• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 3/3.5 רגע לפני שמהדורה 3.5 נכחדת

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אז אולי כדאי שנעשה מה שעשו בפרויקט אלמור אחרי הכל עדיף לשמר את מו''ד וגם אנשים יוכלו לנסות להמיר את הדברים

אני לא בטוח שזה חוקי. בכל מקרה יש את החומר בSRD שמכיל את רוב (אם לא כל) החומר החופשי של מו"ד. הבעיה של הרוב היא שהוא באנגלית, ולמרות שניסו (גם בפונדק) לתרגם אותו הרבה פעמים, הוא פשוט גדול מידי בשביל שאנשים יתמידו בו.

פארסק אמר/ה:
אזלו כי קנו את הכל או שחברה מסוימת אספה אותם בחזרה כדי לא להפריע למהדורה אחרת?

להבנתי, אזלו באמת ובתמים. היה גם תקופה שחלקם נמכרו בהנחה..
צריך לזכור שכבר עברו משהו כמו שלוש שנים מאז שהדפיסו אותם, וגם אז לפעמים היה חוסר של אחד מהספרים, כי פשוט הדפיסו בכמות קטנה יחסית - כזאת שנמכרת תוך שנה או שנה וחצי. אאז"נ לפחות אחד אם לא שניים מהמדריכים השלמים לא היו זמינים קודם להכרזת 4.

אכן כן, מדובר במדריך השלם לקדושה, אשר עוד לפני יציאתה של מהדורה 4 כבר לא היה מועמד למכירה באופן רשמי (אני זוכר שהצלחתי למצוא עותק אחד, והשה"ם שלי כל כך קינא בי, ניסה לקנות אותו ממני XD)

גארל אמר/ה:
אבל מה אכפת להם אם הם כבר לא מוכרים אותה יותר?
כף האווז אמר/ה:
כשהשאלה היא "למה?", בדרך כלל התשובה היא "כסף".

ולבחור עם המלא סימני קריאה וסולמיות - מהדורה 3.5 לא נכחדה ולא תיכחד. הדבר היחידי שנכחד הוא מהדורה 4. אתה רואה את זה קורה מול העיניים שלך. כל יום. אתה הולך לישון - הופ! נכחדה עוד חתיכה. בסוף כולן יהיו מכוערות. המהדורות.

אני מאמין שצריך להעביר את העסק לבזאר, לא?

קודם כל, אני מחזק את צפע, בוא נשים בצד את הדעות שלנו על מהדורות.
גארל, מה' 3 היא מתחרה במה' 4, בגלל שאם אתה משחק את מה' 3, לא תשחק את מה' 4 - הזמן שלך מוגבל. יש חברות שמוציאות במקביל מספר מהדורות, אבל זה נדיר.
מכשפי החוף לא פועלת באופן הזה, כי זה לא כלכלי, וכי זאת חברה "רצינית" עם הרבה מנהלים וכיו"ב...
מה שכן, יש את Pathfinder, שלכל דבר ועניין הוא מו"ד 3.5 משופר.

אני לא מבין מה אתם רוצים. לא אמרתי שום דבר רע על מה' 3.5 (כי אני גם לא מכיר אותה), מה קפצתם?
אז מה שאתה אומר זה שאסור להעלות את מה' 3.5 לאינטרנט כי זה יפגע במכירות של 4?

גארל, שני דברים
1) אסור להעלות את זה לאינטרנט, כי יש על זה זכויות יוצרים של מכשפי החוף. זה כמו שאסור לך להעלות משחקים לפלייסטיישן 1, אפילו שכבר יצא 2. (או 3).
2) מכשפי החוף לא משווקים את זה במקביל ל-4, כי זה אומר שיש להם שני מוצרים שמתחרים אחד בשני, בדיוק כמו שאפל לא מוציא טלפון סלולרי שמבוסס על אנדרואיד, שיתחרה ב Iphone.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה