• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים מספר יצירות חדשות שלי - צ'ארמים ועוד

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא forte
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

forte

פונדקאי ותיק
קודם כל אני מעונין לומר שאין לי כמעת בכלל נסיום בפורום הנשגבים ועולם האפלה, כך שנא לא להיות קצרי רוח איתי.
איפה שכתבתי סימני שאלה זה איפה שאין לי שמץ מה אמור להיות.

לא מזמן בניתי דמות של נשגב מבוגר, וגיליתי למרבה זעמי שכמות לחשי מעגל השמש בספר הבסיס הינם עלובים לגמרי.
מעגל השמש

הטירה
מחיר: מיוחד או 40מ
מטרה: ???
המכשפים האדירים ביותר, ששליטתם במהות היא האדירה ביותר, כבר אינם מתחייבים לגמרי לקליפה העלובה אותה מכנים 'גוף'. מכשפים אלו מעדיפים לעצב את נשמתם וכישופם לכדי צורה גשמית, על-מנת לחאפר על מגבלות גופם העלוב.
הכישוף יוצר טירה ענקית עשויה מהות, מלאה מלכודות מהות וביצורים, ובא כרובים רבים המשרתים את כל רצונותיה של הדמות. לתקוף טירה כזאת זה טיפשות לשמה, ולנסות להסתתר בתוכה מפני הבעלים זה טיפשות גדולה בהרבה.
כל טירה מחוברת אל משכן כולשהו בדירוג 4 ומעלה, והמכשף מסוגל להיות בעל מספר טירות השווה לכמות המשכנים שלו. אם ערך המשכן הוא 4 אז הממוצע בין-מהות המכשף לערך המשכן הוא ערך המהות המעשי של המכשף לכל צורך הבדיקות תלויות המהות בכישוף. אם ערך המשכן הוא 5 אז זה פשוט הערך הגבוה מבין[מהות ומשכן] הוא הערך הקובע. בנוסף לכל זה הטירה גוזלת מהמשכן כמות מאנות השווה לערך המהות מכמות השחזור שהמשכן נותן, שכן הטירה עשוית המהות זקוקה לתחזוק קבוע. משכנים בדירוג 5 דורשים חצי מהכמות הרגילה. ניתן להחשיב את ערך המהות של המכשף כנמוך יותר לצורך הלחש אם המכשף מעוניין בשחזור מאנות כמובן.
הטירה לובשת צורה התואמת את אופי המכשף- אופי סבוך ורגשני עשוי להיות טירת מבוכים אדירה, אופי תוקפני, עוין ומחפש ריב עשוי לצור מכונת קרב קטלנית, וכו'.
ענק: סוג טירה זה יוצר טירה אדירה ומגשומת.
-הטירה מרחפת בגובה של [מהות הדמות] מטרים, ומסוגלת בטווח הזה לתמרן כאוות נפשה, ע"פ חוקי התנוע כמובן.
-הטירה אדירה לגמרי ומכילה כמעת תמיד אולמות אדירים ויש בא מקום הגובל באין-סוף להכנסת צבא. ניתן להכניס לטירה יחידה בסדר גודל של עד [מהות המכשף *2 ] כאשר מחשבים את הסכום הכולל של שתי יחידות ביחד על לסכום המבוקש(כך לדוגמא בדרך כלל טירה גדולה רגילה מסוגלת להכיל עד יחידה בסדר גודל9 ועוד יחידה בסדר גודל 1).
-בתשלום של 40מ המכשף מסוגל ליצור אוכל, מחסני כלי נשק וכדומא המספקים את צרכי היחידה עד היום למחרת(ואז לרוב המכשף צריך לרענן את הטירה שוב).המכשף יוצר ציוד ואוכל בשובי של משאבים5 פעמיים. הכול נעלם לאחר 24 שעות. ואז המכשף צריך 'לרענן' את הטירה מחדש.
-בטירה יש[מהות המכשף * 10] כרובים המשרתים את המכשף, ומסוגלים להעביר הודעות לכל מקום בגבולות הטירה, ולשרת היטב את כל רצונותיו של המכשף.
-גובה הטירה לא יעלה על[מהות המכשף * 10] מטרים. רוחב הטירה לא יעלה על רדיוס של[מהות המכשף * 2] קילומטרים. -הטירה נעה בקצב של[מהות המכשף * 10] מטרים לטיק.
-בטירה יש כמות תותחני מהות השווה לערך המהות של המכשף. ממרכז הטירה יש תמיד מרכז פיקוד בעזרתו אפשר באופן לא ידני להפעילם.
בינוני: הטירה היא טירה ממוצעת יחסית. יש בא מקום גדול לצבא, ומספיק מקום כדי ליעל את הצבא באופן מפתיע.
-הטירה מרחפת בגובה של [מהות הדמות *5 ] מטרים, ומסוגלת בטווח הזה לתמרן כאוות נפשה, ע"פ חוקי התנוע כמובן.
-הטירה גדולה למדיי ומכילה כמעת תמיד אולמות ראווה מרווחים ונוחים. ניתן להכניס לטירה יחידה בסדר גודל של עד [מהות המכשף].
-בתשלום של 40מ המכשף מסוגל ליצור אוכל, מחסני כלי נשק וכדומא המספקים את צרכי היחידה עד היום למחרת(ואז לרוב המכשף צריך לרענן את הטירה שוב). המכשף יוצר ציוד כסף ואוכל בשובי משאבים5 פעמיים. הכול נעלם לאחר 24 שעות. ואז צריך לרענן את הטירה שוב.
-בטירה יש[מהות המכשף * 10] כרובים המשרתים את המכשף, ומסוגלים להעביר הודעות לכל מקום בגבולות הטירה, ולשרת היטב את כל רצונותיו של המכשף.
-גובה הטירה לא יעלה על[מהות המכשף * 10] מטרים. רוחב הטירה לא יעלה על רדיוס של[מהות המכשף] קילומטרים.
-הטירה נעה בקצב של[מהות המכשף * 50] מטרים לטיק.
-בטירה יש כמות תותחני מהות השווה לערך מהות המכשף * 2. הם פועלים מתוך מרכז הפיקוד של הטירה, שזהו המגדל/בית המרכזי בשטח. בנוסף יש מספר מלכודות מהות השווה לערך מהות המכשף. מלכודות המהות תוקפות את מי שעובר בשטחן במאגר של מהות המכשף הצלחות, ונזק גולמי של מהות המכשף. הד"ק להבחין בהן כדי לא להיות מופתע הוא גם הוא מהות המכשף.
קטן: טירה זו נפוצה בקרב המכשפים המתבודדים ונחשבת לטירה העוצמתית ביותר, אך יצורים גשמיים רבים כמעת ואינם מסוגלים להיכנס לשם.
-הטירה מסוגלת לרחף בגובה של עד[מהות הדמות *10 ] מטרים, ומסוגלת בטווח הזה לתמרן כאוות נפשה, ע"פ חוקי התנוע כמובן.
-הטירה מרהיבה ורחבה ומכילה כמעת תמיד מגדלים נוצצים ממהות ומעברים מרהיבים רבים. ניתן להכניס לטירה יחידה בסדר גודל של עד [מהות המכשף/2], אך למעשה יותר מ[מהות המכשף] אנשים יומר שכל השאר ישנו על הדרך, באי נוחות ויפלו לכאן או לכאן או יאחזו באי-נוחות בזמן שהטירה נעה, שכן הטירה לא נועדה להרבה אנשים.
-בתשלום של 40מ המכשף מסוגל ליצור אוכל, מחסני כלי נשק וכדומא המספקים את צרכי היחידה. לשן שינוי אין צורך לרענן כל פעם מחדש. הטירה פשוט יוצרת פעמיים משאבים 5 בגבולות הטירה.
-גובה הטירה לא יעלה על[מהות המכשף * 10] מטרים. רוחב הטירה לא יעלה על רדיוס של[מהות המכשף] קילומטרים.
-הטירה נעה בקצב של[מהות המכשף * 50] מטרים לטיק.
-יש בטירה מספר תותחני מהות השווה לערך מהות המכשף * 3, אשר אותם ניתן להפעיל מהליבה המרכזית של הטירה, שהיא ליבה עוצמתית ומרשימה להפליא. יש בטירה מספר מלכודות מהות השווה לערך מהות המכשף * 2[ראה/ראי טירה בגודל בינוני לפרטים]. יש בטירה מספר כרובים מיוחדים במינם השווה למהות המכשף המתפקדים כמו יחידת העילית של בני תמותה, אלה שיש לכל אחד מהם צעדן מלחמה משלו.
הטירה בנוסף לכל צריך להתחבר למשכן מסוים. את הטירה יש לטעון פעם ב[ערך מהות המכשף] חודשים במשכן במשך ליל ירח מלא אחד[או כיול העונות כמובן] ואז הוא יכול לחזור כרגיל. אם מכשף אינו טוען את טירתו אז כהתחלה כל ערכי המהות שלו לצורך עוצמתה של הטירה מוגבלים לערך המשכן במקום, ולאחר מכן לחצי מערך המשכן ולאחר מכן הטירה פשוט נעלמת[וכל מי שבתוכה... באסה לו].

ברק ההתנקשות המושלם
מחיר: 60מ ויותר
מטרה: יצור אחד קיומי שהמכשף יכול לתאר מספיק טוב.
יש אומרים שהמהות הגולמית אינה תבונית, אינה יודעת להתכוונן לבד ואינה מסוגלת לבצע מעשים עצמאיים.
הם טועים.
המכשף יוצר גוש פועם של מהות, אשר דומה לברק בשל מהירותו אך לובש את צורת האנימה של המכשף. הברק מקבל מהמכשף תיאור הדומה בטבעו לתיאור שיש לתת לכרוב בכישוף 'שליח מהימן'. אז, הברק יוצא במהירות מדהימה למצוא את הקורבן המסכן, ולהרוג אותו.
הכישוף מסוגל לחדור כמעת כל הגנה קיימת, מסוגל פשוט לעקוף מכשולים ובאופן כללי גם נחשב לבלתי גשמי עד שהוא מגיע למטרה, שם הוא מתגשם.
ניתן לחמוק מהברק, אך לא לחסום בלא פעלול. מאגר ההתקפה של הברק הוא [מהות + תורת הנסתר] + 1 לכל 10 מאנות המושקעות בידי המכשף בהטלת הכישוף. חשוב לציין שבדרך כלל הברק מפתיע את התוקף, מה שעשוי להיות קטלני.
הברק ממשיך לתקוף ולתקוף את המטרה, עד שמשהו עוצר את הברק, או שהגופה מתפוררת לאבקה קטנטנה, ואז הברק מתפרק גם הוא כמו המטרה וממשיך לתקוף את שאריות האבק, אך כזה דבר נעלם ברוח ואז כבר המכשף ראשי לשחזר מאנות.
ניתן לעצור את הברק בכמה דרכים:
-בעזרת חסימה ואז הברק נספג בנשק. אם החפץ שווה פחות מעתק 2 הממוקד בנשק(משאבים לצורך העניין נחשב מיידית לפחות) גורם לנשק להתפצח לגמרי ולהישבר ולברק להמשיך לתקוף. עתק 3 יעצור את הברק, יפצח את העתק לגמרי אך גם יבלום את הברק. עתק 4 ומעלה מסוגל פשוט לבלום את הברק, אך אז הברק נשאר טעון בנשק. ניתן לפצח את הנשק ואז הברק נעלם, או שהברק נשאר טעון בנשק, עד שהאוחז משחרר אותו על מטרה כלשהי[חפץ או חיי].
-בעזרת תקיפה על הברק. לברק יש דירוג חמיקה של [ערך התקיפה של הברק] / 2, וערך חסימה של 0. בעת שהברק נתקף המכשף ראשי לבחור בין חמיקה לחסימה, כאשר הוא לא יודע מה תוקף אותו, אלה רק שאם הברק יחסום כולשהו נשק אז זה יחשב כאילו הנשק חסם אותו[עקב כך הנשק עלול בהחלט להישבר].
לברק מספר דרגות בריאות השווה למהות המכשף. המכשף תמיד יודע איך הברק סיים- הושמד או השמיד.
כל פעם שהברק פוגע הוא גורם לכמות קוביות נזק קטלני השווה ל[מהות + הצלחות נוספות + 1 על כל 10 מאנות שהושקעו, לא בנוסף לדיוק אלה גם]. ניתן לספוג את הנזק רק עם סיבולת ותעצומות.

