• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

מהדורה 5 סתיו של דם (מו"ד 5, kryx או פאתפיינדר 2) - עץ הרשמה

הרעיון לדמות מנידאל
הכפר אוגינפורד נמצא על גבול אסקווד (uskwood) במרכז נידאל, ולכן הצבעים בו דהויים. כמו רוב הכפריים, טאיגן ומשפחתו לא התעסקו בנושא של דת, או קיוו לחיים טובים יותר, החיים היו מרים אבל ככה החיים בנידאל.
כשטאיגן עוד היה נער, הוא חלם להיות גיבור, מישהו שכולם שמעו עליו, ולכן הוא הלך לפנגוליס במטרה להפוך לקוראצללים (Shadowcaller).
טאיגן לא התקבל לduskhall (אולם אפלולית) עקב חוסר האימון הקודם שלו אבל הוא כן מצא את ייעודו.
הפונדק "מות השמש" שבו לן, נוהל ע"י מאג'א, כוהן של דסנה שנמצא בעיר במטרה לחתור תחת זון-קותון. הוא זיהה את הרצון לגבורה והיכולת לכך אצל טאיגן ולימד אותו את דרכה של דסנה. זמן מה לאחר מכן, טאיגן הצטרף לצבא כסוכן של דסנה.
טאיגן עלה במהרה בדרגות והתבלט.
כאשר טאיגן לקח חלק בהדיפה של פשיטה של ברברים מארצות הסאגה הוא הגן על העיירה "מזח אורלו" בפני לוחמים משתי ספינות שלמות לאחר ששאר הכוח שהיה איתו נהרג עד שהגיעה תגבורת. ההגנה הלא חדירה שהקים נתנה לו את הכינוי "הברק של אורלו" או בקיצור "הברק"
כאשר צווה עליו להקים כוח לתקוף בעורף רוב-עלים, אסף לשורותיו מספר חסידים של דסנה ואנשים שחשב שיוכלו להמיר.
כוח "ברק ביער" אכן הומר לשורותיה של דסנה ולמטרה של שחרור תושבי נידאל המדוכאים.
יחד הם ערקו לאחר שהתגנבו אל תוך רוב-עלים, רוב הכוח התחיל להתבסס ופשוט לחיות ברוב-עלים מחכה להזדמנות לשחרר את בני מולדתם.
יש שניים שעדיין מעורבים אקטיבית במלחמה למעט טאיגן, הסמלת סלאפין - חדורת מטרה, ועם משפחה רחבה שחיה בקרוב לגבול, וקרך - מצטרף חדש למטרה שמאמין בה לגמרי.

רעיון לדמות אלפית מרוב-עלים
אטמוריאל היא גיבורה של פשוטי העם, "מסכת היער" הוא השם בו היא נודעה ורוב חייה היא הקדישה לעזור לחסרי המזל בממלכת רוב-עלים. אטמוריאל והחוק לא מסתדרים, וגם לא הממשל השמרני אך כשהממלכה הותקפה היא ישר התגייסה.
בצעירותה אטמוריאל, שהייתה ידועה אז כ"תפרחת מפלים" נהגה להסתובב עם האצולה, כחלק ממשפחת סוחרים היא הייתה מחוץ למבנה המיושן של הממלכה ומקומה לא ממש הוגדר ע"י החברה. הייתה בנשפים, ורקדה עם האלפים הנכונים, בתקופה זו היא התחברה עם טסרה - בתו של דוכס עם קשרים חזקים במקדשים בממלכת רוב-עלים, ועם אופראל - בן דוד רחוק של משפחת המלוכה דם-על-שלג, שנהג להסתובב מחוץ לתחום באחוזות שאירחו את האירועים.
כאשר התבגרה קצת ראתה את חוסר השוויון בין אצולה לשאר הקהילה והזדעזעה. היא התחילה לשפר את מצב פשוטי העם בעזרת גניבה מאלו שלא חסר להם.
בעת ביצוע השודים שאיתם מימנה את פעולותיה נהגה אטמוריאל ללבוש מסכה עדינה שכיסתה את כל פנייה עשויה ענפים ועלים.
לאחר כמה שנות פעולה בתור קוץ בצד הממשל, "מסכת היער" נתפסה ונאסרה. שם הכירה את טריג - ננס שתכנן ומכר נשקים למספר פעילים כנגד הממשל ואת פאונרה - אלף להטוטן שנהג לשדוד תכשיטים מהאצילים שהופיע בפניהם. יחד תכננו והנחו שחרור המוני מהכלא וחיו בצדי החברה לכמה שנים לפני ש"מסכת היער" חזרה לפעילות.
ישר כאשר המלחמה החלה אטמוריאל, טריג ופאונרה התגייסו לשירות ג'רניום, במטרה גם להשפיע על עתיד הממלכה, בנוסף להגנה על תושביה.

נשמע מעניין! שתי הדמויות אכן יתאימו בקמפיין. אהבתי את הרעיון של עבריינים שחוזרים מהכלא כדי לטפל בבלגן- ממש suicide squad.

אני מתכנן לנעול את ההרשמה בחמישי שבוע הבא [2 לינואר]. אחרי זה נבחר שיטה וכו'.

אם מישהו רוצה שנעשה קשרים בין הדמויות מלפני ההרפתקה, אני ממש אשמח
אני גם בעניין של ליצור קשרים בין הדמויות לפני ההרפתקה, בחרת את האנגאראק?
אומנם עוד לא בחרתי אבל אני יכול לדמיין את שתי הדמויות שאני שוקל נפגשות איתו.
אם לא תהיה דמות מרוב-עלים, כפי שמסתמן כרגע אז אני אשחק את אטמוריאל, אני מניח שהיא תוכל להכיר אותו דרך קשרים שונים.
איך האנגאראק מרגיש במרכז תשומת הלב של אצילים שונים? האם הוא ייפגש עם אמנים שונים? מה דעתו על פורעי חוק?

כן. נראה לי האנגאראק קשור יותר.

אממ. לדעתי האנגאראק ירגיש מגושם בין כל האצילים האלפים (בעיקר) אבל יעריך את ההזדמנות שקיבל.

הוא לדעתי יהיה בקשר עם בעלי מלאכה מסוגים שונים- כי את המחשבה והיצירתיות זה *הדבר* בשבילו.

פורעי חוק.. לא מרגשים אותו במיוחד- מהיכן שבא לא בדיוק היה חוק לפרוע. אולי מבחינתו זה יותר עניין "שבטי"/קהילתי- האצילים נתנו לו הזדמנות אז הוא איתם. אבל זה לא שהוא חש עדיף מוסרית או משהו.
יותר "אנחנו מול הם" וכרגע ה"אנחנו" שלו עם הפטרונים שלו, בעיקר ג'רניום.

מול טאיגן יכול להיות מעניים אם הכירו כאויבים.

מול אטומריאל, הוא כנראה יריב של הננס ואולי לאחרונה התחיל להקשות עליהם כששיפר מתקני הגנה של השלטון ודברים כאלה.

אה מושלם
אם ככה יהיה בסדר לדבר על זה דרך דיסקורד בשביל פרטים?
אפשר.
בכללי לשחקנים שכבר כתבו פה, אשמח אם תשלחו לי פה או בהודעה פרטית את הדיסקורד שלכם כדי שנוכל לדבר ביחד על שיטה לקמפיין, דברים שהדמויות שלכם יודעות וכו'.

Largehummus בדיסקורד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה