאנדריאל קרעה על האדמה הלחה של היער וקטפה בזהירות כמה עלי קורנית ,אני צריכה להספיק להגיע ליפני השקיעה העירה ,כדי למכור את העלים למשלחת שיוצאת ,אולי אני הוכל להיתקיים עוד יומיים... משגמרה התחילה את דרכה לעבר העיר מחפשת הרפתקנים שמעוניינים בתרופה

OUT
סליחה שלא הגבתי, בית ספר זאת המצאה אכזרית :( .

IN
מר מו"ד וגדילן

אתם מגיעים לבניין העירייה כמה שעות לפני השקיעה, ורואים שם עוד שני אנשים(חוץ מכם) שמחכים לייד הבניין.

RONER
סולזאר מגיע לפונדק בריצה, נערה צעירה מקדמת את פניך:"תרצה אולי להזמין משהו? יש לנו שיכר משובח וארוחות משביעות".

ניקודמס
אלנדריאל מגיעה לעיירה, ורואה כמו כולם את המודעות של הנעדרים. מה היא עושה ולאן היא הולכת?

גאלאן
בשיטוטיך בעיירה הדבר הכי קרוב לקום שאתה רואה זה חצי-אלף שעומד לייד בניין העירייה יחד עם עוד כמה אנשים.

IN
לואיס בוחן את האנשים האחרים בעניין, ומתקרב לכיוונם "שלומות, לכם. האם תוכלו לחלוק עמי את הידע שברשותכם אודות הנעדרים? איבדתי אדם שיקר ללבי וחשוב לי לדעת כמה שאוכל על התופעה"

IN
יופי הספקתי להגיע לביניין העייריה ליפני יציאת המישלחת אלאנדריאל התחילה לעובור מאיש לאיש עד שהגיע
ל חצי אלף חסון בעל עור חיוור, כמעט שקוף שער לבן לחלוטין
"ת-ת-תרופות אדוני?"....

OUT
(גדילן זה אתה)
עריכה, מצטער

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה