• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה עולם האפלה גירסא חדשה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא ezi200
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

ezi200

פונדקאי חדש
שלום!
אתמול הייתי בטורניר הדרקונים של "הארה" היה ממש מגניב
וגם גיליתי שיטה חדשה של עולם האפלה
אני יודע מוגזם אבל בכל זאת, השיטה לא בימיי הביינים אלא בתקופה שלנו אבל ב1999 בערך. פה אין מפלצות מתקפות כמו כדור אש מי שאומר כדור אש באמת לא קשור.איך נוצרו אנשי הזאב פה הם נוצרו על ידי איזה אל (לא זוכר איך קוראים לו) הוא אל הזאבים.טוב יש חבורת נערים שדיברו עם אל הזאבים ועשו איתו עסקה אם הוא יהפוך אותם לחצי זאבים הם ישרתו אותו.אנשי הזאב חשבו שהם כל כך חזקים שהם יכולים לבגוד באל והם בגדו האל העניש אותם שבכל ירח מלא הם לא ישלטו על עצמם וגם כדי שהם יכלו להשתנות לבני אדם הם היו צריכים חפץ שכל פעם שהם ישמו ילבשו יענדו הם יהפכו לבני אדם.לכ אחד גם יש כוח זאבי הבעיה שאתם לא בוחרים אותו. טוב עם המנהל יסכים אולי מישהו ירצה לשחק
תודה למי שיישחק
מגניב

הי ezi200, וברוך הבא לפורום.
אני לא מכיר את המשחק שדיברת עליו, אבל בדרך-כלל עולם האפלה מתייחס לסדרת ספרים שמתארת עולם מקביל לשלנו שבו יש ערפדים השולטים בערים, אנשי-זאב מחוץ לערים, קוסמים רבי-עוצמה ועוד יצורים על-טבעיים.

אם אתה רוצה לארגן משחק כמו שתיארת בפורום, אתה מוזמן לארגן משחק שכזה בפורום משחקים מקוונים :-).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה