שמפרט יותר על הגרסה החדשה ועל השינויים שלה. הגרסה תקרא Starwars: Saga Edition ותכלול 288 עמודים.
היא תכלול מידע מכל סרטי מלחמת הכוכבים, ונמצאת כעת בשלבים סופיים של העריכה.
בקישור הבא תמצאו את תוכן העניינים:
http://www.wizards.com/default.asp?x=starwars/article/sw20061214jc100
תכונות - אין ממש שינוי
גזעים - גזע חדש אחד
מקצועות - יש רק חמש מקצועות במשחק: ג'די, אציל, נוכל, גשש וחייל. לכל מקצוע יש אפשרויות בחירה של כישרונות, יכולות מקצוע וכיו"ב - משהו בסיגנון עץ יכולות. המקצועות שהועלמו קיימים בצרוה דומה כ"עץ יכולות".
מיומנויות - מספרן הופחת, יש רק מיומנות כוח אחת שעובדת בשילוב עם יכולות הכוח.
כישרונות - שיפוץ כללי והוספת כישרונות חדשים. כישרונות כוח עברו להיות יכולות כוח.
הכוח - יש עדיין נקודות כוח במשחק, אבל במקום הערבוב של כישרונות ומיומנויות כוח מקודם יש עכשיו יכולות כוח. יש שינויים לכוח האפל, ומנגנון טעינה מחדש לכוחות - שכנראה מרמז שאולי הם יהיו חזקים יותר אך מוגבלים יותר בשימוש.
תכונות הירואיות - במקום מוניטין יש ייעוד.
ציוד - בערך אותו דבר, רק אמור לעבוד חלק יותר ופשוט יותר.
קרב - נערך שיפוץ מקיף שאמור להאיץ את הקרבות במשחק, לתת יותר אפשרויות לשחקנים בזמן הקרב וגם לאפשר שילוב של המיניאטורות. יש תוספת של swift actions ומנגנון נק"פ במקום VP/WP
קרב רכבים - מנגנון בודד ואחיד לקרב בין חלליות וקרב בין כלי-רכב. החוקים עברו שיפוץ כדי שהקרבות יהיו יותר סינמטיים וקלים להרצה.
דרואידים - עדיין אפשר לשחק אותם, הוסיפו הנחיות ליצירת דרואידים משלכם.
מקצועות יוקרה - אותו דבר בגדול. יש כאן Force Adept.
רשומון גלקטי - תיאור עולמות המפתח ומקומות בגלקסיה של מלחמת הכוכבים.
פרק למנחים - כרגיל
תקופות משחק - מתאר את התקופות השונות שניתן לשחק בהן ומציג נתונים למספר דמויות מפתח בכל תקופה.
בעלי-ברית ואוייבים - די ברור
ועכשיו אני חייב להבין משהו - איך מו"ד דורשת שלושה ספרי בסיס של 320 עמודים כל-אחד. בזמן שמלחמת הכוכבים, שמשתמשת גם היא בשיטת ק20 מסתפקת בספר בודד של ק20. אני מקווה שהספר ייעלה 30 דולר (בסה"כ זה רק 288 עמוד) ואני יודע שאני קונה לי עותק
היא תכלול מידע מכל סרטי מלחמת הכוכבים, ונמצאת כעת בשלבים סופיים של העריכה.
בקישור הבא תמצאו את תוכן העניינים:
http://www.wizards.com/default.asp?x=starwars/article/sw20061214jc100
תכונות - אין ממש שינוי
גזעים - גזע חדש אחד
מקצועות - יש רק חמש מקצועות במשחק: ג'די, אציל, נוכל, גשש וחייל. לכל מקצוע יש אפשרויות בחירה של כישרונות, יכולות מקצוע וכיו"ב - משהו בסיגנון עץ יכולות. המקצועות שהועלמו קיימים בצרוה דומה כ"עץ יכולות".
מיומנויות - מספרן הופחת, יש רק מיומנות כוח אחת שעובדת בשילוב עם יכולות הכוח.
כישרונות - שיפוץ כללי והוספת כישרונות חדשים. כישרונות כוח עברו להיות יכולות כוח.
הכוח - יש עדיין נקודות כוח במשחק, אבל במקום הערבוב של כישרונות ומיומנויות כוח מקודם יש עכשיו יכולות כוח. יש שינויים לכוח האפל, ומנגנון טעינה מחדש לכוחות - שכנראה מרמז שאולי הם יהיו חזקים יותר אך מוגבלים יותר בשימוש.
תכונות הירואיות - במקום מוניטין יש ייעוד.
ציוד - בערך אותו דבר, רק אמור לעבוד חלק יותר ופשוט יותר.
קרב - נערך שיפוץ מקיף שאמור להאיץ את הקרבות במשחק, לתת יותר אפשרויות לשחקנים בזמן הקרב וגם לאפשר שילוב של המיניאטורות. יש תוספת של swift actions ומנגנון נק"פ במקום VP/WP
קרב רכבים - מנגנון בודד ואחיד לקרב בין חלליות וקרב בין כלי-רכב. החוקים עברו שיפוץ כדי שהקרבות יהיו יותר סינמטיים וקלים להרצה.
דרואידים - עדיין אפשר לשחק אותם, הוסיפו הנחיות ליצירת דרואידים משלכם.
מקצועות יוקרה - אותו דבר בגדול. יש כאן Force Adept.
רשומון גלקטי - תיאור עולמות המפתח ומקומות בגלקסיה של מלחמת הכוכבים.
פרק למנחים - כרגיל
תקופות משחק - מתאר את התקופות השונות שניתן לשחק בהן ומציג נתונים למספר דמויות מפתח בכל תקופה.
בעלי-ברית ואוייבים - די ברור
ועכשיו אני חייב להבין משהו - איך מו"ד דורשת שלושה ספרי בסיס של 320 עמודים כל-אחד. בזמן שמלחמת הכוכבים, שמשתמשת גם היא בשיטת ק20 מסתפקת בספר בודד של ק20. אני מקווה שהספר ייעלה 30 דולר (בסה"כ זה רק 288 עמוד) ואני יודע שאני קונה לי עותק