אני קניתי לא מזמן את הספר בעיברית וניתקלתי בהרבה דברים שלא הבנתי.
אז כאן אני אקבץ אותם (אם למישהוא יש עוד שאלות זה יהיה מצויין)
1.אחד מהקרטריונים בפרק על יריבים הוא יתרונות, איפוא הוא מוזכר, מה הוא מכיל?
2.באותו פרק המושג "מודעות למהות" מוזכר הרבה אבל, לא כתוב מה הוא עושה.
3.רקעים, יש ממש המון רקעים שלא רשום עליהם כלום לא על ההשפעה המשחקית ולא על הפלאף כמו:מקלט פרטי, משכן שמימי, מורשת, תאובה, מרגלים, פיקוד, ביריונים, סיפו...
ויש גם עוד כמה, כמו מוניטין ומשכורת. אבל הם נראים כמו סתם בילבול בתרגום. אז מאייפו בכלל מגיעים הרקעים האלה?
4.שיפור רקעים, איך? לא רשום על זה שום דבר בשום מקום(חוץ ממשאבים, שרשום שהם נוטים להגדיל את עצמם אבל גם על זה לא מפרטים).
5.לחשי תאובה, מה הם שלושת המעגלים? איך לומדים לחשי תאובה?
6.רקעים מעל 5, איך אייפוא, מי, מה? למסכת החורפים יש חסידים 6 אבל חוץ מזה אין כמעט כלום על רקעים גבוהים.
7.לחשים, הרבה מאוד לחשים שיש ליצורים שונים בפרק "יריבים" לא מופעים בשום מקום, מאייפוא הם?
תודה רבה לעונים
אז כאן אני אקבץ אותם (אם למישהוא יש עוד שאלות זה יהיה מצויין)
1.אחד מהקרטריונים בפרק על יריבים הוא יתרונות, איפוא הוא מוזכר, מה הוא מכיל?
2.באותו פרק המושג "מודעות למהות" מוזכר הרבה אבל, לא כתוב מה הוא עושה.
3.רקעים, יש ממש המון רקעים שלא רשום עליהם כלום לא על ההשפעה המשחקית ולא על הפלאף כמו:מקלט פרטי, משכן שמימי, מורשת, תאובה, מרגלים, פיקוד, ביריונים, סיפו...
ויש גם עוד כמה, כמו מוניטין ומשכורת. אבל הם נראים כמו סתם בילבול בתרגום. אז מאייפו בכלל מגיעים הרקעים האלה?
4.שיפור רקעים, איך? לא רשום על זה שום דבר בשום מקום(חוץ ממשאבים, שרשום שהם נוטים להגדיל את עצמם אבל גם על זה לא מפרטים).
5.לחשי תאובה, מה הם שלושת המעגלים? איך לומדים לחשי תאובה?
6.רקעים מעל 5, איך אייפוא, מי, מה? למסכת החורפים יש חסידים 6 אבל חוץ מזה אין כמעט כלום על רקעים גבוהים.
7.לחשים, הרבה מאוד לחשים שיש ליצורים שונים בפרק "יריבים" לא מופעים בשום מקום, מאייפוא הם?
תודה רבה לעונים