• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלה על willpower

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא anthema
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

anthema

פונדקאי פעיל
ישנם צ'ארמים שדורשים מהמטרה שלהם לשלם מספר נקודות כוח-רצון בשביל להתמודד עם ההשפעה המנטאלית שלהם. חוץ מהעובדה שמבחינה עלילתית שימוש בכוח רצון היא פעולה שנעשית באירועים קיצוניים- יש משהו שמגביל דמות להשתמש בכמות גדולה של כוח רצון? אני יכול, אם יש צורך, לבזבז 4 כוח רצון במכה אחת? או אולי 6? או אפילו 8?

anthema אמר/ה:
זה חיסרון משמעותי... אתה יכול להכין קומבו מטורף בקרב חברתי, שינופץ בקלילות ע"י תשלום של כוח רצון אחד..
אז? אתה יכול גם להכין קומבו מטורף בקרב רגיל, שינופץ בקלילות גדולה עוד יותר ע"י תשלום זניח של שלוש מאנה (הגנה מושלמת). שלוש מאנה זה תשלום קטן בהרבה מ-1 כוח רצון...

הרעיון הוא שרוב התעצומות שדורשות כר הם בד"כ תעצומות די חזקות שבמקרה של תעצומות נוכחות וחברה יכולות לבטל השפעות של תעצומות שמגנות מהשפעה חברתית.

anthema אמר/ה:
זה חיסרון משמעותי... אתה יכול להכין קומבו מטורף בקרב חברתי, שינופץ בקלילות ע"י תשלום של כוח רצון אחד..
אחד? לא ממש. רוב הצ'ארמים ה"כייפים" דורשים יותר מכ"ר אחד להתנגד אליהם, וצריך להתנגד לכל אחד בנפרד.

אני דווקה חושב שאתה מבולבל, אני יחפש באיזה עמוד זה היה כתוב כי אני לא מוצא כרגע אבל זה בתחיל הפרקשל הצ'ארמים. אם המטיל לא הצליח לעבור את הדמ"מ אז זה שהטילו עליו צריך לשלם כוח רצון אחד

עריכה: אה, צודק, טעות שלי סליחה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה