• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי צריך עזרה

GamesLord

פונדקאי חדש
היי אני חדש במשחק ואני קניתי את הספרים לא מזמן אני צריך עזרה בנושא של הלחימה בפאתפיינדר עולמות פראיים... ואני אשמח גם עם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי נחוץ למפגש ראשון שאני מעביר לכמה חברים בקרוב. תודה לכל מי שיעזור.

תודה מראש

היי G GamesLord !

הכי חשוב למפגש הראשון זה שתחשוב על הרפתקה פשוטה. לדוגמה: "היי, יש לנו בעיירה בעיה – שלדים מהלכים וזומבים התחילו לצאת מאחוזת הקבר העתיקה של הרוזן, ומישהו צריך להכנס לשם ולהסיר את הקללה!"

במשחק הראשון שלכם עדיף להיצמד רק לחוקים שמופיעים בעמודים 117–126 בספר הבסיס ולהשתמש בכמה דמויות מוכנות (כמו אלו שבספר!)

מותר לטעות בחוקים! אם אתם לא זוכרים בדיוק את החוקים בזמן המשחק, המנחה קובעת מה שנשמע משכנע והולכים לפי זה. בסיום המפגש אפשר לברר מה החוק "הרשמי" כדי לתקן להבא.

כללי אצבע אם לא זוכרים מה החוק הרשמי
  • באופן כללי, כל מעשה שמשפיע על הסביבה או על הזולת ויש לו סיכוי להיכשל, דורש שימוש בפעולה וגלגול של מיומנות מתאימה.
  • מספר המטרה לגלגול הוא 4, או נגד גלגול של יצור מושפע.
  • בדרך כלל דמות מגלגלת מיומנות כשהיא יוזמת פעולה, ומגלגלת תכונה כאשר היא מתנגדת לפעולה שמישהו אחר יזם.

מה השאלות שלך על חוקי המשחק?

כשמתחיל קרב, כולם שולפים קלפים מהחפיסה במרכז השולחן (יש יכולות שנותנות לך לשלוף יותר מאחד ולשמור רק אחד). ואז כולם חושפים את הקלפים ומשחקים בסדר יורד.

במקרה שיש לשניים את אותו מספר, עלי"ת – עלה מנצח לב, לב מנצח יהלום, יהלום מנצח תלתן.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
חזרה