רעד המכשף
מחיר: 60מ
מטרה: כמות יצורים משתנה.
העולם הינו קווי מהות אדירים, המתקדמים בהתאם לאייך שנשגבי הכוכבים קושרים אותם, רועדים וזזים בהתאם לפעולות נשגבי הלבנה, וכך נוצרת מאין הרמוניה רבת עוצמה היוצרת עולם ויסודות, עליהם שולטים דמי הדרקון.
נשגבי השמש מציירים X גדול על כל התיאוריות המשעממות, מתעלים מתוחם את מהותם וקורעים לעזאזל את חוטי הבריאה העדינים.
המכשף מתעל דרך עצמו כמות רבת עוצמה של תודעה משולבת במהות, ומפוצץ את יריבו כשהוא קורע ממש את שדה המהות ויוצר בוא חור גמור.
במרחק של[מהות המכשף] קילומטרים הכול רועד באופן קל ומפחיד, אך למי שקרוב למכשף זהו מחזה מרהיב ורב-עוצמה. אז, קורה משהו שאיש אינו ממש מסוגל לתאר, שאיש מעולם לא ראה, וזהו פגיע בשדה המהות. זוהי התקפה מושלמת הגורמת מספר דרגות נזק חמור השווה לערך מהות המכשף * 2 על מספר מטרות השווה לערך מהות המכשף. לחלופין המכשף יכול לעשות אותו דבר אך להגדיל את זמן העיצוב לטיקים ארוכים, ולפגוע ביחידה בסדר גודל של עד [מהות המכשף][או במספר אנשים שסכומם הכולל שווה ערך ליחידה באותו סדר גודל]. אז הוא גורם ליחידה מספר דרגות נזק חמור השווה לערך מהות המכשף * 2.
הברק לא מסוגל לפגוע ביצור שהמכשף אינו רואה בכולשהי דרך, ושאינו נמצא במרחק של עד [מהות המכשף * 10] מטרים.

כל כשפי המעגל השמימי נורא חד גוונים... חסר לי משהו טיפה...
המעגל השמימי

חור מהות
מחיר: 30מ ויותר, 1דנק
מטרה: המכשף
המכשף יוצר לעצמו חור שנראה יחסית ממשי בגופו, אך ממשים בהרבה בנשמתו. דרך החור יוצאים צינורות מהות אדירות המסתובבות סביבו ונשארות שם.
לכישוף מספר השפעות:
-הוסף לד"מ המכשף את ערך מהות המכשף כתוצאה מפרצי המהות שסביבו.
-כל עוד הכישוף פועל המכשף ראשי לתעל גולת מהות אחת בפעולה. זוהי התקפה במהירות 5, בעלת דיוק של[פיקחות + תורת הנסתר + מהות הצלחות אוטומטיות], טווח של 8 מטר, קצב 1, ונזק של [8+הצלחות נוספות].
- אם המכשף מעוניין בכך, המהות שסביבו מונעת מכל המסתכל לדעת מי הוא.
- המכשף ראשי להכפיל את טווח הקפיצות שלו בשל המהות אשר מעניקה עוצמה.
- המכשף מסוגל לפרוס את המהות שלו סביבו עד לטווח[מהות] מטרים. הדבר מבטל את שאר היתרונות אך מבטל לגמרי כל אפשרות להסתתר.
על-מנת לבטל את הכישוף על המכשף לשלם 10 מאנות נוספות. אם הוא לא מבטל את הכישוף, אז כל שעה נגרם לו עוד דרגת נזק קטלני מהכישוף. בנוסף כל שעתיים על המכשף לשלם נקודת כוח רצון אחת על מנת שלא להוציא מיידית מאנות על מנת לעצור את הכאב. כל 3 שעות הדמות מוסיפה לעצמה נקודת משבר.

סריקת מהות
מחיר: 20מ
מטרה: כל יצור בטווח[מהות * 10] מטר.
המכשף משלח את תודעתו בעוצמה למרחק, וסורק באופן מושלם את השטח.
מיידית, המכשף מודע לכל מי שנמצא בטווח[מהות * 10]. לא משנה אם הוא מסתתר או לא, והכישוף חודר כל דבר מלבד 'קסם נגדי ממעגל השמש/השמימי'.

הקרנה למרחק
מחיר: 20מ
מטרה: אזור אחד במרחק.
המכשף משגר מהות למקום מסוים, שם המהות לובשת את צורתו.
בעזרת הכישוף המכשף יוצר מסך בגובה ורוחב שלא יעלה על[מהות] מטרים. כעת כל מי ששומע את המכשף(המדבר חזק יותר בפי[מהות המכשף] מהווליום הרגיל שלו) שומע אותו וראה את המסר. זוהי יכולה להיות התקפה חברתית כרגיל. הכישוף נהוג כגרסא משופרת של 'שליח מהימן', אך הרבה פחות רשמית ובדרך כלל מייצגת סמכות.
ניתן להשאיר את המסך במשך [מהות] דקות. בשביל למצוא את המקום המכשף צריך לתאר את המקום ע"פ אותו עיקרון של 'שליח מהימן'.

אלוהים! העתקים כל-כך לא מרשימים ולא רבים בספר הבסיס שזה מדהים!(חלקם כמובן מצוינים לבסיס... אבל גם זה תלוי במחלוקת).
עתקים

דייקלהב שיתוק האימים(עתק ●●●)
בדייקלהב המכושף הזה השתמשו גנרלי נשגבי השמש, שהיו צריכים קצב יותר מהרג קטלני של האויב.
בעת שמישהו נפגע מהנשק וסופג נזק, הקורבן חייב לבצע בדיקת [סיבולת + התנגדות] בד"ק השווה לנזק שנגרם * 2. כשלון מראה שהוא משותק(במצב של חוסר פעולה) וצריך לבצע את הבדיקה כל פעולה מחדש עד שהוא יצליח. כל פעם שהקורבן נפגע אם הוא עדין משותק אז הד"ק הוא סך הנזק שנגרם מאז שהוא שותק לאחרונה. אם הוא הספיק להשתחרר ונפגע שוב אז הד"ק נגד השיתוק הוא כרגיל אך עם מחסר פנימי מצטבר של -1.
מלבד זה לנשק נתונים של דייקלהב רגיל.

אגרופן קוץ מהות(עתק ●●●●●):
נשק זה אשר נוצר בעידן הראשון בידי מכשף רב-עוצמה במטרה להעיף מעליו את צבאות האויבים שעמדו נגדו. העתק מכיל בתוכו תבניות מהות רבות עוצמה. יש בוא מקום לקבע אבן מוקד אחת.
בעת שמכים עם הנשק ניתן להשקיע מאנה אחת בלבד, ואם ההתקפה פוגעת אז האויב מגלגל [כוח + אתלטיקה] מול ד"ק השווה למספר ההצלחות העודפות מההתקפה. אם הוא נכשל הוא עף מספר מטרים השווה לערך המהות אחורה וסופג עוד כמות נזק גולמי השווה ל[מרחק שהוא עף אליו]. לצורך הנזק הנוסף המטרה רשאית לספוג את הנזק רק עם ערך הסיבולת ותעצומות. ניתן בהשקעת 10 מאנות לעשות התקפה זהה של העפה לאחור באופן אזורי, עד לטווח מטרים השווה למהות * 10 לכל הכיוונים עם שליטה על מי עף. ההתקפה גם גורמת נזר רגיל של העפה לאחור כאילו הוא עף [ערך המהות] מטרים ולא כמו המרחק הרגיל שהוא עף.
הבדיקה במכיוון שונה מבדיקת ההעפה לאחור המבוצעת בחץ-רב-כוח מכיוון ואומנות לחימה היא אומנות, וזה אינו סתם פיצוץ של מהות אלה טכניקה מסוימת שצריך לגלגל כוח + אתלטיקה ולא סיבולת + התנגדות. בנוסף מדובר במספר ההצלחות העודפות ולא בנזק הגולמי שלאחר הספיגה מאותה סיבה.
אגרופן קוץ המהות תמיד בא בזוגות לשתי ידיים, ואין מחסרים לשימוש ביד החלשה. הנתונים שכן מחושבים לזוג.
מהירות דיוק נזק
5 6 ק+12/4
הגנה קצב מינימום
+3 3 כוח● זריזות●●●
כוונון מחיר סימון
10מ* ●●●●● א"ל,ח,מ
*לזוג

כן, אני יודע שיש לי נטייה מסוימת לכשפים, אולי קצת מוגזמת... אבל משחק הנשגבים היחיד שאני משחק הוא של מכשף עתיק כך ש... אני בהחלט מושפע.

יש לי כמה הערות
א.אני לא מבין איך טירה הנוצרת ממהות בלבד, אפילו אם היא ריקה עולה 20 מאנות ו40 מאנות אם תוספת. ומתנקש מושלם עולה 40 מאנות, לחשי מעגל השמש צריכים להיות עצומים כמו קריעת ים סוף (אני אפילו חושב שיש על זה לחש) בסדר יש מתנקש מושלם ,אבל הוא לא כמה טירה מעופפת אשר יכולה להכיל בתוכה צבא אין סופי ומספקת את כול צרכיו, אני מצטער אבל מתנקש מושלם לא יכול להשתוות לזה, וגם המחיר של הטירה די נמוך יחסית ללחש ממעגל השמש, אני ממליץ להוריד את המתנקש לרמה של כישוף שמימי ,ולהעלות את מספר המאנות של יצירת הטירה ל60 ולהוסיף לה עוד כמה יכולות מגניבות ללא עלות מהות .
ב.רעד המכשף נשמע כטכניקה טובה ,אבל אפילו אם יש למכשף מהות 9 הדברים שאיתם כנראה מתעסקים סולארים אם מהות 9 הם כנראה קצת יותר מיצורים אם 9 דרגות נזק, שזה אולי די הרבה אבל סולאר אם מהות 9 מתמודד אם צבאות עצומים שמגיעים עד האופק, או נגד יצורי אופל אכזריים וחזקים כל כך עד שהקייסרית הייתה רועדת מולם .לחשי שמש אומורים לגרום לצבאות להיעלם כאילו לא היו ,לימים להיפתח וליצור שביל לכבוד הסולאר, להרים להשתתח כי הם מפריעים לסולאר לעבור, אני חושב שהנזק צריך להיות לפחות מהות *2 לשטח של מהות *2 קילומטרים.
ג.סתם לידיעתך לאגרופן קוץ המהות אין דירוג עתק והמשפט הראשון כתוב פעמיים.

אהבתי את כיוון הרעיונות לצערי הרב אינני בקיא ברזי בניית לחשים ולכן יש לקחת את דברי בערבון.

1. עלויות. נראה לי שחלק מהעליות גבוה וחלק מהעלויות נמוכות. אולי כדי להעיף מבט בקסמים מהספר הלבן כדי לקבל פרופורציה. בנוגע לקסם הטירה, כאשר אתה מטיל קסם כל כך עוצמתי ובעל יעוד ברור, הייתי מצפה שלא יהיה צורך בתשלום נוסף על יצירת אוכל.

2. העלות להפעלת הכוח של האגרופן אינה מאוזנת עם רמת העוצמה של האפקט, הטווח קטן והנזק אינו גדול. חפצים בעלי דירוג 3 יכולים להכיל אפקטים הנותנות יתרון רב על היריבים, עלות המהות המקודשת כ-8 מוטים ועלות הפעלת הכוח היא כ-5 מוטים.

לא היה לי זמן לעבור בדיקדוק רב יותר על רעיונותך, עמך הסליחה.

אני לא קראתי הכל עכשיו (אני אעשה את זה כשבאמת יהיה לי זמן על המחשב). אני רק רוצה לציין שרצוי שתקרא את הספר the Black & White treatise. זה יתן לך רעיון ממש טוב לגבי העוצמות הרלוונטיות של הלחשים השונים. למשל, במעגל הריק של הנקרומנסיה יש כבר לחש שיוצר טירה (ועוד אחת עם פתח אל האבדון), ונראה שבלחש שלך נטפלת יותר מידי לפרטים קטנים כמו מידות.

אז הנה משהו במשחק הנשגבים שהינו שונה מכל שאר משחקי התפקידים- לעולם איש לא יומר לך שיצירותיך חזקות מדי, הן יומרו שהן חלשות יותר.

אז כך. ההערות מתקבלות, חלקן הן עקב מחלוקת שלי עם המנחה שלי, ואכן אני כשיהיה לי זמן אערוך הכל.
רשום שאגרופן קוץ-המהות הוא בעל מחיר 5, כך שזהו עתק 5. אם זה נראה לכם חלש מדיי אני אסמך להצעות לחיזוק.

עכשיו, הענין בברק ההתנקשות המושלם הוא שהוא כמעת בלתי מנוצח. אפשר בקלות מפחידה להתנקש בעזרתו בקייסרית הארגמן, ויצירת חמישה או שישה ברקי התנקשות מושלמים על-מי שאינו יודע איך לעצור אותו קטלנית בהחלט. נראה לי שהורדתו למעגל השמימי תהפוך אותו ל... פחות מתאים שכן הוא אמור להיות מושלם, ומושלם אצל מעגל השמימי זה טיפה יותר בעייתי. לדעתי אם אני החסוך את זה לכך שלא ניתן לחמוק או לחסום את הברק, אלה רק לבטל אותו בעזרת קסם נגדי ממעגל השמש או עתק בעל ערך 4 ומעלה בהחלט תאזן אותו.

בקשר לטירה, אין לי שום גישה אל שום ספר מלבד הבסיס, זה ענין בעייתי למדי... הענין הבעייתי באמת בטירה הוא כל הקטע של הקדשת מאנות כל עוד תעצומה פועלת, שזה ענין בעייתי לגמרי בכל הנושא.

בקשר לרעד המכשף אני באמת מסכים במאה אחוז. אבל זה היה בעיקר הקטע שהיה לי איתו ויכוח עם המנחה... על כל מקרה נראה לי שזה ממש מטורף הקטע האזורי, אך ההערה בהחלט מתקבלת.

כשיהיה לי זמן אני אערוך הכל ואגיב שוב. תודה על ההערות.

אם אתה משאיר את הברק ,לפחות תוסיף לו כמה תיאורים מגניבים, כמו: סופת גשם שנמשכת 60 יום ו60 לילה ברדיוס של מהות המכשף קילומטרים ממקום הרצח, סופה כה חזקה עד שתעלים כול עקבות מהגופה או מהרצח, הסופה תהיה גם מיסטית כך שכול דרך קסומה לנסות לגלות מי שלח את הברק לא תתאפשר. ותוסיף עוד אלמנטים מגניבים כי בעיקרון מתנקש מושלם לא משאיר אחריו שום עקבות ושום עדים :twisted: וכמובן שום זכר לזה שמי שרצחו אותו היה קיים בכלל :twisted: . ככה צריך לעבוד הברק

PeskyTiger אמר/ה:
הברק הזה נראה לי לא פייר. הוא פשוט ממשיך להתקיף עד שאני מת , ואני לא יכול להרביץ לו בחזרה?
עזוב את קיסרית הארגמן. אני מתנקש ביוזים עם זה.
כי ליוזי אין היכולת לחסום עם עתק 4? ואין להם את היכולת לבצע קסם נגדי?
חוץ מזה, זה ברק. צריך לחסום אותו וכן. כמובן שהוא קטלני. זה טבעם של כישופי מעגל השמש[בסופו של דבר בלי בעיה מיוחדת ניתן להעלים את העיר הקיסרית עם 'גשם האבדון' וזריזות גבוה].
אני אערוך כשיהיה לי ממש זמן.

1. לא תמיד. 2. ממש לא.

עריכה: וטיפ לעתיד, לכל כותבי התוכן מביננו: תמיד תחשבו איך זה מרגיש להיות בצד המקבל של הדברים שאתם כותבים.
במקרה הברק, איך תרגיש אם דמות אמן הלחימה\לוחם הקשת האהובה שלך, שמסתמכת על חמיקה, מותקפת על ידי הברק הזה? אין לך מה לעשות. כלום. אפס. אם המנחה היה עושה לך את זה ומתחיל לגלגל עליך התקפות עד שאתה מת, היית מכניס לו מכות.

PeskyTiger אמר/ה:
1. לא תמיד. 2. ממש לא.

עריכה: וטיפ לעתיד, לכל כותבי התוכן מביננו: תמיד תחשבו איך זה מרגיש להיות בצד המקבל של הדברים שאתם כותבים.
במקרה הברק, איך תרגיש אם דמות אמן הלחימה\לוחם הקשת האהובה שלך, שמסתמכת על חמיקה, מותקפת על ידי הברק הזה? אין לך מה לעשות. כלום. אפס. אם המנחה היה עושה לך את זה ומתחיל לגלגל עליך התקפות עד שאתה מת, היית מכניס לו מכות.
זה כישוף מעגל השמש... אם הדמדומים בעל אנימת הפרפר האהוב שלי היה חוטף את זה הייתי מרביץ לשה"ם מכות, אבל היי, זה בן 20 וזה מנוסה מאוד מאוד... חוץ מזה, תהיה בטוח שהשחר ידאג שיהיה לו עתק מלחמתי 4[זה לא כאילו שאין לנו שני עתקים 2, עתק 1, ועתק 3...].

אבל עדין אני אגביל את כוח הברק באופן נוח יותר. אולי אפשר עכשיו להניח קצת לעץ ולתת לו לשקוע עד שיהיה לי זמן? בסדר, אני מקבל את כל ההערות ואכלול את כולן בעריכה. אבל או שפורום הנשגבים ועולם האפלה יחסית רדום, או שסתם מקפיצים את העץ שלא לצורך.

אינני יודע אם הפורום רדום אבל אני כן אוהב להביע את דעתי.
יש הרבה מה לשפר ברעיונות שלך, חלקם טובים אך לא מאוזנים לעולם המערכה. עקב כך, כל אחד מגיב על מה שמעניין אותו ושמחתי לראות שהחלטת לערוך את הלחשים.
מה שמוביל אותי לסיבה שבגללה רציתי לפרסם תגובה נוספת.

אם אתה רוצה שהעתק שהמצאת יתאים לעולם המערכה, המהות המקודשת שיש לחפץ צריך להיות 10 מוטים. יותר מכך, טווח ההטלה של היריב צריך להיות גדול, ממש גדול. לעתק 5 אני חושב שיתאים טווח של (מהות)*100 מטר. לגבי העלות ליכולת הבאה היא צריכה להיות כ8 מוטים והאפקט שלה מדהים. הכוח שמשתחרר מהאגרפן כל כך אדיר עד שהוא כופה על היריב גלגול (סיבולת+חוסן נפשי) מול דירוג קושי השווה ל(מהות+כוח) של אוחז האגרופן. במידה והיריב הצליח הוא סופג (מהות+כוח רצון). במידה והיריב נכשל הוא מועבר לאיחסון באל מקום. ניתן להחזיק יצור אחד.
אני לא חושב שמתאים לנשק סולארי להרוס את הבריאה. בסופו של דבר, הם מגינה.

סוף סוף ערכתי בנוגע לכל התגובות שלכם! לקח לי זמן... טוב, תגובות על שאר הלחשים שאינם ממעגל השמש/תגובות על העריכות יתקבלו כמובן בברכה, אך אני מזהיר שלא בזריזות...

אני מודה שלא עקבתי אחרי כל ההערות כדי לומר במה שונים הקסמים לאחר העריכה. העפתי מבט על תיאור העתק וראיתי שהוא נשאר דומה. האם עצתי גרועה?

נוקס אמר/ה:
אני מודה שלא עקבתי אחרי כל ההערות כדי לומר במה שונים הקסמים לאחר העריכה. העפתי מבט על תיאור העתק וראיתי שהוא נשאר דומה. האם עצתי גרועה?
לא, פשוט כל ההערות היו על מעגל השמש, אז קראתי את כולן ועבדתי על מעגל השמש. כשסיימתי כבר שכחתי ממך. אני אראה מה אוכל לעשות בנוסה העתק.

stream אמר/ה:
יש מצב שאתה תדגיש את השינויים, כי ממש לא בא לי לקרוא הכל? :P
דיי בעייתי...
השינויים הם בערך:
-בטירה בתחתית כל קטגורית גודל הוספתי כמה שורות.
-בברק ההתנקשות המושלם שיניתי דיי הרבה.
-ברעד המכשף פשוט שיניתי את הנזק, הפכתי אותו לבעל כמה מטרות ובעל השפעה על יחידות צבאיות בקרב המונים.
-בעתק שיניתי מעת את הקראנצ'.
זה הכל בערך... להבא אני אדגיש את השינויים... סורי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה