• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שליטים ושדים [שו"ש 19 - מלחמת הכוכבים] כנופיית קוצרי המוות

כנופיית שכירי החרב קוצרי המוות, מורכבת מטהרת הטרנדושאן (Trandoshan) והם משכירים את עצמם למרבה במחיר בכדי לצוד ולחסל כל מטרה - ללא קשר לעוצמתה או לכסף שבה. הטקטיקה שלהם פשוטה ואכזרית: לאתר את המטרה באמצעות מידע פומבי, למשל השתתפות באירוע פומבי, אשפוז בבית חולים, או נופש באתר ציבורי עם הרבה פפראצי.
מדובר בחבורה אכזרית שלא מהססים לפגוע בחפים בפשע ולעתים קרובות אף עושים זאת בכוונה. הקנוניה שלהם היא פשוטה, לאחר שהם מחסלים את המטרה ואת הקרובים אליו, הם פונים באופן אנונימי ומציעים מידע על המעסיק שלהם (לאחר שהם מקבלים תשלום כמובן), ואף מציעים את שירותים כמתנקשים בכדי לחסל את המעסיק המקורי שלהם, כנקמה על החיסול הראשון שלהם. זהו מעגל אכזרי, שלעתים מביא להם לקוחות רבים במעגל מוות שהולך ומתעצם.
יש הטוענים שגם חלק מהלקוחות של כנופיית קוצרי המוות נעלמים באופן מסתורי, יש האומרים שהקוצרים פשוט החליטו לשדוד אותם או לחילופין הלקוח העליב אותם מספיק בכדי לגרום להם להתפרץ בזעם.
המקור שלהם הוא כשכירי חרב של Pekt (למרות שבהתאם למערכה והזמן בגלקסיה אפשר לשנות את זה).
אפשר להשתמש בהם במערכות אחרות, פשוט ככנופיית בריונים צמאי-דם, שלא מהססים לפנות גם כנגד המעסיק שלהם.
Trandoshan.JPG

אחלה רעיון, יכול להתאים להרבה מערכות אבל נחמד שקישרת למערכה מסוימת.
הייתי שמח לראות שניים-שלושה דב"שים מהכנופייה - המנהיג, הסגן והטכנאי, או משהו דומה. זו הייתה יכולה להיות אחלה תוספת.

אסדת' - הכלבים המשוגעים משתמעים, הכנופייה מתנהגת כמו כלבים משוגעים גם אם זה לא כתוב בפירוש.

תודה,
חשבתי להכניס דב"שים, אבל למרות שהיו לי רעיונות אהבתי יותר את הכיוון שזה כנופייה של "כלבים משוגעים" שגם אם אתה מוריד חמישה, מגיעים עוד עשרה אחרי זה. ולא שיש 2-3 שהם עמודי תווך. אם כבר אפשר להוסיף כמה בריונים לדוגמא כצבע... אבל קודם צריך לחפור ולמצוא כמה שמות של טרנדושאנים :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה