• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים שליטים ושדים 22: חתולים

האתגר נגמר! ההגשות שפורסמו:
[שו"ש 22] החתולים המרוקאים, ע"י המפקד האלמוני
[שו"ש 22] החתול המכונף., ע"י TheKnightWhosaidKnit
[שו"ש 22] החתול המשועמם וחברים, ע"י dragonian
[שו"ש 22] [עזרה בבנית הרפתקאה] אריות ירושליים., ע"י TheKnightWhosaidKnit
[שו"ש 22] חתולים, אדוני החומר, ע"י ת'ור
[שו"ש 22] Call of Catthulhu, ע"י The oldman
שו''ש 22-חתול הניאון, ע"י yds
[שו"ש 22] קאג׳יט - גזע למהדורה 4, ע"י Adran

---------------

חתולים! אני אוהב חתולים, אתם אוהבים חתולים? כולם אוהבים חתולים, אבל החתולים אוהבים רק חתולים.
הנושא של השבוע הוא חתולים. גדולים, קטנים, רגילים, על-טבעיים, חייתיים, נבונים, חתול אחד או חבורה שלמה. תרגישו חופשיים לכתוב גם על יצורים שרק נראים כמו חתולים בצורה זו או אחרת, דומים לחתולים באופיים או סתם נקראים על שמם.

תוכלו לכתוב על ברברי עם טוטם נמר, שרוצה להוכיח שהוא הצייד הקטלני ביותר (ויראה את הד"שים כאתגר); על פיליוס, החתול יציר הסוד שכשאדונו נהרג מוחותיהם התערבבו, וכעת הוא שולט בכוחות קסומים ומנסה להבין מי הוא; על האקר בעולם סייברפאנק שמעביר את תודעתו לשבבים שבמוחות של צבא החתולים שלו; או על יצור חתולי קטן שמציע כוח בעד עזרה נגד כוחות הרשע, וזה הכל, באמת, מי יחשוד בחתול חמוד?

פרסמו את ההגשות שלכם כאן, בפורום מ"ת כללי, עם התגית [שו"ש 22] בשם. האתגר הבא יצא בעוד שבועיים, בלילה שבין ה-30.1.17 ל-31.1.17.

ותזכרו, זה לא משנה *מה* אתם כותבים, זה משנה *ש*אתם כותבים.
בהצלחה!

חתולים? ברצינות?
האמת, יש בנמצא משהו שיכול לשמש להרפתקת HARDCORE למבוגרים בנושא. זה לא הולם את חוקי הפורום, בגלל... טוב, בגלל שזה סוטה, אבל מי שלא אכפת לו יכול ללכת לקישור שפה.
הערה: אם לפרסם קישורים חיצוניים למשהו שלא הולם את חוקי הפורום זה אסור, אז לא ידעתי את זה, בבקשה אל תחסמו אותי.

זה לא הארדקור ולא למבוגרים. זה סתם דפוק ומזכיר לי את דמיונו החולני של איזה ילד מוזר שלמד בחטיבת הביניים שלי ואהב לספר לאנשים זרים באוטובוס על הסטיות שלו רק כדי שהם ירביצו לו.

הקאתי קצת בפה.

קג'יט זה בכלל גזע ממשחק מחשב בשם skyrim, הייתי ממליץ לך להסתכל על התכונות המיוחדות שלהם לפני שאתה כותב את הגזע.
בכל מקרה עדיף לכתוב ל3.5 המקורית, לפי הבנתי חלק מהרעיון של האתגרים הללו זה ליצור תוכן בעברית- גזע לשיטה שלך שימושי בעיקר לך.

השיטה שלי דומה מאוד ל-3.5, אני יודע מאיפה קג'יט, והגזע שלי לא דומה בכלל לקג'יט. הרעיון שלקחתי הוא סך הכל לכתוב גזע.

הגזע יהיה שמיש ב-3.5, אני פשוט לא אכתוב אולי את כל-כל המידע שצריך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה