• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מתי רוח ואמת (Wind and Truth) יתורגם לעברית?

עברה כבר מעל שנה מאז שהספר יצא לאור באנגלית, אם אני זוכר נכון ,ואני תוהה האם אופוס כבר הכריזו או עדכנו מתי הספר יתורגם לעברית?
אני מעדיף לקרוא בעברית ומוזר לי שהספר עדיין לא תורגם. אני משער שרוב-רובם של מעריצי סנדרסון פשוט קוראים באנגלית... באתר של אופוס אין שום מידע עליו.

עברה כבר מעל שנה מאז שהספר יצא לאור באנגלית, אם אני זוכר נכון ,ואני תוהה האם אופוס כבר הכריזו או עדכנו מתי הספר יתורגם לעברית?
זה הלו"ז לתרגומים ? אני רגילה שזה עניין של שנתיים שלוש להוצאה של ספרים שהם לא "חמים אש ישר מהתנור אנחנו חייבים להוציא תרגום לפני שהסרט יצא"

זה הלו"ז לתרגומים ? אני רגילה שזה עניין של שנתיים שלוש להוצאה של ספרים שהם לא "חמים אש ישר מהתנור אנחנו חייבים להוציא תרגום לפני שהסרט יצא"
א. כן, בגדול - למיטב הבנתי המעטה זה הלו"ז לתרגומים
ב. רוח ואמת לא כזה רחוק ממה שתיארת

זה בהחלט ספר מאסיבי, ומבין שזה לוקח זמן לתרגם - אם כי לא יודע מתי אופוס מקבלים את הטקסט. האם רק אחרי שהספר יוצא פומבית באנגלית או לפני.
שבוע הספר זו תשובה לא רעה, רק חצי שנה לחכות 😉

בכל מקרה, אני מעריך שסנדרסון הוא סופר הפנטזיה שעדיין פעיל הכי פופולרי בישראל, בפער.
לכן ספרים בסדרה הזו בהחלט נכנסים לרשימה המצומצמת של תרגום הכי מהר שאפשר.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
חזרה