• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז נתוני מכירות בארצות הברית ל-2006 לפי חברות

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא The oldman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הנתונים מגיעים מ Comics&games Retailer, מתייחסים רק לחנויות תחביב, והחברות מדורגות לפי מספר חתיכות שנמכרו ולא שווי כספי -

#1: Wizards of the Coast: 58.37%
#2: White Wolf: 12.79%
#3: Palladium Books: 3.92%
#4: Goodman Games: 2.96%
#5: Troll Lord Games: 2.50%
#6: Mongoose: 2.34%
#7: Green Ronin: 2.04%
Less than 2% but greater than 1%: MWP, Privateer, Black Industries, FanPro, Hero Games, and Steve Jackson Games.

ההפתעה הגדולה בעיניי זה ש Goodman games הם מספר 4 - כנראה שסדרת ה DCC הרפתקאות שלהם באמת מצליחה, ובענק. אני מופתע לראות כאן את Troll lord games, כנראה ש Castles & Crusades מצליח בצורה נהדרת.
והערה אחרונה, אם ימדדו לפי שווי דולרי, כולל מכירות בחנויות רשת וספרים, אני חושב שמכשפי החוף לוקחים מעל 80 אחוז מהשוק.

GURPS גרסה רביעית היא נפילה נוראית, לפחות כלכלית. חוץמזה שהם מוציאים מספר קטן מאוד של ספרים לעומת מה שהם הוציאו פעם...
אני מופתע לטובה על-ידי Privateer Press, לא חשבתי ש IKRPG מצליח כ"כ, וגם קצת על-ידי MWP, בין רומח הדרקון ל Serenity הולך להם לא רע יחסית.

האמת, מי שמפתיעה אותי היא Palladium.
כלומר, Rifts חביבה, אבל בהחלט לא ברמה של 4% מהשוק.

טוב, נו, אם Wizards of the Cost יכולים להחזיק 60% מהשוק, לך תבין...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה