• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים תעצומת preformance

omerwiess

פונדקאי ותיק
דיברתי אתמול עם פרנהייט על צ'ארם שלי בpreformance והוא הולך כך (מאוד דומה לצ'ארם heart-compelling method:
עלות: 3 מוטים.
מינימום: preformance 2 essence 2.
סוג: ספלמנטלי.
משך: סצינה.
מילות מפתח: combo-ok, illusion, social.
דרישות קודמות: כל מצוינות של preformance.
הצ'ארם הזה גורם לנוכחים לאפקט אשליה שחפץ מסוים שונה או לא נמצא (למשל חפץ שנמצא על השולחן בעזרת מילותי אני משלה את הנוכחים שהוא לא נמצא, בגד שאני לובש יראה אחרת למשל בעזרת דברי אני אשכנע שבגדי המסע שלי הם לא אחרים מאשר בגדי המשמר החדשים של העיר, שהשרשרת שלי היא המדליון הקדוש של מנהיג הכת, שאני בעצם זכר ולא נקבה וכו').
זה גורם להשפעה מוחית בלתי טבעית אני מגלגל גלגול preformance ואם הMDV של הנוכחים קטן מההצלחות העודפות שלי הצ'ארם גורם להם לראות/לא לראות את החפצים שברצוני להשלות אותם בדברי למשך סצינה.
להתנגד לאשליה עולה 1 כוח-רצון.

מותר אבל זה אמור להיות משהו מאוד חזק, לא התנגדות לאשליה שמשנה חפץ, אלא יותר כמו להצליח נגד אשליה שגורמת לך לחשוב שאתה באמצע צ'ארסקורו כאשר אתה בתוך ביצה אפלה במעבה היערות המזרחיים...
תוריד ל1 כוח רצון

טוב אז שיניתי את זה לדרישות מינימום של preformance של 2 וצריך לשלם רק 1 כוח-רצון.
למרות שאני רוצה להפוך את הצ'ארם הזה ליותר חזק, אני מסכים שאתם צודקים.
שינוי חפץ זה לא כזה בי-דיל.
להשוואה heart-compelling method גורם לנוכחים להרגיש רגש מסוים שזה כנראה יותר חזק ולכן הדרישות שלו הם: preformance 4 ולהתנגד אליו זה 2 כוח-רצון.
מה דעתכם עכשיו?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה