• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז פאבקון! בואו בהמוניכם!

דימה ונגר

פונדקאי חדש
יום ראשון, ה- 08.06 (ערב שבועות), בפאב "גרין רקון" בתל אביב, ייערך כנס "פאבקון". כנס באווירה אחרת, שכולו הרפתקאות. שעה שתשבו בפונדק ותלגמו שיכר, תשמעו על הרתפקאות הקוראות לגיבורים בעלי תעוזה. הגובלינים השתלטו על מכרות המלך, משהו מוזר קורה ביער, שיירת הסוחרים מבקשת ליווי… דרושים הרפתקנים אמיצים! אתם תבחרו לאיזו הרפתקה להצטרף, בלויית הרפתקנים אמיצים, כמוכם. ולאחר מכן, כשתשובו לפונדק, תוכלו לספר לכולם על מעללי הגבורה שלכם, להחליף שמועות עם הרפתקנים אחרים, ולצאת להרפתקה נוספת.

לפרטים נוספים - דף המידע באתר העמותה: http://roleplay.org.il/?page_id=178

נ.ב.: יש רק עוד 30 מקומות פתוחים, מהרו להירשם, לפני שייגמר!

ODDin אמר/ה:
עם רשימת המנחים, ובהתחשב שלא אמורות להיות הרפתקאות פארודיה, אני בספק רציני שמישהו ינחה מו"ד.
אני לא מסכים איתך. לשבת בפונדק ולקבל משימות מאנשים זרים זה די מו"ד טיפוסי :mrgreen: אני לא יתפלא אם יהיו גם משחקי מו"ד.

ODDin אמר/ה:
עם רשימת המנחים, ובהתחשב שלא אמורות להיות הרפתקאות פארודיה, אני בספק רציני שמישהו ינחה מו"ד.
למען האמת, אם אני זוכר נכון את כוונתו של דימה, הרעיון הוא לשחק מו"ד. כי זה מו"ד, וזה פונדק, וזה... מסתדר.

ODDin אמר/ה:
הרעיון שלו היה פנטזיה אפילה, אם אני זוכר נכון. לפחות גורודין, עד כמה שאני יודע, לא יסכים להריץ מו"ד במלוא הרצינות גם אם יאיימיו עליו במכות.
טוב, ברור שיהיו גם הרבה משחקים שהם לא מו"ד. אבל יש גם מנחים שאין להם בעיה להריץ מו"ד (ערן, למשל), ואני לא יתפלא אם הם ינחו גם מו"ד.

המשחקים לא יהיו מו"ד אמיתי, כי הדמויות מוכנות על ידי השחקנים בצורה חופשית, ולא יהיו לשחקנים דפי דמות של מו"ד. עם זאת, הסגנון של כל ההרפתקאות יהיה סגנון של הרפתקאות מו"ד, עם שילוב של קצת נפח של אגדות יותר - מקור ההשראה העיקרי שלי הוא "ההוביט" של טולקין, שבו אנחנו רואים גירסא הרבה יותר עדינה של "הארץ התיכונה", עם הרבה יותר קסם מהסוג המפתיע, המחדש והמסקרן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה