פתח דבר: השם די דבילי אני מניח, אבל לא חשבתי על שם טוב יותר.
אני חשד לחלוטין בעניין הנשגבים ואין לי את הספר, ככה שאני
לא מצפה לזכות או משהו-סתם לכיף וכדי להבין קצת יותר
טיזר: מעטים הם אלו שלמדו להשתמש בגובהם לטובתם בעת קרב. אך נדירים אף יותר אלו שלמדו להשתמש ביתרון הגובה מבלי להיות גבוהים בצורא יוצאת דופן.
עלה בסתיו
עלות: 1 מוטס
דרישות: אתלטיקה 2
סוג: רפלקסיבי (?)
מילות מפתח: ?
משך: מיידי
צ'ארמים קודמים: אין
תאור: מי שיסתכל על המשתמש בעלה ברוח יחזה במחזה משונה בו נופל אדם או יצור אחר במהירות שנוגדת את כל חוקי הפיסיקה. הוא יפול באיטיות וברכות כאילו היה עלה שמופל ברוח הסתיו הקרירה.
מכאניקה: בעל צארם זה יפול בחצי המהירות בה יפול אדם אחר. הצ'ארם פועל ללא החלטת בעליו ברגע שהוא נופל מגובה. ניתן לא להשתמש בצ'ארם אם הבעלים מצהיר על כך מראש לפני שהוא נופל. המוטס נלקח ממאגר המהות האישי אלה אם כן הבעלים יזהיר אחרת מראש.
עיניי הג'ירף
עלות: 3 מוטס
דרישות: אבחנה 1
סוג: העצמה
משך: סצינה אחת
תאור: גובה מעניק יתרון טאקטי חשוב. המשתמש בצארם זה יוכל לראות למרחק כפול ויוכל להבחין בדברים בצורה טובה יותר.
מכאניקה:
1. המשתמש רואה למרחק כפול מראייתו המקורית. אם אדם רואה למשחק שישה מטרים, ובגובה הוא רואה לשמונה, המשתמש בצארם יראה ל16.
2. המשתמש מקבל תוסף שתי נקודות ליכולת האבחנה להמשך הסצינה.
צבירת גובה
עלות: 2 מוטס
דרישות: אתלטיקה 3 זריזות 3 כח 3
סוג: ?
צ'ארמים קודמים: עלה בסתיו
תאור: כמו חתול מסתער יראה האדם שישתמש בתעצומה זו. הוא ישתמש בתנופה וינצל אותה לקפיצת הסתערות על יריבו משתמש ביתרון הגובה בכדי להפיל את היריב.
מכאניקה: המשתמש חייב להיות במרחק שני מטרים לפחות מהיריב. עליו לרוץ לכיוונו ולזנק לגובה. הוא ינחת בכל מקום שירצה על גופו של יריבו. הזינוק עלול לגרום נזק (?) ותמיד מפיל את היריב.
צנחן מצטיין
עלות:3 מוטס
דרישות: זריזות 4 אתלטיקה 3 מהות 3
צ'ארמים קודמים: צבירת גובה, עלה בסתיו
תאור: צנחן מצטיין זה יוכל אם נופל בדיוק מפתיע לעיניי כל המתבונן. הוא מתמרן את עצמו באוויר בצורה שניראת לא טבעית ממש כאילו הוא סוחה בו ונופל בדיוק בנקודה שרצה.
מכאניקה:
המשתמש בצארם מסוגל לנווט את צניחתו. הוא מסוגל כל עוד הוא באויר לנוע במהירותו הרגילה ולנחות בכל נקודה שיבחר בטווח של 3 מטר רבוע לכל 1 מטר גובה.
מיוחד: ניתן לשלב את השפעת הצארם עם הצארם 'עלה בסתיו'
הסתערות הבז
עלות:5 מוטס
דרישות: אתלטיקה 3 אומנות לחימה 3 מהות 3
צ'ארמים קודמים: צנחן מצטיין, צבירת גובה, עלה בסתיו
תאור: כבז מסתער, אדם המשתמש בתעצומה זו נופל מגובה רב על יריבו במהירות ובכח כשכלי נשקו שלוף ומכוון אל המטרה.
מכאניקה: המשתמש בצארם חייב ליפול מגובה שלושה מטרים לפחות. כאשר הוא נוחת הוא מנחית מכה חזקה מאוד על יריבו. המכה מכפילה פי שלוש את הנזק הנגרם.
מיוחד:
ניתן לשלב את הצארם 'צנחן מצטיין' בכדי לכוון את מיקום הנחיתה (ללא השילוב לא ניתן לעשות זאת)
ניתן לשלב צארם זה עם הצארם 'צבירת גובה' בכדי להפיל את האויב.
אלו הרעיונות שיש לי כרגע בראש.
לא ידעתי לסווג את זה מכיוון שאני לא רגיל לחוקי המשחק.
אני מניח שגם כמה מהמכאניקה לא מספיק טוב, גם זה מאותה סיבה.
הצעות שיפורים הערות הארות וכו יתקבלו בברכה
אני חשד לחלוטין בעניין הנשגבים ואין לי את הספר, ככה שאני
לא מצפה לזכות או משהו-סתם לכיף וכדי להבין קצת יותר
טיזר: מעטים הם אלו שלמדו להשתמש בגובהם לטובתם בעת קרב. אך נדירים אף יותר אלו שלמדו להשתמש ביתרון הגובה מבלי להיות גבוהים בצורא יוצאת דופן.
עלה בסתיו
עלות: 1 מוטס
דרישות: אתלטיקה 2
סוג: רפלקסיבי (?)
תאור: מי שיסתכל על המשתמש בעלה ברוח יחזה במחזה משונה בו נופל אדם או יצור אחר במהירות שנוגדת את כל חוקי הפיסיקה. הוא יפול באיטיות וברכות כאילו היה עלה שמופל ברוח הסתיו הקרירה.
מכאניקה: בעל צארם זה יפול בחצי המהירות בה יפול אדם אחר. הצ'ארם פועל ללא החלטת בעליו ברגע שהוא נופל מגובה. ניתן לא להשתמש בצ'ארם אם הבעלים מצהיר על כך מראש לפני שהוא נופל. המוטס נלקח ממאגר המהות האישי אלה אם כן הבעלים יזהיר אחרת מראש.
עיניי הג'ירף
עלות: 3 מוטס
דרישות: אבחנה 1
סוג: העצמה
משך: סצינה אחת
תאור: גובה מעניק יתרון טאקטי חשוב. המשתמש בצארם זה יוכל לראות למרחק כפול ויוכל להבחין בדברים בצורה טובה יותר.
מכאניקה:
1. המשתמש רואה למרחק כפול מראייתו המקורית. אם אדם רואה למשחק שישה מטרים, ובגובה הוא רואה לשמונה, המשתמש בצארם יראה ל16.
2. המשתמש מקבל תוסף שתי נקודות ליכולת האבחנה להמשך הסצינה.
צבירת גובה
עלות: 2 מוטס
דרישות: אתלטיקה 3 זריזות 3 כח 3
צ'ארמים קודמים: עלה בסתיו
תאור: כמו חתול מסתער יראה האדם שישתמש בתעצומה זו. הוא ישתמש בתנופה וינצל אותה לקפיצת הסתערות על יריבו משתמש ביתרון הגובה בכדי להפיל את היריב.
מכאניקה: המשתמש חייב להיות במרחק שני מטרים לפחות מהיריב. עליו לרוץ לכיוונו ולזנק לגובה. הוא ינחת בכל מקום שירצה על גופו של יריבו. הזינוק עלול לגרום נזק (?) ותמיד מפיל את היריב.
צנחן מצטיין
עלות:3 מוטס
דרישות: זריזות 4 אתלטיקה 3 מהות 3
צ'ארמים קודמים: צבירת גובה, עלה בסתיו
תאור: צנחן מצטיין זה יוכל אם נופל בדיוק מפתיע לעיניי כל המתבונן. הוא מתמרן את עצמו באוויר בצורה שניראת לא טבעית ממש כאילו הוא סוחה בו ונופל בדיוק בנקודה שרצה.
מכאניקה:
המשתמש בצארם מסוגל לנווט את צניחתו. הוא מסוגל כל עוד הוא באויר לנוע במהירותו הרגילה ולנחות בכל נקודה שיבחר בטווח של 3 מטר רבוע לכל 1 מטר גובה.
מיוחד: ניתן לשלב את השפעת הצארם עם הצארם 'עלה בסתיו'
הסתערות הבז
עלות:5 מוטס
דרישות: אתלטיקה 3 אומנות לחימה 3 מהות 3
צ'ארמים קודמים: צנחן מצטיין, צבירת גובה, עלה בסתיו
תאור: כבז מסתער, אדם המשתמש בתעצומה זו נופל מגובה רב על יריבו במהירות ובכח כשכלי נשקו שלוף ומכוון אל המטרה.
מכאניקה: המשתמש בצארם חייב ליפול מגובה שלושה מטרים לפחות. כאשר הוא נוחת הוא מנחית מכה חזקה מאוד על יריבו. המכה מכפילה פי שלוש את הנזק הנגרם.
מיוחד:
ניתן לשלב את הצארם 'צנחן מצטיין' בכדי לכוון את מיקום הנחיתה (ללא השילוב לא ניתן לעשות זאת)
ניתן לשלב צארם זה עם הצארם 'צבירת גובה' בכדי להפיל את האויב.
אלו הרעיונות שיש לי כרגע בראש.
לא ידעתי לסווג את זה מכיוון שאני לא רגיל לחוקי המשחק.
אני מניח שגם כמה מהמכאניקה לא מספיק טוב, גם זה מאותה סיבה.
הצעות שיפורים הערות הארות וכו יתקבלו בברכה