• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[4] שורת הרפתקאות ממגזין dungeon, הרשמה(4/5)

סטטוס
נעול לתגובות.
חמודה?
הערות כגון "יואו מגעילים" ו"שיאכל אתכם הדרקון" אינן מעליבות אותי, אבל אלו בהחלט הודעות פוגעות, כמו הגישה שלך שמעידה על שכנראה אפילו לא קראת את חוקי הפורום כשנרשמת. אני מעריכה את העובדה שנרשמת לכאן בגלל עניין אישי במו"ד, אבל לקרוא את כותרת העץ היה מועיל לך לפני שקפצת עם רסיסי דמות של מו"ד 3.5 וביקשת להתקבל.
פיירי17 אמר/ה:
מה גם לפי איך שאת כותבת את בת 40+ וזה מאד עצוב.
אגב, יש הבדל גדול בין לכתוב כמו אדם בן 40+ לבין לכתוב בצורה רהוטה.

ברכותיי: קיבלת אזהרה על התנהגות בוטה ומזלזלת בחוקי הפורום ובחבריו (לאו דווקא אני), ועל ספאם חוזר.

תפסיקו כבר אם את לא יודעת הפורום הזה הוא למו"ד ומי שאת מתחצפת אליה היא מנהלת אז זה לא המקום למריבות ועוד יחסמו
אותך על ספאמים והודעות פוגעות אז אני מציע שתדברי איתה בפרטי ורק אמרנו שאנחנו מתכוונים למהדורה 4 ואת ל3.5 .

כן צפע, יש עוד מקום.
אתה תחליף את סול, ועכשיו הכול תלוי בגארל(או במישהו אחר שישלח דמות).

יש את הmr dnd הזה תשאל אותו אם הוא רוצה להצתרף.
ועוד משהו אתה מתכוון לפתוח עץ חדש למשחק או להמשיך עם זה כי הוא די עמוס.

RONER אמר/ה:
יש את הmr dnd הזה תשאל אותו אם הוא רוצה להצתרף.
ועוד משהו אתה מתכוון לפתוח עץ חדש למשחק או להמשיך עם זה כי הוא די עמוס.
אין בעיה הדמות שלי מוכנה רק דרך איפה אני אשלח את זה לו?[נסיתי את המחולל דמיות וזה לא עולה[למה מחשב דפוק,למה!?]]
אולי פשוט תגיד מה אני צריך לשלוח לך ואני אשלח[לא רוצה לכתוב הכול]

אני יגיד לך פשוט תעשה דף שחקן עם הרקע המיומניות הכשרונות והכל תשלח לו בהודעה פרטית.

נ.ב יש עוד דמות עכשיו נשאר רק צפע!

mr. dnd, אם יש לך את מחולל הדמויות לך ל-manage, משם ל-summary תעשה קופי פייסט להודעה פרטית ושלח לי.
אם אין לך את מחולל הדמויות, תצטרך להכין דמות(נגיד בוורד) ואז לשלוח לי אותה בהודעה פרטית.

הדמות תהיה מוכנה בערב.
במשחק יש את האידכונים של וויזרדס? כי אני לא מיכיר אותם.

לא, כנראה שאני לא משחק, גם במשחקים שאני כבר משתתף בהם. אני פשוט לא חושב שאני אמצא זמן. סליחה ששיגעתי אותך :roll:

לא נורא... אז חסר לנו שחקן אחד.

עריכה: יכול להיות שיתווספו כמה הרפתקאות נוספות חוץ מאלה שהזכרתי. הכול תלוי בחלוקת נקודות נסיון.
אם אתם חמישה, ומההתקלות מקבלים 500 נקודות נסיון, אז כל אחד יקבל מאה נקודות נסיון?

כן כל אחד יקבל 100 נקודות ניסיון אלה אם אתה תחליט אחרת,ובסוף משימה מקבלים גם נקודות על המשימה עצמה כל אחד בלי קשר לקרבות.

אבל יש לנו כבר כמה לא?
roner יש
mr dnd
dragold יש
צפע
וגדילן יש
אם אני לא טועה ומשיהו לא נתן דף דמות

mr. dnd עוד לא שלח כלום, וזה משאיר אותנו עם 4 שחקנים.
יהיו שינויים בהרפתקאות(לא חישבתי נכון את הנסיון שלכם).

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה