• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נשקים מומלצים לדרו

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא txyrhex
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תלוי מה המיקצוע, אם קוסם אז שום נשק אם לוחם אז ממזרית ומגן ואם נזיר אז שוט (בעולם שלי לשוט יש יחולות שונות= אם יוצא לך 18 אז אתה תופס את הנשק ואם יוצא לך 19 אתה תופס את הצוואר)

טום אבן אמר/ה:
נזיר אז שוט (בעולם שלי לשוט יש יחולות שונות= אם יוצא לך 18 אז אתה תופס את הנשק ואם יוצא לך 19 אתה תופס את הצוואר)

זה שככה זה בעולם שלך לא אומר שככה זה אצל כולם אז למה אתה מציעה את זה ביכלל

כי אפשר להישתמש בזה עם ביזבוז נקודות מיומנות, תחשוב על התועלות אם תוכל לתפוס ללוחם את הנשק או את הגרון, אני לא אומר שזה צריך להיות אצל כולם אבל אם אתה לוקח שוט יש לזה יכולות אחרות מאשר רק להצליף

יש לזה חוקים מסוימים. קורים לזה לכוון למקום מסוים (במקרה הזה לצוואר), ועל זה יש מחסר של נראלי 12-? או ניסיון פריקה מנשק, שאת זה גם אפשר לעשות עם שוט.

נסיונות פריקה או הכשלה אפשר לבצע עם כל נשק. זו פעולה מיוחדת ושוט נהנה מתוספים מסויימים עבורן.

אנשים, txyrhex שאל על נשקים מומלצים לאלף אפל - זה לא אומר שצריך להמליץ לו על הנשקים החביבים על אלפים אפלים באופן כללי.
אלפים אפלים זוכים בתוסף גזע לזריזות ולכן כדאי לדמות של אלף אפל לקחת את הכשרון לחימה מסוגננת ולהתמקצע בנשקים כמו סיף או שרשרת דקרים או נשקים קלים. לחלופין, אם הדמות ממוקדת טווח, כל נשק טווח יכול להתאים לה.

מה מקצוע הדמות?

NERUBIAN: אני לא ממש זוכר במדויק כי הסל"ש אינו מצוי בהישג ידי כרגע, אך אני סבור שעם שוט יש לזה תוספים מסוימים או דבר מה דומה, כמו שבשרשרת דקרים אפשר להפיל את הנשק כדי להימנע מהכשלה בחזרה.

ואני חושב שמעבר למקצוע, שאלה חשובה יותר, במידה והוא אכן בחור שמתמקד בלחימה עם נשקים, היא איזה סוג של לוחם הוא מכוון להיות. אין כל כך נשק מומלץ ספיציפי, יש נשקים שמתעלים על נשקים אחרים בתחומים מסויימים. החרב הארוכה תתעלה על הסיף בנזק, אך באיכותו הכוללת (לטעמי לפחות) סיף יתעלה על החרב בעקבות יכולתו להיות שמיש בלחימה מסוגננת, וטווח האיום הגדול יותר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה