• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ המלצות: מקצועות יוקרה מגניבים

כן, לא להגזים בעשיריות. אבל גם לא להגזים לצד השני - פורטה, מגונן גמדי ומתנקש שניהם מקבלים בקלות 7. הקלאסיקה מוסיפה 2 אוטומטית 8-) (וגם בבקשה על תעשו שברי ציונים, ממש אין צורך).

נתתי למופת 10 כי זה פשוט מגיע לו. זה מקצוע מושלם. פשוט מושלם.
כן, נכון, הוא משעמם טיכו ואין שום סיבה בעולם לאף אחד לקחת אותו. אני בחיים לא הייתי נוגע בו עם סמן לייזר, ואני גם ממליץ לכם לסגוד אותו ממרחק. אבל בתור מקצוע יוקרה נטו שכתוב בתוך ספר, הוא פשוט בנוי בצורה גאונית ושלמה.
אם אתה רוצה לעבוד כאן עם ערך משחקי-פרקטי נטו, הוא יקבל 0. עם זאת, זה על אותה סקאלה שבה מקצוע רנדומאלי שנותן לך בדרגה ראשונה להטיל מטח מטאורים כל סיבוב כפעולה חופשית (אה סליחה, פעולה מהירה :wink: ), ייקבל 10.
חוץ מזה, נתתי לך רשימת מלאה של מקצועות יוקרה מומלצים אחרים. לא מספיק? :)

מגוש דם - (המדריך השלם למאגיה) אדם שהמאגיה זורמת בעורקיו, יש לו יכולות מצויינות, אם כי לא קשורות כל כך. הדרישות לא מוגזמות, ובסופו של דבר, ברוב הדרגות (80%) הוא מקבל יכולות הטלת לחשים מלאה.
ציון 8 מתוך 10. טוב למטילי לחשי מאגיה מלאים, לשאר קצת פחות.

forte אמר/ה:
אביר מאגי- מקצוע מפוצץ ביחולות ומקורי להדהים. הוא פשוט ממש לא שילוב סתמי של כמה נתונים! אני אומר שהוא מקבל לפחות 10
אני מקווה שאתה צוחק. מה מקורי באביר מאגי? 90% מהדרגות שלו נראות בול אותו הדבר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה