• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

שאלה בנוגע למרוצללים

ערפדים בטוח, אנשי זאב אני חושב שיש, גועלים יש, אם יש לך את הספר פשוט תחפש, אני בטוח שיש משהו, כמו כן, לא בטוח שהם באותה מתכונת כמו עולם האפלה לדוגמא...

אגב, אתה תמיד יכול ליצור יצורים בעלי התקפת נשיכה ושאיבת דם, אטלרגיה חמורה לכסף, אלרגיה קלה לשום, חסינות לנשק רגיל כו'...

If my memory serves me correctly, vempıres ın SR are a type of a vırus (called VITAS ı thınk).
I specıfıcly remember seeıng them ın 2nd edıtıon, I dont recall seeıng them on 4th.
Mexıco ıs supposed to be overrun wıth them, or somethıng ın that spırıt.

About werewolves - im not sure. I thınk the 2nd edıtıon maın book mentıoned somethıng about them appearıng ın the England sourcebook.

At any rate, SR takes out the horror element out of these creatures, and dısplays them as a kınd of desease more then a curse.

יש לי את מהדורה 2 של מרוצללים בעברית, אבל אין לי מושג איפה הוא.
בכל מקרה, לפחות לגבי מהדורה 2, זה הולך ככה: קודם כל, מפלצות אחרות יש הרבה. יש כמעט את כל המפלצות "הקלאסיות" מהאגדות, שמופיעות בצורה זו או אחרת.

ערפדים - ערפדים הם יצורים שנגועים בסוג של וירוס קסום שנותן להם את התכונות הערפדיות. לא רק אנשים נדבקים מזה (יש איזה מפלצת דמוית קוף, שיש הטוענים שהיא למעשה סאסקווץ' הנגוע בוירוס).

אנשי זאב - אלו הם כלל וכלל לא מחלה. אנשי זאב הם בקטגוריה של אנשי חיה (או ליקאנטרופים, אני לא זוכר איך קראו להם בדיוק), ויש גם אנשי נמר, ושאר דומים. הם נולדים ככה, אם אני זוכר נכון, והם לא בהכרח רוצחים צמאי דם.

ערפדים הם בני אדם שחולים בHMHVV (או מוטציה שלה), מטה-אדם שונים נקראים בשמות שונים כאשר הם חולים הוירוס (אלפים למשל נקראים בנשים ואורקים וונדיגו, אבל כולם זה מאותו וירוס). ישנם מוטציות של הוירוס שמשנות מטה-אדם ואנשים ליצורים אחרים (וככה נוצרים גועלים).
משני הצורה הם מטה-אדם לכל דבר, שנולדים כך (מאין גובליניזציה מאוחרת)
מפלצות אחרות כיימות גם הם, תסתכל בויקי (הקישורים מובילים אליה)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה