• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז נחשפה הכריכה של Dragon Age

שיבחו אותו בעיקר כי הוא זכה ב-Origins. באופן אישי לא קראתי אותו כדי לשפוט אם הוא חדשני או לא. אבל המכאניקה שלו מבוססת על הגלגל הבוער (כי לוק קריין, היוצר של הגלגל הבוער, הוא זה שכתב את משחק התפקידים של מאוסגארד).

The oldman אמר/ה:
כל המשחקים נראים כמו *עוד* משחק.

בעקרון, פנטזיה אפלה חדש זה טוב, אחרי שכנראה WH החדש לא יהיה ממש פנטזיה אפלה "קלאסי". עד עכשיו לא חשבתי שצריך.
מה שכן, אני די מאוכזב שנראה שגרין רונין לא ממש דוחפים חזק את המ"ת של ששאו"ק. הוא טוב, אנשים אוהבים אותו, אבל התמיכה איטית.

מה גם, שדיאבלו 3 איבד קצת מהמאפיין הזה שהיה כל כך חשוב (לדעתי) של פנטזיה אפלה.

אני מקווה (ומאמין) ש DA יהיה משחק טוב, ברמה של טוב, אבל לא ברמה של "Baldur's Gate טוב".

?!edit: who ate my quote

א. אין ציטטות בפורום הכרוז.

ב. אני חושב שאתה מתבלבל, מדובר כאן לא במשחק המחשב של DA אלא במשחק התפקידים שלו. קשה לי להאמין שסגנון המשחק שלהם יהיה דומה מספיק כדי שתוכל להשוות מראש לפי הרשמים שלך ממשחק המחשב. זה כמו להגיד שלשחק ב-Neverwinter Nights מרגיש כמו חבורה של שחקני מו"ד בהרפתקה, רק כשהמקור מהכיוון ההפוך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה