• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולמות פראיים קרב ימי פשוט יחסית בעולמות פראיים

אני זומם להמיר הרפתקאת פיראטים של OSE שיצאה זה עתה לעו"פ. ההרפתקאה נקראת Secret of the Black Crag והיא יצאה בשבוע שעבר. תמכתי בה בקיקסטארטר בזמנו. הרפתקאת ארגז חול של פיראטים, עם איים שונים ומשונים וכל מיני סודות. ממש מומלצת.

אני כנראה אריץ את זה ב-SWADE ולא בפראיפיינדר בגלל שיש הרבה חוקים שאני רוצה להשתמש בהם מ-SWADE (מרדפים, נשק חם פרימיטיבי, וכו', אולי אפילו מדע מוזר) שאין בפראיפיינדר. (בהרפתקאה אין בהכרח נשק חם אבל פיראטים מהזוג הזה הולכים טוב עם אקדחי flintlock).

בלי ספוילרים להרפתקאה, מובן מאליו שאזדקק לחוקי קרב ימי. זה חלק מהג'אנר. עם זאת, אני מחפש חוקים פשוטים יחסית. הבנתי שיש חוקי קרב ימי ב-50 Fathoms, אבל שהם מורכבים יחסית. אני רוצה משהו יחסית קליל. שוקל להוסיף כמה חוקי בית לחוקי המרדף של עו"פ, אבל מתעניין האם מישהו כבר הריץ קרבות ימיים\קרבות פיראטים בעו"פ, עם דגש על קרב אבסטרקטי יחסית.

יש לך כבר את חוקי ההיתקלות המהירה וקרבות ההמון בהם תוכל להשתמש.

אתה יכול גם ליצור דף דמות לספינה ולהריץ קרב בין ספינות תוך שימוש בחוקי קרב רגילים.
השאלות העיקריות הן: מה השחקנים והדמויות עושות במהלך הקרב?

יש לך כבר את חוקי ההיתקלות המהירה וקרבות ההמון בהם תוכל להשתמש.

אתה יכול גם ליצור דף דמות לספינה ולהריץ קרב בין ספינות תוך שימוש בחוקי קרב רגילים.
השאלות העיקריות הן: מה השחקנים והדמויות עושות במהלך הקרב?
זו אכן השאלה הגדולה. הרעיון הוא לתת לכל שחקן משהו לעשות בקרב הימי, לא רק לקפטן, אבל לא לסבך את זה יותר מידי. כ-4-5 שחקנים.

אני מריץ קרבות כאלו בלי תותחים - הצוותים מנסים להשתלט על ספינת האויב באמצעות חבלים וקרסים ולנהל קרב קפא"פ. משחקי טעינת פגזים הופכים למיני-משחק מהסוג שמשעמם אותי. אפשר להריץ כל מיני אתגרי מיומנויות שכוללים הטענת פגזים, אטימת חורים, כיבוי שריפות, הצלפת עבדים, הטלת כשפים וכיוצ"ב אבל זה יעבוד רק פעם או פעמיים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה