• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלות על יצירת נשגבים

ממה שהבנתי, דרקוני היסודות הדגולים הם הנשגבים של גאיה, ודרקוני היסודות הדגולים יצרו את דמי הדרקונים. אז השאלות שלי הם:
1. סולאר מספיק חזק יכול ליצור לו נשגבים משל עצמו (כמו דמי דרקונים) ?
2.האם יש בספר על הAlchemicals או בכול ספר אחר את הדרך ליצור נשגבים?

לסולארים אין אפשרות ליצור נשגבים אך כן יש אפשרות לעורר את המהות.
אני כבר לא זוכר איפה קראתי שניתן לעורר כוחות מוגבלים אצל בני אנוש, הדורשים שימוש במהות. אני כן זוכר שישנן תעצומות "המעירות" dragon king למצב תבונתי.

הם לא יכולים ליצור נשגבים של ממש, אבל הם כן יכולים להעניק כוחות לבני תמותה או ליצור אוטומטונים/גלמים מתוחכמים עם מספיק ידע ביצירה.

לגבי השפעות הענקת כוחות יש שניים שאני זוכר כרגע:

1. כמו שהדוקטור אמר יש את תעצומת הידע "פראנת הענקת עוצמה" (Power Awarding Prana).

2. הדרך העוצמתית ביותר אולי היא שימוש בלחש המעגל השמיימי "Imbue Amalgam" שמעניקה לבן תמותה או חיה יכולות ותעצומות של נשגב, אפשר ליצור בצורה הזאת יצורים חזקים במיוחד.
תאורטית נשגב שמיימי/שמש בעל מהות 6 יוכל להעניק לבן תמותה מהות של 5 שזה יותר ממה שיש לרוב דמי הדרקון, הוא יכול להעלות את כוח הרצון של היצור עד ל-10, להעניק לו תעצומות שהוא אפילו לא יודע בעצמו (אם כי חייבת להיות לו גישה למישהו שיודע אותן) וכו'.
בכל מקרה עלות המהות של היצירה היא ניכרת ולכן יצורים כאלה הם שימושיים יותר כאשר הם ממוקדים ומעניקים להם מעט מאוד תעצומות ויכולות ספציפיות.

הוא נמצא ב black and white teatesries. העלות תלויה בכמה שינויים אתה עושה, ואיזה, אבל אם אני זוכר נכון זה בסביבות הארבעים מוטס מינימום. השינויים קבועים ולא דורשים הקדשת מהות.

זה לחש מטורף
ניתן להכין כמות גדולה של אנשים מתעלי מהות ברמות מאוד גבוהות
כל נשגב שמיימי לאו דוקא סולאר
אני הייתי אוסר את הלחש הזה במערכה שלי או מחייב את השחקן לשלם נק"נ ולהוסיף לו את האנשים הללו כרקע
או כל פתרון אחר שאני לא חושב עליו עכשיו

ראשית,
בני-אנוש לא יכולים להיות עם מהות 5,
שנית, לכל סוג של נשגב יש כמות שונה של מוטים שהוא מקבל לפי האסנס שלו. מעבר לכך, כמובן שיש הבדל ניכר בצ'ארמים, וברמת העוצמה שלהם, בין הנשגבים השונים.

The oldman אמר/ה:
ראשית,
בני-אנוש לא יכולים להיות עם מהות 5,
שנית, לכל סוג של נשגב יש כמות שונה של מוטים שהוא מקבל לפי האסנס שלו. מעבר לכך, כמובן שיש הבדל ניכר בצ'ארמים, וברמת העוצמה שלהם, בין הנשגבים השונים.

אלא אם משתמשים בלחש שהוזכר למעלה..

בכל מקרה ההבדל בין סוגי הנשגבים הוא ענקי. שים לב להבדל בין סולאר לדם דרקון, או אפילו בהבדל בין לונאר לסולאר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה