• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים ש: נשגבים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא eilouz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מניח שזה עשוי להיות ספוילק ברמה זאת או אחרת, אבל במשפט אחד על כל אחד מהם: מי הם שרי המוות?
אני סופר שאני מכיר את הבודהיסטווה בצפון, אני חושב שיש עוד אחד שלא ידוע עליו בספר הלבן בצפון(?), יש את מסכת החורפים בדרדרים, את הראשון לאריות הנשכחים שמדברים עליו הרבה אבל אין לי מושג מה הסיפור שלו... מישהו שיש לו את הספרים אולי יכול לומר רק משפט אחד קטן עליהם?
אני מניח שמשפט אחד זו לא עברה... מקווה... XD.

כשדמי דרקונים משתגבים, הם מקבלים חיזיון כמו הנשגבים השמימיים או סתם עושים מסיבה עם המשפחה, שכבר רגילה מאוד לנשגבות ארצית?
וכשמשתגבים, לא חשוב לאיזה אל, האנימה מופיעה?

הקרב ההמוני די מבלבל, אבל יש שאלה שדי מטרידה אותי, למה משתמשים בדירוג העוצמה?
עוד דבר: אם יש לי יחידה שלמה שכולם בה יכולים להטיל תעצומות, איך אני משתמש בהם?

1) איך פועלת לחימה בשני כלי נשק? האם מקבלים מחסר גם לפיצול פעולות וגם ליד חלשה שיש איזשהו יתרון ודווקא שווה להשתמש בזה?

2) נשגבי אופל נוצרים מבני אנוש? האם רק שרי המוות הם סולארים לשעבר?

תודה מראש.

sten101 אמר/ה:
1)2) נשגבי אופל נוצרים מבני אנוש? האם רק שרי המוות הם סולארים לשעבר?

נשגבי השאול משתגבים כמו נשגבים שמימיים: הם בני תמותה [אולי ערסים] ששרי המוות בחרו/בוחרים [?].
שרי המות הם 13 נשגבי שמש לשעבר שניצלו מההפיכה ובזעם כלפי הנשגבים הארציים מכרו את נשמותיהם וקיבלו את הכוח שיש להם היום.

1. כשאתה נלחם בשני כלי נשק אתה מחבר ביחד את דירוגי הקצב של שני הנשקים כדי לקבוע את כמות ההתקפות המירבית שאתה יכול לבצע בפיצול פעולות. התקפות עם היד החלשה סובלות ממחסר קוביה אחת אאז"נ.

2. אין נשגבי אפלה, אבל יש נשגבי שאול, או אביסאלים. אביסאלים הם בני אדם שלאחר שהם מתו, שר מוות הציע להם הזדמנות שנייה 'לחיות' בתור אביסאלים והם הסכימו. שרי מוות הם גלגולי נשמות של סולארים שקיבלו כוח מהנפילים.

ת'ור אמר/ה:
1. כשאתה נלחם בשני כלי נשק אתה מחבר ביחד את דירוגי הקצב של שני הנשקים כדי לקבוע את כמות ההתקפות המירבית שאתה יכול לבצע בפיצול פעולות. התקפות עם היד החלשה סובלות ממחסר קוביה אחת אאז"נ.

2. אין נשגבי אפלה, אבל יש נשגבי שאול, או אביסאלים. אביסאלים הם בני אדם שלאחר שהם מתו, שר מוות הציע להם הזדמנות שנייה 'לחיות' בתור אביסאלים והם הסכימו. שרי מוות הם גלגולי נשמות של סולארים שקיבלו כוח מהנפילים.
שרי המוות הם לא גלגולי-נשמות של סולארים,אלא סולארים.זה קצת גמיש בהתאם להגדרות שלך של מוות ושל גלגול נשמות,אבל זה לא יצורים אחרים עם אותם נשמות - זה אותם יצורים.

ארג. כול אחד אומר חלק של האמת.
היו סולארים, הם מתו בהפיכה, ואחריה [מסכת החורפים, הרבה אחריה, לדוגמא]. הם כבר לא סולארים [כי הרסיס עוזב ברגע המוות]. הם רוחות של סולארים, שעברו לשרת את הנפילים.
איפשהו מוזכר שרק 12 מתוך ה 13 היו בוודאות סולארים. יכול להיות שהאחרון היה משהו אחר [סידיריאל או לונאר, או ישות במהות 9\10 אחרת שמשאירה רוח רפאים...] ויכול להיות שהוא גם היה סולאר...

אביסאלים משתגבים במקום למות. לא מתים, ואז קמים לתחייה ומשתגבים. אין החייאה בנשגבים... [לפחות לא בעידן הצער. וגם בעידן הראשון זה פעל רק על בני תמותה.]

נכון שיש קטע רומנטי בין אריאנה וסוואן, הסולארים מקאסטות דמדומים וליקוי חמה? כי ב"בדמדומי הצפון" כתוב שהם ברחו יחד לאנשהו, ובכריכה של הספר על יו שאן רואים אותם נכנסים, ואפילו בספר הלבן רואים אותו נותן לה פרח. מה קורה שם?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה