• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם חדש ומסוכן- חופשיטה בתקופת המושבות האמריקאיות עץ משחק

אני מצטער, משום מה אני לא מקבל התראות וזה מחרפן אותי בכל מקרה
IN
קונור הולך לפונדק ומתיישב ליד הרופא בלי לומר מילה, הוא אינו מזמין דבר. רק יושב ומחכה שיקרה משהו מעניין

דינר
"עוד מג משוגע" מלמל לעצמו הרס"ן, "כאילו שהקורטס הזה לא הספיק לי..."
הוא חובט בשולחן, "אתה רוצה להיות קוסם ראשון במעלה? אז אתה לא בישוב הנכון, אתה צריך לחזור ללונדון או לפריז ולהיות קוסם מלכותי, פה אין לך עתיד פרט לקוסם אישי של אחד הגנרלים שיושבים בניו-יורק."

"עכשיו בוא נהייה פרקטים, איך אתה חושב שאתה יכול להועיל לעיירה הזו, ראיתי מה עשית מול היצור ההוא.... שקלת עתיד בתור חייל, אני בטוח שיש לך מספיק כסף כדי לקנות לעצמך דרגת קצונה נוחה.
OUT
הוא לא מבקש שוחד, ככה באמת היו עולים בדרגות באותה תקופה- היית צריך לקנות את הדרגה הבאה, והאמת.... זה יצר הרבה קצינים בכירים בשנות העשרים לחייהם, וגרם למוות של הרבה אחרים...

דרגוניין
"נעים מאוד קפטן אדאמס" אומרת לוסי כשהיא מסמיקה, האם אוכל לישון בביטחה בלילה כי אתה ואנשיך תשמרו עלינו?"
"אל תהיא בורה לוסי," אומר השופט,"הרי את יודעת שהקפטן הוא סגנו של הרס"ן, הוא לא המפקד הצבאי הראשי בעיירה, האנשים הם של הרס"ן..."

"הוא נראה לי כל כך סמכותי ובכיר..." היא אומרת, "הייתה בטוחה שהוא מפקדם של כל החיילים פה." היא מביטה לכיוון שלך, נבושה "סלח לי על הטעות."

גלגל מוח

עוג (ומוירד אם אתה מנסה בכוח להקשיב לשיחה, קצת קשה להתעלם ממנה, אבל אתה יודע שהיא לא לך...)
"טומס סמית, בנו של הנפח ננשך לאחרונה על ידי הכלב שלהם, הוא נשבע שזה היה יצור אחר, אבל קצת קשה להאמין לילד בן 12 שמחפש יחס, מאז שאימו מתה ואביו כל היום עובד... סלח לי בבקשה"

מוירד (ועוג, אם אתה מנסה להקשיב לשיחה...)
המלצרית ניגשת אליך, "תרצה לשתות משהו?" היא שואלת ואחרי מבט נוסף אליך, "אתה אחד מסיירי המלכה?"

הרופא-
Out
אם הבנתי נכון המלצרית עזבה אותי והלכה למוריד, אז אני פועל בהתאם.

In
הרופא מסיים לשתות את כוס המים וקם בשקט, ונראה שזה רווח לשאר האנשים בפונדק, והוא יוצא מהפונדק. אם באמת נשכה את הילד אחת החיות האלו... הוא יוכל להבין אולי מה לעזאזל תקף אותם ביער ההוא. הוא פונה לכיוון ביתו של הנפח.

ליאור
"אני אהיה מוכן לקנות דרגה,יש לי את הכסף לזה אך אני צריך ממך הבטחה,אני ארשם בשם בדוי,כך שלא יוכלו לאתר אותי."אומר גלסיוס,בבירור יש לו את הכסף אך החשש מהסגרה מאיים יותר מהתהילה.

עוג
אתה מגיע לבית של הנפח, מדובר בבית חד קומתי במרחק כמה דקות הליכה מהפונדק. סמל של פטיש וסדן נמצא בכניסה.
לאחר דפיקה בדלת מופיע בפתחה בחור בסרבל נפחים, הוא מצולק בפניו.
"איך אני יכול לעזור לך?"

מוריד
הרופא עזב את הפונדק.
"אז אתה מתכנן לסייע לעיירה?" שואלת המלצרית, "ואתה מבין שאתה לא יכול לשבת פה מבלי לקנות משהו..."

דינר
"אין לי סמכות להעניק לך דרגה מעל סמ"ר, (זה יעלה לך, אגב, איך אתה מסתובב אם הכסף? אנחנו עדיין לא בעידן הנייר, יש אשראי, אבל אם אתה במנוסה זה קצת קשה..)
"אם תרצה מעל זה תצטרך לצאת לניו יורק, ושם יהיה לך קשה להיות תחת שם בדוי, אבל יכול להיות שאוכל לתת לך אישור מעבר, אם אמצא לנכון, כמובן שתצטרך להשלים את לימודי בית הספר לקצינים, מה שעדיין אין פה בעולם החדש..."

ליאור
"כן ברור למה לא? יש לכם משהו שאתם צריכים עזרה בו? לספור מלאי? לנקות סוסים? להרים חפצים?"
OUT
אני לא רואה את קונור בתור דמות מוסרית (עד כמה שאפשר) שהוא יעקוב אחרי הרופא, אבל עם זה חשוב לך תגיד לי.

קפטן אדאמס הביט בה, במבט בוחן ואז בשופט. מנסה... לחשב את פערי המעמדות.
נישואים מאהבה הם מותרות של פשוטי עם אחרי הכול. וקפטן אדאמס היה ג'נטלמן מכדי סתם להתשעשע עם עלמות.
הוא קד קידה, תוך הסרה טקסית של כובעו. "אני יכול רק להבטיח שאעשה את כל אשר בכוחי, כדי למלא את חובתי להוד מלכותו."

דינר
"סתם ככה." נוחר הרס"ן, ונראה שהכעסת אותו מעט, "הקצינים של הוד מעלתו ידועים בתור הטובים בעולם."

"אז אם לא תבחר משרה צבאית, תצטרך לבחור משרה אחרת וללכלך את היידים, העיירה הזו לא בנוייה לאלו שלא יתרמו לה, הפרזיטים היו צריכים להשיער בלונדון."

דרגוניין
"ומה תעשה כנגד המורדים?" שואלת לוסי, כשלפתע אביה מלבין מעט.
"סלח לביתי, היא מאמינה לסיפורי מעודני תפירה על אנשים אשר מדברים על חוסר נאמנות לכתר, אולו סתם שטויות חסרות שחר, כלומר נכון שישנם מס' ברברים פורעי חוק ביערות, ואני לא מדבר על אינדיאנים, אבל הם מטרד ותו לא."
"אף על פי שנשמח לשמוע שהם לא יפריעו לנו עוד." הוא אומר בלאחר יד.

מוריד
OUT
חשוב לי שתתנהג כמו שקונור מרגיש לך, אם מתאים לו לצאת מהפונדק ולדקור את העוברים והשבים אז עשה זאת.
אני מתכוון שתשחק את הדמות שלך (לא שהתנהגות כזו לא תגורר עונש מצד השלטנות אבל אתה מבין....)
IN
"אין לנו מחסנים לספור או סבלים קבועים, אבל אולי תפנה אל הרס"ן בנוגע לסוסים, אני חושבת שתמיד יש צורך בסיסים וכאלה...
אגב, מה תשתה?"

עוג
מבוגר, זה הנפח...

ליאור
"אני מוכן שתשכור אותי בתור יועץ קסום,ותשלח הודעה לגנרל בניו יורק שיש בקשה העלת דרגה,אם הוא יאשר אני אצטרף באופן מלא לצבא,אם לא אשאר בתור עמדת יועץ,ואני יציית רק לך ולא לכל הקצינים כאן."

"מורדים?" אני מרים גבה.
"מי יהין להרים ידו במלך?" הזעפתי מבט. "אני מקשיב. עלי לדעת הכול." אמרתי.
"הארץ הזאת פראית ואולי פוגמת במוחם של חלק מהמתיישבים." שלפתי את חרבי. "ולי יש את התרופה לפגם הזה."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה