• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים (שו"ש 23)המרקיב

עולם המערכה שלי הופך ליקום שלם

רפרנס לנומריה שבגולריון
אי שם בים המפלצות ישנו אי,אי גדול ושופע שתושביו חצי חייזרים וחצי בני אדם באי יש טכנולוגיה חדשנית, שמו של האי הוא נומריוס, תושבי נומריוס אינם יכולים לתקשר עם שאר העולם אך הם יודעים על קיום שאר העולם בזכות מחשב העל שלהם

תושבי נומריוס החליטו לשלוח תיבות עם טכנולוגיה לאנשי העולם, עם רמזים(שהם לא פתקים,מכיוון שתושבי נומריוס אינם יודעים איזה שפה מדברים בשאר העולם) לקיומם וזה באמת עבד האנשים שמצאו את התיבות הקימו סוכנות לחקר הטכנולוגיה

והיום נדבר על אחת מהטכנולוגיות האלו-המרקיב
אקדח המרקיב הוא אקדח בגודל בינוני
ברגע שיורים בו במשהו הוא מפוצץ את כל האטומים שלו
וגורם למותו/העלמותו במיידי
הוא נקרא המרקיב כי הוא קודם כל הופך את האטומים לירוקים

התחמושת לנשק הזה היא תערובת של צמחים לא מזיקים שנמצאים בכל האיים וצומחים לכיוון של נומריוס

הערות,הארות,כבשים בכל הצבעים ואפילו סתם תגובות של "יו מגניב" יתקבלו בברכה

פיסוק היה עוזר בצורה מדהימה, כמו גם רווחים בין שורות.
מעבר לכך, אהבתי את הרעיון, אבל רק שתדע - אטומים יוצרים את הצבע, לא הצבע צובע את האטומים ולכן הם בצבע כלשהו
למי שקרא: מאוד מזכיר את רובה הבסיליסק/מבט עקרב מארכיון הזוועות

Hell lord אמר/ה:
פיסוק היה עוזר בצורה מדהימה, כמו גם רווחים בין שורות.
מעבר לכך, אהבתי את הרעיון, אבל רק שתדע - אטומים יוצרים את הצבע, לא הצבע צובע את האטומים ולכן הם בצבע כלשהו
למי שקרא: מאוד מזכיר את רובה הבסיליסק/מבט עקרב מארכיון הזוועות
הוא לא צובע אותם. הוא רק גורם להם לצבוע את עצמם

זה לא מה שהתכוונתי.
אטומים (אנחנו עוזבים את הקווארקים ודומיהם) הם יחידות הגודל הקטנות ביותר של החומר.
הם אינם בצבע כלשהו, אבל מספיק מהם בתצורה מסויימת ומאטומים מסויימים, יכולים ליצור צבע, אבל האטומים עצמם אינם בצבע.

אוקיי, מה מיוחד באקדח חוץמזה שהוא הורג וצובע? האם יש דרישות מסוימות לשימוש בו? אולי חלק מהאנשים חסינים אליו? האם אפשר לרכוש אותו בכל מקום.

נ.ב. בגולאריון יש את נומריה, שאני מנחש שאולי ביססת את נומריוס עליה? כדאי קצת לנסות לייחד או פשוט לשים כרפרנס.

The oldman אמר/ה:
אוקיי, מה מיוחד באקדח חוץמזה שהוא הורג וצובע? האם יש דרישות מסוימות לשימוש בו? אולי חלק מהאנשים חסינים אליו? האם אפשר לרכוש אותו בכל מקום.

נ.ב. בגולאריון יש את נומריה, שאני מנחש שאולי ביססת את נומריוס עליה? כדאי קצת לנסות לייחד או פשוט לשים כרפרנס.
אף אחד לא חסין אליו
ויש רק עותק אחד שלו שלא נמצא בנומריוס

וחיכיתי שמישהו יעלה על זה שנומריוס זה נומריה של העולם שלי
(אני לא טוב בשמות)
נערך עם רפרנס

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה