• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

סקר חדש בפורטל, איזו שיטה הייתם רוצים לראות בעברית

מתוך סקרנות, ולאחר יציאת א.א.א. חשבנו על סקר חדש - לראות איזו שיטה אנשים היו רוצים שתהיה זמינה בעברית.
כמובן שלא יכלנו לשים את כל השיטות שבעולם בסקר, אבל ניסינו לבחור את המוצלחות והידועות מהשנים האחרונות.

לרובן ד"א יש כבר סקירה בפורטל, אבל לחלק אין. אז אם מישהו מכיר ומתנדב לכתוב סקירות ל WH40K RPG, תיקי דרזדן, Dragon Age או Pathfinder - הוא מוזמן.

מלך הנקמה,
ההתחלה המהירה כבר תורגמה בכבודה ובעצמה לעברית, וזמינה בפורטל. למעשה יש היום התחלות מהירות למשמר העכברים, מרוצללים, שיר של אש וקרח, וקל20 בפורטל.

יש סקירה על ספר הבסיס...
אם יש לך ספרים אחרים - אתה מוזמן לתאר אותם בכיף. גם תוכן משחקי (הרפתקאות, עצות לבניית בית וכך הלאה) יתקבל בשמחה.

קוראים לו, שלא במפתיע, A Song of Ice and Fire Roleplaying. איפה אפשר לקנות? לא יודע, בטח בפריק או בקוביה אפשר, אפשר גם להזמין מחו"ל.
הנה סקירה על הספר.
הנה קישור לחוקי ההתחלה המהירה בתרגום לעברית, להורדה מפורטל הפונדק.
באופן כללי כל מה שאנחנו מדברים עליו כאן הוא משחקי תפקידים, גם אם חלקם מבוססים על ספרים (כמו ששאוש"ק או תיקי דרזדן.)

אני אישית הייתי שמח לראות את תיקי דרזדן מתורגם לעברית, אני אוהב את FATE, זאת אחלה של שיטה, ולא דרושה שום היכרות עם הספרים כדי ליהנות מזה.

על כל מי שיחליט לקחת על עצמו תרגום של שיטה בקנה מידה שכזה מתישהו.
בתכלס, אנחנו סתם משתעשעים, לא כדאי לבנות על זה שזה ישפיע על משהו. (אלא אם דניאל יודע משהו ולא מספר לנו. :twisted: )

יש סדרת ספרים די מפורסמת באנגלית בשם dresden files. אלו סיפורי פנטזיה אורבנית, מזכירים קצת את עולם האפלה אם כי הרבה יותר צבעוניים ופחות אפלים, שמסופרים מנקודת מבטו של הארי דרזדן, קוסם ובלש פרטי.
דרזדן פיילס היא שיטת המשחק מבוססת FATE על הספרים האלו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה