• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז עדכוני מרוצללים

ראשית כל סופסוף מגיעה המהדורה המודפסת של מרוצללים: מה' 20 השנה. היא צפויה לצאת לאור ב-11 לאוגוסט.

בנוסף שני ספרים חדשים יוצאים לאור למשחק -
הראשון בהם Dawn of the Artifacts: Dusk שמהווה חלק מסדרת הרפתקאות מתוכננות. במסגרת ההרפתקאות הדמויות יצאו לחקור "היסטוריה סודית" של העולם,או שמועות עליה, יעקבו רמזים לעתקים עתיקים וכך הלאה - נשמע כמו שילוב די מגניב של מסע בעולם, ארכיאולוגיה, דברים ביזאריים וכמובן ריצה בצללים. קצת שונה מהרגיל, אבל אם עשוי היטב - יהיה מגניב.
56 עמודים, 15 דולר.

26400-artifact1dusk.jpg

השני הוא Running Wild, ספר המתמקד באספקטים הפראיים והטבעיים של עולם מרוצללים - גלו את הסודות של רוחות, יצורים על-טבעיים וחיות אחרות.
דוגמית תוכן- http://shadowrun4.com/resources/downloads/catalyst_runningwild_preview1.pdf

runningwildcover.jpg

טוב, אחרי הקנייה הגדולה האחרונה של מרוצללים נצתרך להתאפק קצת (למרות שאני עדיין רוצה את הArsenal! לא משנה לי כמה הוא לא יעיל!)
dawn of the artifact נשמע כמו משהו מגניב, זה יהיה סדרה של הרפתקאות בטח.
מהתיאור באתר שלהם זה נשמע כאילוזה באמת יעבור בכל העולם. אמריקה, אפריקה, האזטקים ולגאוס.
רק חסר שיביאו את השחקנים לסין בשביל להשלים סיבוב.

running wild נשמע פחות מעניין. אבל אולי זה כי אני אישית לא מת על שאמאנים במרוצללים

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה