• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 תוכן צד ג ב D&D Beyond

מסתבר שמכשפי החוף הוסיפו קטגוריה של שותפי תוכן לאתר -
בעיקר רואה שם שיתופי פעולה ותוכן של קריטיקל רול, מבחר די מצומצם. השאלה אם זו הסנונית שמבשרת את בוא האביב?

עם ההיסטוריה של מכשפי החוף זה גם יכול להיות הליץ' שמבשר על בוא החורף!
אבל אין לדעת, הם חטפו מכה רצינית מהקהילה בסאגה האחרונה, אז אני מקווה שכן, הרבה משחקים אחרים עושים את השיתוף וכתיבת התוכן הרבה יותר גמישה.

עם ההיסטוריה של מכשפי החוף זה גם יכול להיות הליץ' שמבשר על בוא החורף!
אבל אין לדעת, הם חטפו מכה רצינית מהקהילה בסאגה האחרונה, אז אני מקווה שכן, הרבה משחקים אחרים עושים את השיתוף וכתיבת התוכן הרבה יותר גמישה.
עם איך שאני מכיר את מכשפי החוף הם עוד עלולים להחזיר את הטרלת הOGL בחזרה. והם לא יתנו לתוכן צד שלישי (Kobold Press, A5E ודומיהם) לשבת בBeyond- בסופו של דבר הם מתחרים איתם על לב השחקנים.

והם לא יתנו לתוכן צד שלישי (Kobold Press, A5E ודומיהם) לשבת בBeyond
אני מסכים לגבי זה, אבל לגבי עוד סאגת OGL לא נראה לי שהם ירצו להכנס לזה שוב, למרות שבתור חובב OSR אני קצת מקווה שכן כי קיבלנו הרבה "דם חדש" אחרי הסבב האחרון של העניין 😅

עם איך שאני מכיר את מכשפי החוף הם עוד עלולים להחזיר את הטרלת הOGL בחזרה. והם לא יתנו לתוכן צד שלישי (Kobold Press, A5E ודומיהם) לשבת בBeyond- בסופו של דבר הם מתחרים איתם על לב השחקנים.
נראה לי שהם רוצים להיות Steam של D&D. זה צעד די מתבקש אם אתה רוצה דומינציה בשוק בדיגיטלי.
יש להם הרבה מכשולים פנימיים שהם צריכים להתגבר עליהם, אבל נראה לי שזו אסטרטגיה מתבקשת.

נראה לי שהם רוצים להיות Steam של D&D. זה צעד די מתבקש אם אתה רוצה דומינציה בשוק בדיגיטלי.
יש להם הרבה מכשולים פנימיים שהם צריכים להתגבר עליהם, אבל נראה לי שזו אסטרטגיה מתבקשת.
ברור. להיות "השוק" סטייל אמאזון או Steam באיזשהו מקום עדיף על למכור את המוצרים.

הם כבר די עושים את זה עם DMs Guild. כנראה שלהרחיב את Beyond (שממילא מחזיק תוכן Homebrew של שחקנים) לתוכן צד שלישי עם אינטגרציה לתוך המערכות של Beyond והשולחן הוירטואלי שWOTC מתכננים להוציא נשמע לי רעיון לא רע. אבל בהחלט מונופול רציני על השוק.

לדעתי כל מי שמוציא מוצרים לחמש עדיין עובד עם ה OGL. הרי מהרגע שהוא הפך להיות רישיון של Creative Commons אין סיבה שלא.
מי שעבר לרישיונות אחרים הם בעיקר מי שלא חלק מהאקוסיסטם של חמש אלא מנסים להתחרות בה.

אין סיבה למכשפי החוף לתת לקבוצה השניה גישה ל dnd beyond…

רשיון ה-OGL הוא די חופשי (הם לא הוציא את 1.1).
אני מניח שזה יהיה אותו רשיון כמו ב- DM Guild שהוא אמנם מאד מגביל, אבל נותן גישה לפלטפורמה ול-IP מחוץ ל-SRD.
אני בספק (צריך לבדוק) אם קריטיקל רול עובדים אם ה- OGL. הנטייה שלהם היא לנתק לחלוטין את עצמם מכל מה שהוא ownership של wotc.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה