• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עזרה בקשר למבוכים ודרקונים

שלום רב וברוך הבא
תשמע, ללמד אותך את כל חוקי השה"מ פה בפורום זה בלתי אפשרי. לשם כך עליך לקנות את המדריך לשליט המבוך ולקרוא בו. אם אתה שחקן מתחיל עליך כמובן לקרוא קודם לכן את ספר החוקים לשחקן וללמוד את החוקים הבסיסיים לפני שתלמד להיות שה"מ.
ולשאלתך: ד"ק זהו קיצור של דירוג קושי, וזהו המספר אותו צריך לעבור בזריקת הקוביה + המתאמים שלך על מנת להצליח במשימה כלשהי. גם את זה קשה להסביר על רגל אחת - קרא את ספר השחקן והמדריך לשליט המבוך
S.D

אין לי איי סי קיו, ואת זה שואלים בפרטי...
אם אתה כבר מכיר את החוקים אז זה נהדר! עכשיו רק תגדיר בדיוק מה שאתה רוצה לדעת על הנחייה. האם מדובר בסתם טיפים? או בעזרה בעניין החוקים?
S.D

בסדר הבנתי מה עכשיו אני יערוך כל דבר תשמע אני צריך עוד כזרה יש לי הרפתקאה והכול מה אני צריך לקרוא בספר החוקים לשחקן ומה אני צריל לקרוא בספר לשליט המבוך תודה רבה אם תעזרו לי כי ביום חמישי אני מעריץ להם את הרפתקאה אז האם תוכלון לעזור לי מה אני צריך לדעת וכל זה וגם אם אפשר עזרה על הממלכה האיי בסערה

בתודה רבה מאוד אלעד

תשמע, בפורום לא כותבים כמה הודעות בזו אחר זו, יש לך בצד שמאל כפתור edit, פשוט תערוך את ההודעה, וזהו...
אתה מאוד לא ממוקד, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל... (ויא אללה, אני לא היחיד פה, תענו בבקשה!!!). בכדי להיות שה"מ עליך לקרוא את ספר השחקן ולדעת את החוקים באופן די טוב... וחוץ מזה עליך לקרוא את המדרי לשליט המבוך, שנותן לך את כל המידע הדרוש. ושוב, בקשתך לטיפים היא לא ממוקדת בכלל, תעשה טובה ותהיה יותר ספציפי.

דייייייייי!!! נמאס!!!!1

הכן וברוך הבא לפורום.
תראה חביבי זה פורום בעל תרבות דיון ברורה ומקפידה בא אנחנו מנסים לנהל פורום ברמה. אתה לא יכול סתם להגיב הודעות כל כך סתמיאות. אתה צריך לחשוב וליבנות הודעה ברורה, ענינית ומקיפה של מה שאתה רוצה(יש לך כפתור "תצוגה מקדימה" המאפשר לך לראות איך ההודע תראה כשתפרסם אותה וכך אתה יכול לערוך בהתאם).

תקרא דחוף את חוקי הפורום בעץ הראשון וגם בפורום "השולחן העגול"!

נ.ב- אני לא כועס עליך או משהו. אתה דווקא בסדר זה פשוט שבפורום הזה במצב כל כך קיצוני של ספאם אפשר להתעצבן בקלות(פשוט אנשים מקבלים באן על דברים כאלה). אז ממש ברוך הבא אבל תנסה ליצור הודעות מענינות וברורות כדי למנוע הודעות תוקפניות[כמו זאת...].

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה