mithrandir
פונדקאי מהשורה
the Nerubian אמר/ה:בשמחה- בדיוק כפי המצויין במגדיר המפלצות, אבל עם תוסף גזע 2+ להאזנה, 2+ לזיהוי, וללא מחסר כוח(הגובלינים חזקים יחסית לגודלם). עדיין אין לי חיזוק לקובולדים, אבל זה בדרך, ואין לי שום שינוי להובגובלינים. אתה יכול כמובן לבדוק את הגובלינים של וורקראפט, או לחכות שאפרסם את המידע על אורקים יותר טולקינאים- שהותאמו לכמעט כל עולם מערכה- ברגע שאצליך להיצא את זה מתוך הערמה על החונק המכאני, הבזיליסק הזהוב, ועוד כמה יצורים לא נחמדים. האורק הזה מצויין לשחקן שרוצה להסתער על כפרים בחמת זעם עם חרבות מורעלות...אשמח אם תפרסם את החיזוקים של הגובלינים (וגם הקובולדים, אבל זה בעדיפות הרבה יותר נמוכה) כי אני ממש עומד לשלב מספר דמויות גובליניות במערכה, וגם אם עשית שינויים בהובגובלינים.
אני חשבתי שבגלל שהם לא כל כך חזקים (וגם קטנים) אבל מאוד זריזים (הדבר מתבטא ב2+ לזרז וגם במהירות של יצור בינוני על אף גודלם הקטן) עדיף אולי להשאיר את מחסר הכוח ולהוסיף 4+ לזרז במקום 2+.
או בכלל לבטל את ה2- לכרז. אני לא ממש רואה סיבה בשבילו. למה? כי הם מכוערים? זאת לא סיבה טובה כי הכרז גם מיצג את כוח האישיות (זאת גם הסיבה שאני לא מסכים עם מחסר הכרז של הגמדים וחושב שצריך להיות להם מחסר זרז במקום למרות שאז יחלשו בצורה קיצונית).
ובנוגע לאורקים הטולקינאים (שהם בעצם גובלינים... כבר היו דיונים על זה...) אתה מתכוון לעשות מין גזע מיוחד של גובלינים שלא יהיו כל כך גרועים?