• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קנייה / מכירה קונה: חוברות מו"ד ישנות

אתה מדבר פה עם חובבי חמה קודרת :)
יש לי את הקמפיין המקורי, המחודש וכמה מחוברות ההרחבה, וגם את החומרים למהדורות מאוחרות יותר.
TSR פשטו את הרגל אבל athas.org הוציאו חומרים למו"ד 3.5, מכשפי החוף הוציאו חומר רשמי למו"ד 4 ואולי יצא מתישהו משהו למו"ד 5.

לאלו ספרים אתה מתכוון?

כן, קראתי. נחשב קאנוני בעיני הרבה מהמעריצים. יש שם הרבה רעיונות טובים אבל אני לא עף עליו, לא כל כך אהבתי את מה שעשו מחמאנו, ואת האמפתיה שיוצרים בקורא כלפיו. אבל זה בהחלט ספר טוב.

חח, אוקיי. האמת שלא קראתי את שאר הספרים, גם לא "שבט של אחד" וכו'. קראתי אגב את הקומיקס, סביר.

כפי שכתבתי, זה נותן נקודת מבט מעניינת, והסופרת הכינה שיעורי בית רציניים (מצ"ב), אבל לי הייתה השקפה שונה על אלופי רג'אאט (אולי ארחיב בעץ אחר).

קבצים מצורפים

אני עושה קצת סדר במחסן . מישהו מעוניין בטרילוגיה של איי מונשי בעברית? רק עלות משלוח
אני!!! יש לי את אחד מהם.
כלומר רכשתי את אחד מהם והוא בדרך אליי (כרך א' מסע האופל) והייתי שמח להשלים גם את הטרילוגיה הזו.

לא קראתי את "שבט של אחד" אבל כל מי שקרא אותו אמר לי שהוא שנא אותו ושהספר שובר כל כך הרבה הנחות יסוד של אתאס עד שגם יוצרי המשחק בזמנו טענו שהוא מתרחש בעולם מקביל ולא קשור.
מסכים איתך

לפני יותר מ25 שנה, הספר emperor of ansalon על אריאקס היה הספר הארוך הראשון באנגלית שקראתי מכריכה לכריכה. התחלתי לקרוא אותו עם מילון ביד השנייה (אז לא היו מילונים באינטרנט..) וסיימתי אותו עם שליטה מספיק טובה באנגלית כדי להצליח לעשות בגרות בחמש יחידות.

הספר עצמו? במילה אחת - טוב.
בשתי מילים - לא טוב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה