• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים סקירה :books of sorcery 3 - oadenol's codex

למי שלא שמע עדיין, הספר oadenol's codex יצא לפני יומיים.

הספר עוסק באפליקציות לכשרונות ה craft וה occult : הכנת חפצי קסם, מנסים ותאומטורגיה.

הפרק הראשון עוסק בחפצי קסם ומתכות קסומות. הוא מספר את התכונות של המתכות הקסומות, הדרכים להכין אותן, ובונוסים נוספים שאפשר להפיק מהן.
כמו כן, הוא מספר קווים מנחים יותר מפורטים לבחירת מספר הנקודות שווה חפץ קסם, ומציג שיטה של "חסרונות" כדי להוריד את הדרוג. ניתנת גם רשימה של חומרים קסומים שאפשר להשתמש בהם כדי לענות על הדרישה לX חומרים אקזוטים בחפץ.
בסוף הפרק מופיעה רשימה די גדולה של חפצי קסם, חלקם יבוא מהמהדורה הראשונה, וחלקם חדשים.
כמו כן, כeaster egg , מופיע שם ה"מקור" המיסתורי של ג'ייד צהוב. :wink:

הפרק השני עוסק במנסים , דמנסים והרת'סטונס.
הוא רושם את התכונות כל כל סוג של מנס ודמנס, ונותן כמה דמנסים לדוגמא. הוא גם מספק חוקים להריסת מנסים ע"י שינוי הגיאוגרפיה, ועל ידי נזק קסום אחר.
השיא של הפרק הוא בחוקי הבניה למנסים. מוצגים שם חוקים מפורטים הרבה יותר מספר הבסיס, כולל שיטה לקנית יכולות מיוחדות למנס ע"י וויתור על חלק מהכוח של ההרת'סטון שתיווצר ממנו.
בסוף הפרק מופיע רשימה ענקית של הרת'סטונס מכל הסוגים וכל הרמות.

הפרק השלישי עוסק בתאומטורגיה (כשרונות קסומים מינורים).
מוסבר שם על ארגונים שעוסקים בזה, כמה קודקסים שמסבירים על הנושא, ומוצגות שם הרחבות של האומנויות הישנות, וגם כמה אומנויות חדשות.

הפרק הרביעי עוסק בחיות וצמחים קסומים. בסוף הפרק יש רשימה של חפצים קסומים "טבעיים" , כמו ironwood ו silksteel.

אורך הספר כ160 עמודים. אני אוסיף עוד פרטים אם יהיו לי.

הבנתי שיש בספר את האפשרות לבנות משכן תבוני :mrgreen: .
כמו כן, כeaster egg , מופיע שם ה"מקור" המיסתורי של ג'ייד צהוב.
רוצה להסביר, ללא-מוארים שכמותי שלא מבינים במה מדובר?

במהדורה הראשונה היה חפץ קסום בשם slayer khatar שתואר כאילו הוא עשוי מג'ייד צהוב ואוריצ'לקום.
בשום מקום אחר לא הוזכר החומר ג'ייד צהוב, והועלו כמה ספקולציות בקשר למקור שלו, שמוסבר בספר הזה.

ספויילר:

המילים הראשונות בהסבר הן :
yellow jade is a mistake
אחר כך יש קטע קצר שמסביר שג'ייד צהוב הוא תוצאה של ניסוי שבו משהו מאוד השתבש,
ושאף אחד לא יודע איך ליצור אותו בצורה סיסטמטית. כמו כן מתואר שהתכונות המיוחדות שלו הן להוריד את עלות האטטונמנט של חפצים, ולכן מאוד מבוקש על ידי בני תמותה מוארים

PeskyTiger אמר/ה:
במהדורה הראשונה היה חפץ קסום בשם slayer khatar שתואר כאילו הוא עשוי מג'ייד צהוב ואוריצ'לקום.
בשום מקום אחר לא הוזכר החומר ג'ייד צהוב, והועלו כמה ספקולציות בקשר למקור שלו, שמוסבר בספר הזה.

ספויילר:

המילים הראשונות בהסבר הן :
yellow jade is a mistake
אחר כך יש קטע קצר שמסביר שג'ייד צהוב הוא תוצאה של ניסוי שבו משהו מאוד השתבש,
ושאף אחד לא יודע איך ליצור אותו בצורה סיסטמטית. כמו כן מתואר שהתכונות המיוחדות שלו הן להוריד את עלות האטטונמנט של חפצים, ולכן מאוד מבוקש על ידי בני תמותה מוארים

הוא קיים ד"א גם במהדורה 2 (בספר הבסיס)

אה, ולמען האמת אם יש לך את הספר אני אבקש ממך טובה קטנה: שמעתי שחידשו בו את perfected kata bracers. אם תוכל לכתוב את הנתונים שלהם אני אעריך את זה מאוד מכיוון שיש לעכברוש זוג שכזה. אני בנתיים משתמש בהם בתור זוג bracers שיש לו + מהות לנזק, הגנה ודיוק.

היית די על המטרה , למעשה.

הם נותנים + מהות לנזק הגנה ודיוק עם התקפות לא חמושות ונשקי form אחרי שהפעלת את הform הנ"ל.
אתה יכול לבחור אם לעשות נזק קטלני או מהמם, ויכול להתחמק מנזק קטלני עם הידיים.
לא רשום שהם נותנים בונוס לחמיקה כמו bracers רגילים.

בנוסף, יש אפקט לפי המתכת:

אוריצ'לקום : נזק aggrevated ליצורי אפלה.
כסף - ירח : נותן לך להתעלם ממחסה ומגנים.
ג'ייד: מוסיף מהות לספיגה, ו 2 לקצב של הנשק.
מתכת כוכבים : מוריד את המחיר במוטס של הפעלת צ'ארמים מהסטייל ב 2 (מינימום 1).
פלדת נשמות : הורג אוטומטית בן תמותה אם הדמות מורידה יותר נזק מהסטמינה שלו.

סה"כ ארטיפקט 4, 8 מוטס commitment.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה