• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קנייה / מכירה *עוד* רענון מדף משחקי התפקידים

לאחרונה עברתי דירה וזה זמן טוב לרענן את מדף משחקי התפקידים בתזמון עם דרקוניקון.

הנה כמה דברים שאני רוצה להביא לדוכן היד השניה בכנס – ספרים שלא רואים אצלי שולחן ושאין להם ערך סנטימנטלי.
מסתבר ששניים מהם נחשבים עכשיו פריטי אספנות ונמכרים באיביי בבערך 160 דולר... אבל בכנות אין לי סבלנות להתעסק עם זה.

20220813_203107.jpg
חלאות ונבלים – משחק של פושעי חלל בהרפתקאות מופרעות בקצה הגלקסיה.

20220813_203039.jpg
מרוצללים – מהדורת 20 השנה (בייסיקלי מהדורה 4.5).

20220813_202859.jpg
עיר בערפל – הדפסה הראשונה (ספר הבסיס מכיל גם את הפרקים למנחה – בהדפסה השנייה פיצלו את הספר לשניים, אחד לשחקן ואחד למנחה).

עריכה אחרונה:
בהנחה ופרסמת כדי למצוא קונים מראש, אני אשמח לקנות את עיר בערפל.

משעשע אותי לראות כאן את מרוצללים מהדורת עשרים השנה, בעיקר כי קניתי אותו יד שנייה מאולדמן לפני כמה שנים ומאז הוא לא ראה שולחן גם אצלי 😅

הבעיה אצלי היא שרוב המדפים שלי מלאים בדברים ש:
1. אני חושב שאני אריץ.
2. אני בטוח שאני יכול לשאוב מהם השראה.
3. יש לחלקם ערך נוסטלגי.

בפועל מה שקורא הוא שאני לא מספיק לקרוא 90% מכל מה שיש לי, כי כל הזמן נכנסים דברים מעניינים/חדשים יותר או שנתח הזמן שלי לקריאה לא מספיק...
אני מקווה שהפעם יהיה לי את הכוח לסנן ולהתחיל להפרד מדברים שהם פחות נוסטלגיים.

משעשע אותי לראות כאן את מרוצללים מהדורת עשרים השנה, בעיקר כי קניתי אותו יד שנייה מאולדמן לפני כמה שנים ומאז הוא לא ראה שולחן גם אצלי 😅
אני חושב שהוא אחלה ספר עולם – מאוד מקיף, מלא רעיונות מגניבים – אבל השיטה לטעמי מסורבלת מדי.

האמת שגם אותי עניין City of Mist, אבל אני אתן את הכבוד למי שביקש לפני, מה גם שעל מי אני עובד, לא יהיו לי סלוטים של זמן להריץ אותו באופק הנראה לעין.
לעזאזל, אני צריך לצאת לפנסיה מוקדמת כדי להספיק כל מה שאני רוצה להריץ/לשחק, החיים נתקעים לי באמצע 😅

מה סוג הדברים שאתה מחפש על המדף שלך?

(ד"א בדיוק מצאתי גם את Monster Manual 3 של מהדורה 3.5 ונראה לי שגם אותו אעביר הלאה – תמונה בהמשך השבוע כנראה)
שאלה טובה, אז חוץ מעיר בערפל, מעניינים אותי בעיקר חומרים נוסטלגיים בעברית (מתקופת מיצוב וכו') גם מטעמי נוסטלגיה וגם מטעמי ממש להריץ.
חוץ מזה יש המון חומרים וספרים שיצאו במהדורות מו"ד ישנות שיש בהם המון השראה גם למשחקים כיום.
אני פחות אוהב "ליפול" על Print on demand למי שמכיר (הדפסה על פי הזמנה, לרוב באיכות טובה אבל לא כמו המקור ובטח לא בעלת ערך כמו המקור).
חומרים של השמש השחורה מאד מעניינים אותי וזהו בגדול.

לא יודע כמה גדולים המדפים שלך, אבל אצלי פשוט יש הקצאת מקום קשיחה ולכן ככל שאני קונה עוד, אני צריך להבין איפה למצוא להם מקום…
לא גדולים מספיק ;-)
רק "הטבעת האחת" תופסת לי כשליש מהמדפים.

אצלי בעיקר מדובר יותר במקום שנותר על "מדפי הסבלנות" של אשתי, קרה כבר שהיא לא הייתה הרבה זמן באיזור המדפים וכשהגיעה הייתה בהלם מכמות הספרים והמיניאטורית שלפתע "צצו משום מקום" 😅

שני ספרים נוספים שהחלטתי לנסות למכור בכנס –

20220819_000024.webp
מהדורה 3.5 – אוגדן המפלצות ה-3. בזמנו הוא היה מיוחד בכך שרוב המפלצות בו הופיעו לראשונה באוגדן זה. בין הכותבים קית בייקר של אברון וריק בורלו של The Order of the Stick.

20220818_235955.webp
המדריך של זאנתאר להכל – ספר הרחבה בעיקר לשחקנים מהדורה 5.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה