• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים שאלה בקשר לבריאות

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא daniel12b
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כנשגב שמש אתה מתחיל עם דרגות הבריאות כפי שמתואר בפרק יצירת הדמות. את שאר הקוביות בדף הדמות אתה מסמן בשחור.
אתה יכול לקחת את הצ'ארם Ox Body Technique (טכניקת גוף השור?) כדי להוסיף לעצמך עוד דרגות בריאות.

בפירוט מעט נרחב יותר, כל אדם בעולם, מתחיל עם דרגת-0 אחת, שתי דרגות -1 ושתי דרגות -2, דרגת -4 אחת ודרגת בלתי כשיר אחת, הנשגבים, מעצם היותם.. נשגבים(!!), יכולים להשתמש בתעצומה טכניקת גוף השור על מנת להעלות את דרגות הבריאות שלהם, אתה יכול לקנות את התעצומה עוד פעם ועוד פעם עד לפי מקסימום דרגות ההתנגדות(resistance) שלך, כל נשגב קונה דרגות בריאות דרך התעצומה הזאת בדרך שונה, נשגבי השמש למשל, על כל פעם שהם קונים את התעצומה, הם יכולים לבחור בין דרגת -0 אחת, לשתי דרגות -1, או שתי דרגות -2 ודרגת -1 אחת.
אצל דמי הדרקונים, כל קנייה של התעצומה מעניקה לדם הדרקונים דרגת -1 אחת ודרגת -2 אחת.
רק על מנת לפרט?^^

יש לצ'ארם הזה דרישת מהות 1 בלי דרישות קודמות חוץ מרמות מסוימות בהתנגדות. זה לא אומר שגם אנשים שקיבלו הארה או משהו כזה יכולים לקחת אותם?

כאן אתה פונה לתחום של "נשגבים בני תמותה". בעקרון, אין דבר כזה. התחומים שפתוחים לבני תמותה הם קסמים ואמנויות לחימה מהמעגל הארצי - שני תחומים שגם כך הם cross type.
אבל הרעיון של נשגבים בני תמותה הוא לא חדש, ועלה כבר כמה פעמים בכמה פורומים בחו"ל.

לפי החוקים הרגילים? לא. תיעול המהות לאמנויות לחימה או לקסם בא , כביכול, משתי אפליקציות מאוד ספציפיות של המהות שניתנות ללמידה על ידי רוב היצורים בבריאה, ברמות שונות.
אבל אף סוכן של הזאב הלבן לא יבוא לדפוק אצלך בבית אם תתן להם.

לפי ההגיון שלך, אפשר לתת להם גם מצוינויות. גם זה "נגד" החוקים, אבל הרבה עושים את זה, בעיקר בא"ל.

אישית, אני לא אוהב את זה. אני מעדיף להשאיר את הצארמים בידיים של הנשגבים ושאר יצורים על טבעיים. אבל אם אתה רוצה פנטזיה קצת פחות מפוצצת שמתמקדת בבני התמותה, אז זה יכול להיות בסיס טוב.

למה אומנות לחימה הדורשת תיעול מהות שונה מלחימה עם קשת שדורשת מהות? >>
ואתה מדבר על כישוף או כושפות? ההבדל ביניהם הוא שמיים וארץ.

טוב, קיבלתי את העניין עם גוף השור, אבל זה רק גרם לי לתהות למה יש דרישה למהות 1 לצ'ארם שרק יצורים של מהות 2 ומעלה יכולים לקבל גישה אליו. זה מוזר.

כזה הוא העולם של הנשגבים. צ'ארמים של אמנויות לחימה הם זהים לכל סוגי הנשגבים, ונאמנים ת'מתית לאמנות הלחימה ולא לנשגב שלמד אותה, לעומת צ'ארמים של קשתות, למשל, שנאמנים ת'מתית לנשגב שלומד אותם ולכן יחודיים לכל סוג נשגב.
ואני לא יודע מה התרגום המדויק, כישוף או כושפות, אבל בני אדם יכולים ללמוד גם קסמים ממעגל ראשון.

כושפות היא Thaumaturgy,וכישוף Sorcery.בני-אנוש יכולים ללמוד רק את המעגל הארצי של כישוף,ויכולים ללמוד את כל האופציות של כושפות (וזה יהיה מטומטם מצד נשגב מסוים לקחת רמות בכושפות כי היא לחלוטין לא שווה את מה שהיא עולה).

אתה טועה פה במשהו קטן, בני תמותה לא יכולים ללמוד מהמעגל הארצי כישופים, אלא רק כושפות. הם לא יכולים ללמוד למשל את רוכב הסערה כי מהמילה terrestrial, לא מהמילה mortalstrial. סאבה?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה