King Revange
פונדקאי ותיק
בהחלט, אף שאני חושב שלעתים צריך להניח לאורק להכניס לך כאפה, אם יצא בקובייה שכן.
לכן הבזיליסק של 3.5 הוא דוגמה כזו נהדרת... התקפת מבט, הבזיליסק בכלל לא צריך לעשות כלום... ואת הקובייה מגלגל השחקן. גלגול לא מוצלח אחד ולדמויות בדרגה 5 אין סיכוי בכלל להפוך פסל לדמות. אפשר להפוך את זה לקרס עלילה ולצאת למסע לרפא את הדמות שאובנה, אבל העובדה היא ששחקן אחד או יותר נאלצים להחליף דמות עוד לפני שמיצו את המשחק בדמות הראשונה.The oldman אמר/ה:אני חושב שכולם יכולים להסכים שלא מתים בגלל חוסר-מזל, לפחות לא בקרב סתמי (בניגוד למשל לקרב בוס) - אבל בשביל זה יש Fudge למנחה - הרי השחקנים לא רואים מה אנחנו מגלגלים...
והאורק לא מתעניין בהצלת הקשיחות של הדמות.the Nerubian אמר/ה:ההבדל השלישי - הדמות בדוגמה עם האורק נמצאת כרגע ב-3 נק"פ. נק"פ הוא דבר שמשתנה בהדרגה ואפשר לנהוג בו בחכמה ולרפא\לנוח. הבזיליסק לא מתעניין בכלל בנק"פ של הדמות. שים לב שגם דמות עם 3 נק"פ מתה רק אחרי שגססה עד ל-10- נק"פ.
מבחינת מה אי אפשר לעקם? כי מבחינתי אני יכול לספר לשחקן שמשהו מסיח את את דעתה של המפלצת לרגע והוא ניצל.the Nerubian אמר/ה:ההבדל הרביעי - ציינתי אותו כבר במפורש - במקרה של הבזיליסק הגלגול הוא זריקת הצלה של הדמות ומבוצע על ידי השחקן כלומר המנחה לא יכול "לעקם" את התוצאה כמו במקרה של גלגול התקפה מצידו של אורק.
הפתרון שמצאנו במשחק שלנו (או יותר נכון - הדמות שלי מצאה) הוא פשוט להטיל על שדה הקרב לחש ערפל כדי למנוע מאיתנו לראות את הבסיליקס. למרבה הצער, היה מדובר בשילוב בין דרקון שחור לבאסיליקס, כך שהתוצאה הייתה תפלץ מעופף יורק חומצה ורצחני שהוא גם בלתי נראה באופן מעשי.the Nerubian אמר/ה:לכן הבזיליסק של 3.5 הוא דוגמה כזו נהדרת... התקפת מבט, הבזיליסק בכלל לא צריך לעשות כלום... ואת הקובייה מגלגל השחקן. גלגול לא מוצלח אחד ולדמויות בדרגה 5 אין סיכוי בכלל להפוך פסל לדמות. אפשר להפוך את זה לקרס עלילה ולצאת למסע לרפא את הדמות שאובנה, אבל העובדה היא ששחקן אחד או יותר נאלצים להחליף דמות עוד לפני שמיצו את המשחק בדמות הראשונה.The oldman אמר/ה:אני חושב שכולם יכולים להסכים שלא מתים בגלל חוסר-מזל, לפחות לא בקרב סתמי (בניגוד למשל לקרב בוס) - אבל בשביל זה יש Fudge למנחה - הרי השחקנים לא רואים מה אנחנו מגלגלים...