• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים [שו"ש 43] פאי בשר

Human_loving_Troll

פונדקאי פעיל
2 הסיפורים שאני מציג לא נכתבו על ידי, אבל הם מתאימים מאוד אז התאמתי אותם והכנסתי אותם. הראשון זה חלק מהקמפיין החדש של סטראד. והשני זה סיפור אמיתי שקרה בלונדון אבל התאמתי למבוכים ודרקונים

סטראד - שלושת האופות
בכפר דייגים קטן בשם אסרט קיימת מאפיית פאי בשר בשם "3 האופות". הפאי בשר הכי טעים בכח הכפר, או בארץ כולה. מעבר לכך שהוא טעים הוא גם מאוד ממכר. אנשים הפסידו את כל מה שהיה להם. הם עשו הכל בשביל פאי, אפילו מכרו את הילדים שלהם... או חטפו את ילדהם של אחרים. מה שהם לא ידעים זה ששלושת האופות הם בעצם מכשפות. שבמקרה אופות את הפאי מהילדים שאנשים הביאו בשביל הפאי. אבל ברגע שהמכשפות ימותו. הכישוף של הפאי יוסר.

לונדון - האופה והספר - מותאם לעולם פנטזיה קסום
בעיר צ'ארסט שאינגלנד ישנה מספרה מפורסמת. שם עובד ספר ואשתו האופה שעבדת במאפיה למטה. כאדם האחרון שנשאר במספרה בערב... לא זוכה לחזור ממנה. הספר משסף את ראשו ושולח אותו דרך פתח בקיר לאשתו האופה. אשתו לא סתם אופה, היא מכשפה היא מכינה שיקויים ועושה קסמים אפלים ואופה אותם בפאי בשר העשוי מבשר האדם שבעלה מספק לה. כל מי שאוכל את הפאי מתחיל להתעוות. בהתחלה ירגיש עיקצוצים בכל הגוף. האדם יראה סימנים של מחלת עבעבועות שחורות. לאחר שבוע ימות ולאחר שיקבר, הוא יצא מהקבר וישרת את אדונתו האופה. היא שולחת אתום בחשאי כצבא זומבי עוצמתי ולכבוש ערים שלמות ולבזוז אותם.

אלו שני הסיפורים שמוסרים לנו לא לאכול פאי בשר

חשבתי שאסור לאכול המבורגר עם אננס, ממתי האיסור גם התפשט לפאי בשר ;)?
ובקשר לכתיבה עצמה, שניהם מעניינים אבל קצת קשה לשלב אותם בכל מערכה. וגם שניהם אפלים משהו. אין מאפייה מגניבה שעוזרת לדמויות?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה