• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פרוייקט ההידרה - Hydra Project

12. הדבקת את ההידרה לבסיס.
13. קצת חומר ביסוס (הלבן שאתם רואים בתמונה) כדי לקבל טקסטורה.
14. זרקתי פה ושם אבנים קטנטנות כדי להפחית אחידות.

1666606241913.png1666606262945.png
ברגע שזה יתייבש אני אוסיף עוד קצת פריימר שחור על הכל ובתקווה שאחרי זה נהיה מוכנים לצביעה.
כמו כן למדתי היום שדבק יכול להיות מסוכן 🤭

15. צבע בסיס (Dragon Scale) ירקרק.

אז סוף סוף אפשר להתחיל לצבוע, אני כבר רואה שיש פה הרבה עבודת צביעה (15 אופציות לראשים + הגוף עצמו), אני מקווה להתקדם כמה שיותר לפני שהיא תראה שולחן בסשן הבא שלי :)

1666688620938.webp

16. צבע רעמה - ירוק כהה, צבע גחון - צהוב עכור (עדיין לא צולם כי יש עבודה).
17. יצירת שלולית בביצה (קרקע עכורה)! קצת חומר טקסטורה שקוף (אפקט מים), שכבה ראשונה שקופה.
18. הכנסת גולגולת ועצמות יד לשלולית.
19. אחרי ייבוש שכבת חומר טקסטורה שקוף שערבבתי עם טיפת דיו צהוב.

יש עוד הרבה עבודה, אבל זו התנסות ראשונה שלי עם טקסטורת מים וחומר דמויי אפוקסי, מקווה שתאהבו!

1666708245345.webp

20. הציפוי השחור שלי התגלה כחלקלק מדי, לכן קצת מאט וארניש מעליו כדי שהצבעים הבאים יתפסו עליו יותר בקלות.
21. ניסיתי להרכיב צבע ביצה משל עצמי, יצא ירוק ממה שחשבתי אבל אני עוד אכהה ואעכיר אותו בהמשך.

עבדתי כל הלילה, אמנם לא סיימתי אבל היא כבר שמישה לשולחן אפשר לומר ואעבוד עליה בהמשך.

1666735117651.webp

איזה מדהים 👏
ואני רואה שמי שכורת ראש אחד מקבל 1+1 בונוס - שווה!
תודה, חחח לא, לא, לרוב זה אחד כל פעם, אם החבורה הורידה ראש ואני צריך להוריד אותו מזוג ראשים, אני פשוט מחליף אותו בראש בודד, כמו שקרה בסשן האחרון :)

הו לא... צבעים שונים לראשים זה יהיה פאנקי מדי לטעמי.
נתתי בוסט התקדמות כדי להניח אותה על השולחן, אבל מאז שזה קרה התעייפתי ממנה ופניתי לדברים אחרים, אבל אני מתכנן לסיים אותה ממש בקרוב - יש עוד הצללות לעשות, הבהרות, עינים, לשונות וכו'

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה