• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם חדש ומסוכן- חופשיטה בתקופת המושבות האמריקאיות עץ משחק

"אין לי כסף, ולכן אני מניח שאודה לך ואלך לבדוק מה עם הסוסים."
קונור מרכין את ראשו בכבוד ויוצא מהפונדק לכיוון שאליו הלך הרס"ן כשהגיעו לעיירה.

דינר
"זה לא עובד ככה!" צועק הרסן ודופק את ידיו על שולחן העבודה, "זה מה שהיה חסר לי, עוד פרזיט חסר תועלת שחשוב שכל העולם מגיע לו בגלל שהוא יכול לכשף או משהו, אז תקשיב לי טוב!, אני הקזתי דם ואיבדתי אחים לנשק בעוד אתה ישבת בספרייה ולמדת לכשף, אני לא יודע איפה אתה חושב שאתה, אבל כדי לחיות בעיירה הזו יש צורך בעבודה ולתרופ, והדבר האחרון שהאנשים פה צריכים זה קוסם חסר תועלת שכל מה שהוא יודע זה לזרוע הרס!"

דרגוניין

לוסי מסמיקה לדבריך, והשופט מנצל את ההזדמנות, "אולי תצטרף אלינו לארוחת הערב היום?, אני בטוח שנוכל לדבר עם הרסן כדי לפטור את בעית המורדים, או שמה עלי להגיד לפתור?" הוא מצחקק "עכשיו כשיש לעיר הזו כוח הגנה ממושמע, אני בטוח שנהיה מוגנים.
את רואה לוסי?, אמרתי לך שהקפטן הזה לגמרי שונה מהקודם, יש לנו עסק עם מקצוען נאמן, ולא בוגד בכתר!"

מוריד
אתה מגיע לבית של השופט (איפה שהרסן) והשומרים בדלת לא בדיוק מכניסים אותך.
"המפקד והסגן שלו בפגישה כרגע, תבוא בבוקר כדי לקבוע פגישה."

עוג- לא קיבלתי ממך כלום

ליאור-
In
"שלום" אומר הרופא "אתה יכול לקרוא לי הרופא, אדון" הוא מציג את עצמו. "שמעתי שבנך נפגע בעקבות חיה לאחרונה, הייתי רוצה לבדוק את מצבו, בהתחשב בכך שחיילים בשירות צבאנו סבלו ממחלה לאחר שציפורני החיה נגעו בהם. נכון שזה היה יכול להיות סתם זאב או כלב, אבל מתוקף תפקידי כרופא הוא לבדוק דברים ליתר ביטחון." מסביר הרופא את המצב, נותן לנפח רגע להבין.
"האם אוכל להיכנס ולבדוק אותו?" מבקש הרופא.

עוג
הוא נראה קצת חושד, בסופו של דבר אתה זר, הוא לא שמע על שום רופא, ואתה מבקש לבדוק את הבן שלו.
"אני לא יודע, אני לא חושב שהבן שלי צריך רופא, הוא בטח עשה את זה לעצמו."
גלגל שכנוע אם אתה רוצה

מוריד
"אה, סליחה, לא ידענו שאתה שהגעת היום עם הקבוצה, אבל אתה לא יכול לחכות בכניסה לבית כמו קבצן..."

דרגוניין
"הקפטן הקודם האמין בדברים שבריטי אמיתי לא אמור להאמין בהם, אבל היה לו כישרון בנוגע להנהגה והאנשים אהבו אותו..
יום אחד הוא רב עם הרס"ן, לומחרות הוא ועשרה אנשים ערקו, אף אחד לא יודע איפה הם בדיוק, אבל מאז הכנופיה שלו גדלה והם עושים צרות לצבא מאז, הרס"ן דיבר על לשלוח קבוצה לטפל באחד המחבואים שהתגלו לא מזמן.
כמובן שזה סוד שנשמר בין הקצינים הבכירים פה, ואני מודע לו רק בגלל שחתמתי על טפסי האשמה של המורדים."

דינר- לא קיבלתי ממך כלום

ליאור-
In
"אתה כנראה לא מבין, אדוני" אומר לו הרופא "אם הוא עשה את זה לעצמו, אז המצב שלך הוא טוב, אבל אם הוא לא עשה את זה לעצמו- טוב, צריך לציין שהחיילים שחלו והיו איתנו כבר לא חלק מהמשלחת?"

Out
גלגול, למרות שאני מניח שיש השפעה לאיום הזה.

[dice seed=40523 secure=6ebbe062_0]1d6+4[/dice]

ליאור
"אני למדתי בדמעות ובדם,אתה לא תדבר אלי ככה!אני קוסם בשירותו של הוד מעלתו,ונבחר האל בשירותו של הוד רוממותו,אני יכול לשמש ככוהן בעת הצורך,אני אהיה מוכן לשרת תחתייך כל עוד תעריך אותי ותתן לי עבודה ראויה!"הוא אומר בזעם.

"זה בסדר, אחכה עד שיסיים." קונור נעמד ליד הקיר ומסתכל על הרחוב, בוחן את האנשים שעוברים ברחוב, ילדים נשים גברים עגלות. כל דבר שעלול לעניין אותו אפילו במקצת

עוג
נראה שאדם רגיל לא היה מצליח לאיים על הנפח, אבל שבנו עלול להפיגע גורמת לו לשקול שוב.

"תיכנס, אבל בלי לתת לו שום תרופות, או זריקות, זו רק בדיקה."
אתה נכנס ובתוך הצריף/בית יש שני חדרים, חדר הסבה/סלון/מטבח שאליו אתה נכנס, וחדר נוסף ובו 2 מיטות עץ, על אחת מהן יושן ילד אתה רואה שיש לו על הפנים חתך שיכול להיעשות על ידי טופר, או על ידי משהו אחר.

אם אתה רוצה לעשות הבחנה רפואית אז גלגל, אני לוקח בחשבון את הרקע שלך בהתאם

דרגוניין
"בתור התחלה, הוא אמר שהמלך הוא טיראן!, היית מאמין, שמישהו יגיד שהוד רוממותו הוא טיראן?!
אחרי זה הוא התחיל לטעון שהאל לא בחר במלך, ושאת חוקי בני האדם יש בידי בני האדם לשנות, השיא היה כאשר הוא התעמת ישירות עם הרס"ן על הדין שיש לתת לבוגדים, הרס"ן טען שיש לירות בהם במקום, ואילו הקפטן אמר שיש מקום למשפט ולשמוע את הטענות שלהם, זה היה שבוע לפני שהוא עזב...

אתה שומע את הרס"ן קורא לך מחדר העבודה.

בהנחה שאתה נכנס אתה רואה אותו צועק על גלסיוס (דינר), ולבסוף אומר לך ללות אותו מחוץ לבית

דינר
אתה רואה שהרס"ן מעלה קצף, "קפטן! היכנס לחדר."
"ואתה, תקשיב לי טוב1, אני לא יודע מי אתה חושב שאתה, או תחת איזה חוק אתה חי, אבל כאן נאמנים למלך ג'ורג' ולחוקים שלו, אין כזה דבר להפוך אדם לקצין, או לבכיר צבאי לפני שהוא משלים את הלימודים באקדמיה הצבאית.
עוף מפה, מבחינתי תחזר על הפתחים! עוד בן אצולה שחושב את עצמו רם מעל כולם, בוא נראה איך תסתדר כשאר יגמר לך כל הכסף, אני אגיד לך איך תסתדר: "אתה תיאלץ להשתיק את האגו ולנקות אוורות כמו כל חסרי המקצוע, אלה אם כן אתה יכול להצמיח זהב מהרצפה!."
כשהקפטן נכנס (דרגוניין) הוא מצווה עליו ללות אותך החוצה.

מוריד
אתה שומע כמה צעקות מתוך הבית.
"הרס"ן נשמע כועס." אומר אחד השומרים, "5 שילנג שזה על הבחור שהוא פוגש עכשיו, לי הוא נראה כמו נועד נפוך מהרגע הראשון."

"אתה" הוא ואמר לך, "מה הכישרון שלך?, יש לך איזה סוד שהופך אותך לנחוץ לעירייה?, כי תמיד ישמחו לעוד כוח אדם במשמר, אם תעבור את הטירונות הבסיסית..."

ליאור-
In
"תודה על שיתוף הפעולה אדוני" הוא אומר לו, למרות שהוא מעט מאוכזב מההגבלות. הוא קיווה לעשות בדיקה מקיפה עליו, ואם הוא חולה להשיג מלא ידע על המחלה הזו. עם זאת, עדיין יש לו אפשרויות.
הוא פונה אל החדר של הילד, ומתחיל לבחון אותו. מידי פעם בצורה כמעט טבעית הוא בא לשלוף מזרק או איזו תרופה, אך נזכר בהגבלה שניתנה לו.

Meta
גלגול מוח-
[dice seed=10135 secure=de987d5f_0]1d6+7[/dice]

עריכה- יש מצב שאתה שם את הדפי דמות בהודעה הראשונה? או לפחות קישור לעץ ההרשמה? זה ממש מעצבן להגיע לשם לבד כול פעם שאני מגלגל משהו.

קפטן אדאמס נכנס לחדר בהבעה זעופה, שמקורה במחשבה על כך שקודמו בתפקיד הפך לבוגד. הוא מביט בגליידוס.
"אם תואיל בטובך ללכת אחריי. אני מאמין שהשעה כבר מאוחרת למדי." אמר בנימוס, אבל הבעתו הזועמת רמזה שהוא חש הרבה דברים כרגע, אבל אדיבות לא היתה אחת מהם

ליאור
"אני לוחם די מיומן, אבל למען האמת.
אני פה בשביל לוודאות ששום דבר לא קורה ביניכם לילידים. אתם מבינים אני בן תערובת"

דינר ודרגוניין- ספוליר בבקשה.... בכל מקרה אני לא רושם לכם כלום כי אתם בדיון אחד עם השני

עוג
אתה לא מומחה לחיות אלא לרפואה, אז קשה לך לדעת בבירור מה גרם לפציעה, אתה מזהה חום ונפיחות מסביב לפצע.

מה שמוזר זה שהפצע נראה נקי מאוד, כאילו מישהו ניקה אותו בצורה חיררוגית ברמה גבווה.

קשה לך לסכם דיאגנוזה, אבל נראה לך שיש מחלה כלשהי פה, תצטרך דגימות ומעבדה כדי לבודד את זה סופית

מוריד
נראה שאחד השומרים צוחק, "בן תערובת... אני חושב שיש שבט של אדומי עור כמוך במרחק כמה שבועות מפה.... אין לנו שום צורך בטקסי השמאן שלך.."

עריכה- הוספו הדמויות לעמוד הראשון

קונור מזעיף פנים "בראבו, רק שתדע אני מבין הלוחמים הכי טובים בעיירה הזאת לידיעתך. ואני בכלל לא שמאן השבט שממנו באתי שונא אותי, עכשיו. האם הרס"ן סיים?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה