• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים מספר שאלות

Dreadlord

פונדקאי ותיק
טוב אני אגש לעיקר יש לי שתי שאלות ואתחיל בטכנית .
חשבתי שבגלל שבעזרת השקעת מאנה אחת אפשר להגיע לרמת אנימה של 10-8,אז האם אפשר להשקיע עוד מאנה היקפית אחת (נגיד בידיעת השעה המדויקת של היום) ולקבל את השפעת האנימה ,שעולה 10 מאנות ב2 מאנות ?
והשאלה השנייה קשורה לעידן הראשון .
באותו עידן איך בדיוק נשגבי שמש שנולדו מחדש נאספו למארו ? (האם בא סידריאל ולקח אותם ? או שהם ידעו לבד מחוש שישי שאליהם להגיע למארו?) ואיך חינכו נשגבים שמימים ,(סולארים במיוחד ) במהלך העידן הראשון (בזכות אותו חינוך הם מקבלים את נקודות המיומניות הנוספות).

1. לא. הוצאת מוט גורמת לאנימה לזהור באותה רמה כמו הוצאת 10 מוטים, זה לא נותן לך את האפקטים האחרים.
2. אין לי מושג. לא ראיתי ספר שדן בזה (וזה כולל שניים מתוך שלושת הספרים על העידן הראשון). אפשר להניח שברגע שמישהו עשה אקזולטציה השמועה תתפשט ובסוף תגיע לשליט המחוז, שידאג כבר לטפל בו. אפשר להגיד שהסדרילים מוצאים אותו. אפשר להגיד שיש מכונות של הדמדומים שמאתרות התפרצות מהות סולארית בבריאה. יכול להיות שהאל של המקום מודיע עליו לבירוקרטיה הארצית. תשתמש במה שבא לך.

טוב תודה
ובקשר לאיתור ...הייתי פשוט צריך לחפש בספר של מארו :oops: כתוב שם בפירוש בפרק של התחבורה ,שהסידריאלים מאתרים את כול הנשגבים השמימים החדשים והם שולחים קבוצת דמי דרקון להביא את הנשגבים למארו .
קצת מצחיק לראות שמשתמשים באותה שיטה של מצודי הפרא, רק שבעידן השני מטרתם היא לא לשמור על חייהם של הנשגבים השמימים .

טוב עלתה לי עוד שאלה לדמות שאני מכין

כתוב בספר הלבן שהתבטאות יסודנית יכולה לגרום על כול מנה שהושקעה דרגת נזק חבטה או קטלני ע"פ בחירה של היסודן .
אבל האם צריך לגלגל משהו לפגיעה? או שזו התקפה מושלמת ?
ובאיזו תדירות אפשר להשתמש בצ'ארם הזה ?

הכוח הנל יותר ברור בספר roles of glorious divinity:
מה שלמעשה הוא עושה זה ליצור או להגביר אפקטים סביבתיים, ויש להשתמש בחוקים המתאימים להם. האפקט נמשך כל עוד היסודן מקדיש את המהות הדרושה, ואי אפשר להשתמש בכוח הזה יותר מפעם אחת על אותו אפקט סביבתי.

כמו כן, להבא - שאלות מכאניקה נא לצרף לעץ ש: נשגבים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה