• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז משחק תפקידים ל Warhammer40k

בעקבות ההצלחה של משחק התפקידים לוורהאמר פאנטזי, הודיעה חברה black industries, בשיתוף עם גרין רונין על גרסת משחק-תפקידים לוורהאמר 40K.
ועכשיו, תתכוננו להלם - לא יהיה משחק בודד של WH40K RPG... לא לא, במסורת (כנראה) של games workshop, אם אפשר למצוץ את הכסף שלכם, אז הולכים על זה... יהיו שלושה! משחקים של WH40K RPG.
הראשון, יצא במרץ 2007, יקרא Dark Heresy ויאפשר לכם לשחק אינקויזטורים שיעקרו את הכאוס מהעולם. או משהו כזה. לאחר-מכן (18 חודש), ישוחרר עוד משחק שיאפשר לכם לחקור את היקום כפירטים וסוחרים ואז משחק שלישי שבו תוכלו להיות לוחמים של ה Adeptus Astartes Deathwatch.
המכניקה תהיה דומה/מבוססת על המכניקה של WHFRP. לכל שיטה יהיה ספר בסיס משלה והרחבות משלה.

למען האמת, כדעה אישית, נשמע לי דפוק, זה היה כ"כ קשה להוציא ספר אחד שיאפשר לשחק את כל סוגי הדמויות בגלקסיה?
הרי ב WHFRP הם עשו בדיוק אתזה.
עגום.

כמו שלא מוציאים ספר אחד בשביל לשחק זאבי אדם וערפדים (או סולארים ולונארים) כך בנאדם לא יכול לצפות שמשחק של Deathwatch Xenos Hunters ופיראט חללי יהיה באותה סקאלה.

מה שכן, אתה יכול לצפות לכך שמשחק של Deathwatch יהיה "הרוג חסל השמד שליתהההה!!!11;!~!;!!"

בפנטזי אין להם חלוקה כזו של "טוב" "24^10*8 סוגים של רוע בגוונים שונים".....בפנטזי הם עשו גם 4(מצאתי איפה שהוא גם עידכון לגזע חמישי) של העולם הישן(איזור מקביל לאירופה), אז לא הייתה להם בעיה.

ב40K צריך לעשות ספר נפרד לכל יצור מרושע ולכל יצור טוב, ואם מרוויחים כסף מהצד זה בסדר, מה גם שמעתי שהמכירות שלהם בירידה די גדולה, אז יחי הקפיטליזם הבריטי.

מה שכן, אתה יכול לצפות לכך שמשחק של Deathwatch יהיה "הרוג חסל השמד שליתהההה!!!11;!~!;!!"

למה אתה מצפה מיחידה(או מסגרת צבאית) שהמטרה היחדיה שלה זה לירות ביצורים שלא דומים לבני אדם? הם חבורה של רדנקים רק עם רובים גדולים יותר...לחלק אפילו יש את הברדסים של הקלאן.

אני מודע שאני לא מכיר את 40k אבל אם נשפוט את היצירתיות של GW ב WH הרגיל, אני מניח שהיקום שם לא יצירתי במיוחד, בלשון המעטה...
בד"כ, במשחקי מד"ב רבים אפשר לשלב מספר סיגנונות של משחקים בספר בסיס אחד ופשוט להוציא הרחבות לכל דבר. כמו שעושים היום ד"א בעולם האפלה. פשוט נראה לי מעיק לקנות שלושה ספרים, שבשלושתם שליש-חצי מהספר די זהים (רקע כללי, חוקים בסיסיים, קרב, ציוד וכיו"ב).

The oldman אמר/ה:
אני מודע שאני לא מכיר את 40k אבל אם נשפוט את היצירתיות של GW ב WH הרגיל, אני מניח שהיקום שם לא יצירתי במיוחד, בלשון המעטה...
בד"כ, במשחקי מד"ב רבים אפשר לשלב מספר סיגנונות של משחקים בספר בסיס אחד ופשוט להוציא הרחבות לכל דבר. כמו שעושים היום ד"א בעולם האפלה. פשוט נראה לי מעיק לקנות שלושה ספרים, שבשלושתם שליש-חצי מהספר די זהים (רקע כללי, חוקים בסיסיים, קרב, ציוד וכיו"ב).

זה באמת מעיק, ואני מניח שבמידה מסויימת מצמצם את כמות הצרכנים שלהם, אבל תהיה בטוח שיש מספיק אנשים שיקנו את השלושה, ולא סתם,יקנו את ההוצאה המיוחדת עם הנצנצים והכתב הזהוב, שבטח יודיעו עליה עוד יום-יומיים(ככה זה עם כל מוצר). לצרכן האירופאי/אמריקאי אין בעיה עם זה המחיר/כמות של הספרים, מי שנדפק זה אנחנו ושאר מדינות שGW לא יודעים איפה הן נמצאות על המפה(אם בכלל), שנאלצות לשלם סמוכים די גדולים על כל מיני מוצרים של GW(נכון שמכירים את זה בעיקר ממיניאטורות, אבל אני מניח שלא יהיה הרבה הבדל).

לאון.
GW מזמן כבר הכריזו על עצמאות של מדינה פליסטינאית בארץ ישראל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה