• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

רצח לאור ברק - עץ משחק [metro:otherscape]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא yaalsh
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

yaalsh

פונדקאי פעיל
מצטער על העיכוב, הייתי בשלבי כתיבה של התזה וחשבתי שיהיה לי יותר פנאי, אבל עכשיו יש לי את הזמן.
ג גאלאן The Necromancer The Necromancer
תזכורות
sharon mega city 2 small.webp
דרום השרון - היה רובע למגורים עם אזורים קטנים לתעשייה. הוא עבר מהפך והיום רובו מפעלי נשק אחרי שחברת רהיטים פיתחה את האקדח הקטן והמהפכני שנקרא "יגרש" והיא עשתה שינוי תעסוקתי. המפעלים נמצאים בשלבים שונים של תהליכי הקמה.

תל אביב הישנה - הייתה גולת הכותרת של האזור ולכן כאשר הערים התאחדו השיפוצים ושידרוגים התמקדו באזורים אחרים. בעקבות זה שני תאגידי ענק הפכו את רובע זה לשלהם, חדד אנרגיה ותל הארצה. אותם תאגידים יצרו את השטח הוירטואלי לרובע ונתנו לו את השם "סערה נמוכה", השטח השפיע על הרובע וכיום ענני סערה נמוכים ממלאים את הבניינים הישנים. רכבים על כל סוגיהם נגנבים ברובע, ולאחרונה התג "מ א" בגרפיטי מציאות מרובדת מופיע בזירות הפשע.

אורות רבין - כשהעיר הוקמה, אזור אורות רבין היה זירת פשע אחת גדולה, 12 כנופיות הטילו אימים על העסקים באזור. כאשר תאגידי ענק רצו להיכנס לרובע הם שלחו כוחות שיטור ושכירי חרב להיפטר מהכנופיות. דבר זה הוביל לאיחוד של החבורות השונות למה שידוע היום כ"התאגדות 12 השבטים". לארגון הפשע שכבות הגנה רבות ברובע בכל שלושת המרחבים, הפיזי, הוירטואלי והמרובד. סימן ההיכר של טריטוריה בשליטת ההתאגדות הוא רובוטי שמירה בצורת יעלים שנמצאים על הבניינים באזור ומתצפתים על כל מה שקורה.
למרות שאזור זה נשלט דה-פקטו ע"י ארגון פשע הוא הפך להיות האזור המרכזי בו נחתמים חוזים, התאגדות 12 השבטים מייצאים אכיפת חוזים והשופטים שלם ידועים בחוש לא אנושי לאיתור מפלות בחוזים.

שכונת האמהות - ידוע בשל קהילת מעצבי שתלים קיברנטים שקמה סביב מרפאת ההשתלה הזולה בעיר - בנות עדן. לא רק שהמרפאה היא הזולה ביותר, אלא היא מציעה הנחה נוספת לדרי הרובע, מה שגורם לכך שברובע זה נדיר יותר למצוא אדם ללא שתלים מאשר אחד עם. שמועות על גופות שנתלשו מהן השתלים נפוצות, בעיקר סביב הפארק שצמוד למגדל העין.

רובע האוניברסיטה - כפי שהשם מרמז קיימת במרכזו האוניברסיטה, רוב החוגים שלה באיכות ירודה ותאגידי הענק יעדיפו לחנך את עובדיהם בעצמם, אבל פקולטת הקסם שלה ידועה בכל העולם. מובלת ע"י ארבעה דיקנים, כל אחד עם התמחות שונה. כפי האמרה הידועה "כוח משחית, כוח מוחלט משחית לחלוטין" מערכת היחסים בין הדיקנים התדרדרה למלחמת אגו והתפשטה לחלק מתלמידיהם. השימוש המרובה בקסם החליש את מרחב הזמן חלל ותאגיד הענק "היסע שמיים" החל בניסויים לייצר חורי תולעת בעזרת מרבי רגליים רובוטים שקורעים את מרחב הזמן חלל.

חצר אליעזר - רובע מגורים, בניינים נמתחים אל השמיים ומתחפרים מתחת לאדמה. הרובע הוא מבוך שכל מי שאינו מכיר ייאבד בו לוודאי, מסדרונות עקלקלים, חדרים ריקים ודלתות לשום מקום ממלאים את הבניינים העצומים. אנשים מספרים שבשטח הוירטואלי יש טורף עם שישה ראשים שצד את כל מי שמנסה למפות את הרובע, אחרים אומרים שזה לא טורף וירטואלי, אלא יצור בשר ודם.

צפון השרון - הרובע הראשון שהתחבר למרחב וירטואלי, לשטח קראו המקום החם ועוצב כאי טרופי מוקף ים שוקק חיים. בעקבות החיבור חובבי טכנולוגיה עברו לרובע וכאשר התאפשר התקינו בגופם חיבור ישיר אל המרחב הוירטואלי. בעזרת רתמות העבירו את כל התודעה שלהם את המרחב הווירטואלי ובילו את כל זמנם במקום החם. לא שמו לב כאשר הכה הוירוס, אך ההשפעה שלו הייתה הרסנית, המקום החם פוצל לאלפי שטחים וירטואלים כל אחד אימץ את אופי האדם שמחובר אליו. באותם שטחים וירטואלים יש העתקים לכל שאר האנשים היו מחוברים בזמן הווירוס למקום החם. דבר זה בעצם הוביל לכך שכל אדם הוא לעצמו גם בעולם הפיזי, וגם בוירטואלי.

תל אביב החדשה - גורדי שחקים מלאים חורים, להקות של ציפורים אוכלות מתכת ומפעלים בנויים מבטון. הנוף של הרובע השתנה כאשר ד''ר שמטוב התחיל למכור ציפורים אוכלות מתכת שלא היו עקרות כמו שחשב. הלהקות שנוצרו הפכו למטרד ורוב בנייני הרובע הגיעו לסכנת קריסה. תאגיד הענק "ברדק" רכש את כל הנדל"ן שיכל ברובע והחל להקים מגורי בטון ומפעלים. הרובע מכותר בגדר חשמלית שמוקרנת 10 קילומטרים אל האוויר כדי למנוע את התפשטות הציפורים.
ברדק זיהה אוצר טמון באותן ציפורים, סיבי מתכת שעובדו על ידן קיבלו כוח ואלסטיות חדשים לגמרי. מעצבי אופנה התחילו לעבוד עם החומר החדש ומשכו לקוחות יקרים, שבעקבות התנאים הקיצוניים ברובע בחרו להקים כספות ומבצרים לשמור על חפצי אומנות ויוקרה.

ציון השנייה - קבוצת ההאקרים, צוות עאפפ, פועלת באופן קבוע ברובע זה, המוצר שרוב האנשים מכירים אותם בעקבותו היא גלימת "היעלמות" שחוסמת אותות של אמצעי מעקב בעולם הווירטואלי והמציאות המרובדת. שיטת הפעולה הרגועה שלהם השתנתה כאשר הם התחילו לתקוף אמצעי מעקב של הממשל באופן גלוי, ובסוף הובילו להרס והחשכה של השמש במציאות המרובדת ששימשה כאמצעי המעקב הראשי של הממשל ותאגידי הענק ברובע. נחים על זרי הדפנה הצוות מסתובב עם סממנים בגלוי במציאות ובשטח הוירטואלי. השטח הוירטואלי כרגע חשוך , בשמיים נהר אדום סמיך זורם אל השמש. ''קינתשמש'' נושא את כל הנתונים שנשלחים אל הרובע או מתוכו אל תוך אותו חור בשמיים. חדרים חשוכים בנויים בצילו של הנהר, מזמינים עסקאות חשאיות שאור היום אינו יאה להן.

מגדל העין - רובע זה נועד לספק את כל דרישות האנרגיה של העיר, מגדל סולארי שמגיע למרכז הטרופוספירה ריכז את קרני השמש ומהיר אותן לאנרגיה חשמלית. כשל מכני באחד הצירים לסיבוב המראות גרם לאור המרוכז לחרוך את המחוז ב4 מעגלים חופפים חלקית. במהלך ההרס השתחרר ''שר המרכבות'' כפי שהוא קרוי כיום. יצור שחציו ביולוגי וחציו מכני, כל מטרותיו הן הרס והשמדה. ''שר המרכבות'' מפטרל במחוז ומספרים שאנשים שהגיעו קרוב מספיק אליו מבלי להיהרג שמעו אותו ממלמל על הקמת ארמון ראוי.

ההטלה במשחק היא 2ק6 + תוויות רלוונטיות + המצב החיובי הגדול ביותר - המצב השלילי הגדול ביותר - תוויות חולשה רלוונטיות. וההשפעה המכנית היא ביצירת מצבים, תוויות זמניות, או השגת מידע.
AD_4nXcQkK9Mwubzqqd_bANfE2_3Dg5RQ08v5XQvd2M4tHl-c1GJBQtYSkcD2OhYm3goA1-Lrp1pmsOAGtYPdfk9BkXeh6N-AQOwAKXwGHLJua41Hsh25osi1LtvjovC6P5itbQo55hA6A

רצח לאור ברק
בבניין רב קומות, מעלית פורצלן מביאה אתכם אל קומה 72 ומסדרון מואר בפלורסנטים מוביל אתכם אל משרד 72-כ"ז. המשרד גם הוא כולו לבן ומואר בפלורסנטים. שולחן זכוכית עם עמדת רתמה לשטח וירטואלי וכיסא נמצא במרכז החדר. בכיסא, סולי ידידיה. אשת קשר של חדד אנרגיה שפנתה אליכם בנוגע לעבודה. היא מסמנת לכם להתיישב ופורסת תמונות בפילם ומפת נייר. קעקוע הברק בצד הפנים של סולי מתחיל לזהור ואתם יודעים שהפגישה מוקלטת. "תודה שבאתם בהתראה קצרה. עזרא פאצ'י היה מתחזק יחסית זוטר של סערה נמוכה, השטח הווירטואלי שלנו (חדד אנרגיה) ושל תל הארצה. הוא נרצח אתמול בלילה. צוות מקדים שלנו היה בזירה שעה ארבעים וחמש אחרי שמוניטור הלב שלו דיווח על הפסקת פעילות. אלו התמונות שהם אספו" והיא מצביעה על התמונות שנפרסו על השולחן. "אנחנו רוצים שתחזירו חפץ מציאות מרובדת שנראה כמו מפתח ברגים עשוי מחשמל שהיה אצל הטכנאי."

שתי תמונות ממוקדות בגופה של עזרא, אחת מכוונת למרכז המסה שלו, ניתן לראות חריכה וסימני גלגלים. השנייה תמונה מעט רחוקה יותר שמראה את האזור סביבו וניתן לראות את החריכה סביב הגופה.
תמונה שלישית מציגה קיר ועליו בלהבות רשום "מ.א." בצורה מסוגננת.
התמונה הרביעית היא תצלום אווירי, רואים את הגופה בין ארבעה בניינים.
בנוסף יש מפה עם סימון של מיקום הגופה קרוב לשם את המקום המיועד לעבודת התחזוק.

סולי ממשיכה "כמו שאתם רואים, כרגע אנחנו מעדיפים לשמור על המקרה מתחת לרדאר, עותקים פיזיים, ופגישות פנים אל פנים ככל הניתן. מסיבה זו חדד אנרגיה לא תוכל לעזור לכם באופן דיגיטלי בשאלות או הבהרות ואני מקווה שתפיקו את המרב מהפגישה הנוכחית." ידה הדקיקה נשלחת לכפתור והתריסים מוגפים ברעש שמזכיר רעם. אורות נוספים נדלקים להאיר את החדר. "אם אתם צריכים תמורת מחיר סמלי אנו יכולים לספק לכם נהג שיסיע אתכם לאתר התקלה. כמובן אם תשיגו את מפתח הברקים בחזרה נתגמל אתכם כראוי. 19 ימי שכירות והנחה משמעותית לרכישה של אחד ממוצרי חדד אנרגיה."

"אשמח לספק לכם מידע נוסף לפני שאתם יוצאים אל החקריה שלכם." היא מסיימת בחיוך מתקתק ומלאכותי.

מקדם נע בחוסר נוחות מסוים, עדיין לא רגיל לגמרי להסתובב עם השילדה עליו. בכל זאת, כשהוא בוחן את התמונות שעל השולחן, הוא מזיז את האצבעות בעדינות ובתנועה חלקה, מזיז חלק מהתמונות כדי להסתכל עליהן מקרוב.

"כמובן, וגם נדאג לשמור על הדיסקרטיות הנדרשת מצידנו. אני מקווה שלחדד אנרגיה אין התנגדות שנחפש בעצמנו בשטח הוירטואלי, בזהירות הנדרשת?"

עבור כל תשובה שהוא מקבל עבור הספק שאלה ספק הצהרה שלו, מקדם ממשיך:

"ולגבי התמונה הזו, עם הכיתוב 'מ.א.' - מאיפה היא? איך היא מתקשרת למקרה?"

"אכן אין התנגדות שתסרקו את השטח הוירטואלי, אך אבהיר בתור נציגת חדד אנרגיה עם כל ההשלכות שעומדות מאחורי זה, שחומרי החקירה והראיות שתאספו צריכים להישאר פיזיים או לכל היותר חפצים מרובדים. מבחינתנו אם תשמרו את המידע באופן שהוא דיגיטלי לחלוטין אתם עלולים להאיר על החקירה ולחשוף אותה." ארשת פנייה של סולי חוזרים מהרצינות התאגידית, למשהו יותר יומיומי.
"לגבי 'מ.א.', זה טאג חדש שהתחיל להופיע בתל אביב הישנה. אנחנו עוד לא מכירים לעומק את הכנופיה הזו אבל זירות פשע קודמות בהן הטאג נמצא היו גניבות של כלי רכב. התמונה היא של הקיר הזה" וסולי מצביעה על אחד הבניינים מסביב למקום מציאת הגופה.

"יש לכם ראיות מהזירות הקודמות?" אומר שומ"ר, האנדרואיד המאסיבי בקול מתכתי. "ואם יורשה לי לשאול, אני מתאר לעצמי שלא מדובר במפתח סטנדרטי, אחרת לא הייתם קוראים לי. מה היכולות של החפץ? נגד מה אנחנו מתמודדים? מה איום הייחוס? האם יש איומים נוספים?" הוא עוצר לדקה. "והאם אנחנו מורשים להשתמש בכוח?"

"הפשעים הקודמים של הכנופיה לא נגעו בנכסים שלנו. אין לנו מידע על החקירות שהתבצעו בנפרד, מכיוון שזה כן התרחש באזור החופף לסערה נמוכה שמרנו רשימה של הרכבים שנגנבו." סולי שולפת כבר מבסיס כף היד שלה ומתחברת למעבד של הרתמה, עינייה מרצדות והיא מתנתקת "נגנבו כלי רכב פרטיים; גלגיליות מונעות וקטור, רכב עם מיגון קל ושני אופנועים. החקירה הראשונית שחדד אנרגיה ביצעו לא מצאו קשר בין הקורבנות אלינו או אל תאגיד מסויים."
"לגבי מפתח הברקים, זהו ציוד שגרתי של טכנאי השטח הוירטואלי שלנו, אין לכם סיבה לחשוש ממנו זה לא נשק. לגבי איומים נוספים, ההנחה היא שהכנופיה חמושה, אך אין צפי לנוכחות של קבוצות חמושות נוספות. מבחינת חדד אנרגיה, כל עוד הכוח לא פוגע במטרה, או גורם לנזק משמעותי לנכסי הנדל"ן או לשטח הווירטואלי, החשיבות העיקרית היא מהירות החזרת מפתח הברקים, אין מניעה משימוש בכוח"

מקדם כמעט מגלגל עיניים בתיאור של מפתח הברקים כציוד שגרתי, אבל עוצר את עצמו. הוא רוצה להראות מקצועי.

"מצוין. אלא אם השותף שלי כאן רוצה לשאול משהו נוסף, אני חושב שיש לנו מספיק מידע כדי להתחיל."

טלפתית אין, הודעות במכשיר פרטי בוודאי. בין אם זה מכשיר נייד, שתל או טכנולוגיה אחרת.
שומ"ר שולח לו הודעה, "תבדוק רשומות רכב. ותבדוק אליבי. אני הולך להשתמש בכוח מקסימלי :)"

מצטער שנעלמתי, הייתי מאוד עסוק ויש לי עכשיו גם מלחמה עם איראן על הראש.

הודעה חזרה: אין בעיה, אבל בוא נחכה לאחרי שהפגישה תסתיים לפני שאנחנו מתחילים לתכנן. לא רוצה להעליב את המעסיקים שלנו. סליחה, אם אתם קוראים את זה.

אם הפגישה נגמרת שם, אני מניח שהם יוצאים לזירת הפשע?

[אם יש משהו שאתם רוצים לעשות עוד לפני היציאה לזירת הפשע, תרגישו חופשי]

תל אביב הישנה, כמו שמה לא התחדשה בבניינים חדשים או פרוייקטים עירוניים ב20 שנה האחרונות. ארכיטקטורה מיושנת של מגדלי משרדים מזכוכית ובנייני מגורים מודפסים תלת מימד. בדרך לשם אתם קולטים רחפן מעקב משטרתי מתרחק מהיעד שלכם ואתם מניחים שיש לכם עוד כשעה וחצי לפני ששוטרים יגיעו לאזור.

ברחוב יחסית רחב, אך עם כביש ריק אתם פונים לאזור משרדי. הכביש משמש כגבול בין אזור מגורים עם בניינים משכבות צפופות של בטון, לקירות הזכוכית של אזור משרדי. בפנייה אתם עוברים ליד הטאג מ"א. בלי להסתכל במציאות מרובדת הטאג מעט עלוב, צבע שחור ולא יותר, אך כאשר אתם מסתכלים דיגיטלית, להבות יוצאות מהקיר, האוויר אפילו רוטט מחום. במציאות המרובדת, עננים ממלאים את הרחוב בערפל, ויש איום של גשם.
הגופה נמצאת בין 4 בנייני משרדים. אחד מהם נטוש, ושלושת האחרים שייכים לחדד אנרגיה. סימני גלגלים וחריכה עוברים על הגופה וממשיכים לרחוב הרחב יותר שממנו באתם. הסרבל שעזרא לבש מעט חרוך, אך עדיין אפשר לראות בבירור את הסמל של חדד אנרגיה רקום מעל הלב שלו. רעמת השיער בצבע בלונדיני מלוכלך של עזרא מסתירה את הפרצוף שלו, כפות הרגליים שלו מעוכות לחלוטין.
העננים מהמציאות המרובדת, מבליחים אל המציאות וחוטי ערפל מתארכים ונעלמים. אמצע היום, וגם הבניינים של חדד אנרגיה נראים ריקים מאדם.

"לא רציתי להגיד שם, אני מניח שהם הקשיבו. אני לא בטוח כמה אני מסוגל 'לבדוק רשומות רכב', או משהו כזה. הבינה המלאכותית שאני משתמש בה היא מאוד.. לא ורבלית. היא לרוב לא מסוגלת להבדיל בין רצף אותיות אחד לאחר, אלא מוכוונת יותר למספרים, לתמונות, לקלט קינטי".

מקדם הולך באיטיות בזירת הפשע, מסתכל על הצד הפיזי בנפרד מהמרובד. אחרי כמה דקות שהוא מסתובב במקום, מקדם מביט לעולם הוירטואלי.

במציאות מרובדת, מקדם נראה קצת שונה. אומנם הוא-עצמו נראה פחות או יותר אותו הדבר (פרצוף אחר, מטעמי פרטיות), אבל במקום להיות עטוף בשלדת מתכת הוא עטוף בענן גדול ושחור של זרועות דקות. הזרועות נוגעות בכל פיסת מידע ותוכנה סביבו כדי לאסוף אותן, ללמוד אותן.

הזרועות מתחילות להתארך, ומחפשות בעוד מקומות ולא רק בסביבה הקרובה. מקדם מחפש אלמנטים דומים למה שנראה בזירת הפשע - אש, סופות, סימני גלגלים, התנועות המלוות את כל אלו.. התוכנה שלו מחפשת תבניות דומות למה שנראה כאן. לא תמיד התבניות מועילות, אבל דווקא בגלל הזווית העקיפה, לא כל נסיון הסתרה רלוונטי מול שיטת החיפוש הזו.

הוא מקווה למצוא רמז למי הקבוצה שעשתה את זה, קצה חוט לאיפה ניתן למצוא אותם.

הזרועות נוברות במאגרים מידע פתוחים באזור וסרטונים נשלפים ונמשכים אל מקדם. צילום אבטחה של רחוב קרוב מראה נוער עם מסכות וקעקועים מרובדים משתמשים בספריי כדי לעצב טאג של מ''א עם להבות וכנפיים.
צילום אחר מראה חבורה אחרת של אנשים עם מסכות דומות נוסעת על משהו שנראה כמו מרכבה עם וו גרירה. הם פונים אל תוך בניין הרכב והיושבים עובר דרכו ומגיח בצד השני, מצלמה אחרת מראה אותם מחברים את הוו לרכב משוריין כשסביבו יש שומרים מחוברים הכרה וגוררים את הרכב דרך קיר נוסף.
מהתמונה של רכב עובר דרך קיר, באופן אסוציאטיבי הזרועות מקרבות סרטון של נוער בפנים חשופות מדברים אל המצלמה, כנראה בשיחת וידיאו, וברקע דרך הגבול של סערה נמוכה מגיח רחפן משלוחים שבוודאות לא קשור לחדד אנרגיה או תל הארצה.
הסרטון מתחלף בהקלטה של טכנאי "אני בזירת ההתראה, אני לא רואה שום דבר חשוד באזור." הוא מחכה לתשובה "מתחיל בתהליך טעינת חומת המגן" רעש פצפוץ והמהום של חשמל מתחיל ברקע. ההקלטה מתחלפת בתמונה שלפי הרעש בצדדים וחוסר החדות אתה משער שהגיע במקור מסרטון. בתמונה רואים כף יד מחזיקה מפתח ברגים עשוי ברקים, היד מכוסה בשרוול חליפה שחורה, ושעון יוקרתי.

"אוקיי, יש כאן כמה קצות חוט אבל אני לא חושב שאני רואה אקדח מעשן. תגיד אם אתה חושב אחרת" מקדם אומר לשומ"ר

"היד בסוף, היא אולי של מי שמחזיק עכשיו את המפתח? זה לא נראה כמו שרוול של טכנאי, או כמו שעון שהילדים האלו יכולים לקנות. אני מנחש שהם הגיעו לפה אחרי שהכל קרה. אולי נוכל לשאול אותם פרטים, אם נמצא אותם. הרחפן והרכב לא כל כך מתקשרים בעיניי, אולי טעות של התוכנה ואולי קשר קצת עקיף" מקדם מחייך במבוכה "אני עוד לא תמיד עוקב אחרי הרצף האסוציאטיבי שלה. לא מיד, בכל אופן"

(אני לא בטוח למה אתה מתכוון בפיצוץ) לגבי הרחפן: מקדם מראה לך את קטע הוידאו. דבר ראשון ששומ''ר יודע, זה לא רחפן צבאי.
כשאתה מנסה להצליב פרטים על הרחפן לפי פרטים מזהים אתה בהתחלה לא מוצא כלום. כשאתה חוקר לעומק אתה מוצא פרסומים ותיעודים של אנשים מתל אביב הישנה על רחפנים דומים בשמיים. לא נראה שמישהו יודע יותר. הפעילות החשאית והמוגברת הזו גורמת לך להבין שהרחפנים האלה כנראה בשימוש ארגוני פשע

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה