• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
"אני חושב שאני יכול להחליט במה יש לי עניין ובמה לו מספיק טוב לבד, תודה, וממש במקרה דווקא יש לי עניין בכם, ולכן אני לא אמשיך ללכת, אתה מוזמן לקרוא לי קורניליוס אבל זה לא יהפוך אותי אליו, " הוא עונה במהירות ובחיוך, לאחר מכאן קם ומתקרב אל האיש האחוז ואל האוחז בו, תוך שהוא פונה אל הקירח "אם תחכה רגע אני אפטור את הבעיה הקטנה שכאן ומיד יתפנה לעזור לך במה שאתה לא צריך" הוא אומר ואז בונה לאוחז "אז אני מבין שהוא חייב לך כסף, כמה בדיוק?, ואיך קרה הדבר?, אם מותר לי לשאול, " שואל ארתור בקול מתעניין

נביא (טייגר) -

IN
האיש מפנה את דרכו לארתור להתקדם אל הסמטה.
"הוא חייב לי כסף מההימורים של אתמול, ושלשום! אני צריך את הכסף לאוכל!" הנושה צועק בזעם על ארתור, כאילו הוא האשם.
"גם אני צריך לאכול! הכסף שלי נגמר ממזמן, הלורד, ואני לא יודע מה הוא רוצה ממני. אין לי כסף לתת לו" עונה בעל החוב. הנושה סוטר לו בחוזקה.
"אתה לא תמרח אותי! תביא ת'כסף!" הוא שולף פגיון ומאיים על בעל החוב.

"היי היי תרגע" אומר ארתור למראה הסכין " אם הוא ימות הוא לא יחזיר לך את הכסף, ולמעשה לא נראה לי שבכלל הוא יוכל להחזיר לך את הכסף, כמו שאני רואה את זה הבחור פה בהחלט אשם, הוא התחייב להחזיר לך כסף והוא לא עשה זאת, לכן הוא צריך לשלם בדרך כלשהי, ואתה לעומת זאת עשית טעות כאמנת שהוא יחזיר לך את הכסף, בפעם הבאה תנסה לא להלוואת כסף לאנשים שאתה לא בטוח שהם יכולים להחזיר אותו, אבל עכשיו זה כבר קצת מאוחר מידי, אז אדוני האם יש דרך בה תוכל לשלם לבחור פה?, חפצים שהוא יכול לעכל?, אולי עבודה כלשהי שתעשה בשבילו?, על כמה החוב עומד בכול מקרה.

נביא (נקסטורל) -

IN
"כשאכין לך את זה אודיע לך. במקרה הכי גרוע קח עוד מקופות העיר", רונדון שם לב שהאיש אמר 'עוד'.

נביא (טייגר) -

IN
"חמישים מטבעות זהב" הוא אומר במבט קר אל האיש הנפחד. "חמישים מטבעות זהב שהממזר הזה חייב לי. הוא הימר, הוא הפסיד, ואם הוא לא ישלם אין בו צורך" הוא צוחק מעט. "עבודה? אני נראה לך כמו פושע שמעסיק לו בריונים? עבודה שווה, אבל אני לא מוכן להתעסק עם רונדון סקימאט" הוא יורק על הקרקע. "הכוחות של הנביא הבטיחו חופש. אם בחופש אתם מתכוונים לעוני, לא היה שווה להילחם בשבילכם"
"גם אני נלחמתי!" אומר בעל החוב. "הוא הולך להרוג אותי, בבקשה!" הוא מתחנן לרחמים.

"זה שנלחמת זה טוב ויפה, אבל זה לא נותן לך את הזכות לעבור על החוק, ובנוגע לעוני, אני באמת מצטער בנוגע לזה, כשיהיה איך רעיון למנוע אותו אני יותר מאשמח אם תציע לי, בינתיים אני מבטיח לך שאני מנסה לעשות כמה שיותר כדי למנוע אותו, " אומר ארתור ואז חושב רגע, " אני מניח שאני יכול לקנות את החוב, זה אומר שאתה תמצא דרך להודות לי" הוא לחייב, "ואתה תודה לי ותבטיח להתרחק מעסקאות כאלה, ובאופן כללי לרצוח בני אדם, זה שמישהו לא מועיל לך זה לא סיבה להרוג אותו" אומר ארתור בקול מהוסס, בוחן את תגובת השומעים לפניי שהוא מוציא כסף מארנקו.

ממלכה-
In
דנדליון מרים את סכין הקצבים שלו, ״אני לא אוותר לממזר הזה״ הוא אומר לעצמו ומסתער בצעקת קרב. הסכין נוגעת בעורו של האלף, לא חותכת עמוק מספיק, כי הטלטלה הקודמת מחלישה את הגוף של הפונדקאי הזקן. אבל הוא עושה ככול יכולתו.

Meta
סכין קצבים: 12+9=21 נגד דרג״ש
פגיעה: (6+5=11)/2= 5 נזק

נביא (נקסטורל) -

IN
הוא רוטן מעט, אך מקבל את העובדה. "נשמע הוגן. ת'ה מזמין משהו גם לבריונים שלך?" הוא שואל, בבירור מתכוון לגאס. "אתה יודע, לסדיסט הזה. הרזה שמסתובב איתך".

נביא (טייגר) -

IN
שניהם מקבלים את התנאים, ולאחר שהנושה מקבל את הכסף הוא ממלמל משהו והולך לדרכו.
"תודה, תודה!" בעל החוב נופל על ברכיו, כמעט בוכה. "הצלת את חיי!"

ממלכה -

IN
שני אלפים מאגפים במהירות את דנדליון, רצים לעזור לסילוואניק.
"בשם הדם של אחינו שנפלו!" האלף הזקן צורח עם כאב אמיתי בקולו, ופקודיו, בבירור כועסים עד אין שיעור, תוקפים את דנדליון המסכן וגורמים לו לדמם. שניהם פוגעים עם החניתות האלפיות שלהם וגורמים שריטות כואבות לדנדליון בכל פלג גופו התחתון, בין הירכיים לרגליים. הם בבירור ניסו להפיל אותו. סילוואניק נסוג אחורה, מותח את הקשת וממרחק פשוט תוקע חץ בבטנו של דנדליון, שמתחילה לדמם גם היא בכאב בלתי נסבל.
אך הוא לא לבד.
משמר העיר מסתער לכבוד המנהיג האהוב. "גריאון! דנדליון!" הם צורחים ותוקפים, ומגייסים תמיכה אמיתית וכנה שאסאדר ודנדליון גייסו... תמיכה שאפילו עם כל תככיהם הפוליטים, לא ברסאיוס, קונטרול, אלפארי קסוול ומנהיגי האלפים יכולים לגייס. תמיכה אמיתית, עד המוות. דנדליון מתעשת כשאחד הכוהנים הנקרא דאמאר, ממשיך דרכו של עין אור בעיר, מרפא אותו. "לא לדאוג אדוני! אני לצידך, יחד עם כוחו הקדוש של קמרהאן!" הוא צועק בחוזקה, והפונדקאי הזקן מתרגש מהתמיכה בו, כמו כן גם אסאדר עצמו. "למען הגריאונים ולמען פאנדל" דאמאר צועק, "לתקוף!" והחיילים מסתערים במבנה מחודש. שלושה אלפים זורקים אש אלכימאים מאחור על הלוחמים, אך לפני שהם מספיקים לזרוק יותר מצנצנת אחת חצים פוגעים בהם והם קורסים על הקרקע מדממים ומתים. עם זאת, הלהבות מתקרבות לדנדליון וצורבות את גבו החשוף, ובגלל שירו בהם בזמן שזרקו, הלהבות פוגעות גם בחיילים האלפים שאגפו את דנדליון, והם צורחים בעוד הם מנסים לכבות את הלהבות וקורסים על הרצפה מתים. הבריונים של ברסאיוס מתפרצים אל החדר בלחימה, והוא מזהה את אחד מהם כמי שפארגוס הפחיד בטריק המחוכם שלו. יש עשרה מהם, והם נראים גדולים וחזקים. הם עושים את דרכם בחדר הצפוף, בבירור ירדו מן הקומה השלישית, ומתחילים להביס ללא הרבה קושי את שומרי העיר.

META
קשתו הארוכה של סילוואניק - 17 נגד דרג"ש, 17 נזק ודנדליון מקנה יתרון קרבי לסילוואניק עד סוף תורו הבא של האלף.

חנית אלפית - 19 נגד דרג"ש, 4 נזק.
חנית אלפית - 17 נגד דרג"ש, 4 נזק.

אש אלכימאים - 15 נגד תגובה, 6 נזק אש.
אש אלכימאים - 20 לא טבעי נגד תגובה, 3 נזק אש.
אש אלכימאים - 26 נגד תגובה, 5 נזק אש.

ממלכה-
In
דנדליון צועק בכאב ומסתכל על אש האלכימאים ׳הם ישרפו את עצמם׳ ההבנה מכה בו, ביחד עם חץ של סילוואניק. ״אחורה! אחורה!״ צועק דנדליון לאנשיו וחותך בעזרת סכין הקצבים שלו אויב ממולו, שומע את הצרחה שלו כאשר הוא מאבד חצי מזרועו. ״למטה!״ הוא ממשיך לצעוק ומתכופף לקחת מהאלפים המתים את אש האלכימאים שעוד לא נזרקה. ״מהר!״ הוא צועק שאחרוני החיילים מצליחים לרדת. ואלו שלא הצליחו נטבחים. יודע שהוא לא יוכל להציל כאן עוד אף אחד, דנדליון קופץ מעבר למדרגות גם הוא.

למטה, החיילים טובחים באלפים שיורדים. דנדליון מסתובב, פותח את הבקבוקונים וזורק את אש האלכימאים. פיצוץ של אש נשמע כאשר שניהם מתפוצצים. מי שינסה לקפוץ מהחלון יירצח בידי החיילים שבחוץ. אלו שירדו במדרגות ימותו. אלו שישארו שם ישרפו. החיילים קושרים חבל במדרגות, כך שכול מי שירד ייפול ויהיה קל יותר לחסל אותו, דנדליון נופל אל הכוהן דאמאר, ״עזור לי...״ הוא לוחש לו בכאב.

Meta
פעולה משנית- להרים את האש אלכימאים
פעולת תנועה- התנפלות/תנועה כדי לחזור אחורה
פעולה רגילה- לזרוק את אש האלכימאים

Out
אני כנראה חוטף כאן מלא התקפות מזדמנות על לחכות לחיילים ולקפוץ מהמדרגות. אבל מה אכפת לי, זה תואם לפלאף של מה שאני עושה.

"טוב קדימה, אתה צריך להחזיר לי את החוב, ואתה עומד לעשות את זה על ידיד עבודה, אתה יודע מה העבודה?, להפוך את העיר הזו למקום טוב יותר, אז קדימה עמוד על הרגליים ובו נתחיל, כי זה בהחלט הולך לקחת זמן" אומר ארתור בחיוך ומסתכל סביב, בוחן את האנשים, בודק האם יש התקהלות כלשהי, פונדק, או פשוט מישהו שנראה לא מרוצה.

נביא (טייגר) -

IN
העיר נראית לא מרוצה. העניים שוטפים את הרחובות, מתחננים לאוכל, כסף, כל דבר שיציל אותם ממוות. "לעזור להפוך את העיר למקום טוב יותר?" אומר האיש בזלזול. "העיר הזאת מתה. כך היה תחת קורניליוס, כך יהיה אם הם לא יאמינו בדרכיו של הנביא... אך אם אתה חושב שתוכל לדבר אל עניים ולומר להם שיום אחד יהיה טוב יותר, אתה טועה. אפילו ברסאיוס לא עושה זאת - הוא מוכיח שההווה משתפר, ורק אז העתיד יהיה טוב יותר".

ממלכה -

META
ביקשת בפרטי ממוצע של נזק, אז סה"כ 25 נזק.
מילת המרפא של הכוהן - דנדליון מנצל פרץ ריפוי (יש לו כמספר מתאם החוסן שלו, והפרץ שווה לרבע מהנק"פ שלו) ובנוסף אליו משיב עוד 2 נק"פ.

IN
האנשים נסוגים אחורה בזמן שהאלפים שולפים מחדש את הקשתות. שני חצים שורקים באוזניו של דנדליון וחייל אחד נופל על האדמה וצורח בכאב, אך הנסיגה מצליחה והאלפים לכודים עם האש. סילוואניק צורח "לרדת!" מלמעלה והחיילים מתכוננים לאלפים שירדו - אך הבריונים של ברסאיוס יורדים ראשונים, נלחמים וזורקים את החיילים מכל המדרגות. דנדליון חוטף חץ בירך ומכה חזקה מאחד הבריונים שמחזיק אלת ברזל, ונסוג אחורה. דאמאר מנסה להנהיג את האנשים, אך נפגע בעצמו על ידי שני חצים ומתפלל לקמרהאן שיעזור לו בזמן שפצעיו נסגרים. עוד ממשמר העיר זורם מן הדלת והאלפים, לא מסוגלים לסגת אחורה, נאלצים לעזור לבריונים של ברסאיוס לדחוף קדימה. אחד מהבריונים מת, אך עד עתה לקח איתו לפחות שישה אנשים. שני חצים פוגעים בחייל אחד בחזה והוא קורס בשקט על הקרקע, מת לפני שהגיע לרצפה. העשן מתחיל להגיע אל הקומה התחתונה ותוך כדי הקרב עיניו של דנדליון דומעות והוא משתעל, אך גם האלפים האחרים משתעלים. סילוואניק עדיין מצליח לראות את הפונדקאי השמן ולירות חץ שפוגע היישר בשריון העור, שחסם חלק ניכר מהנזק.

META

*כולם מקנים ליריבים סביבם יתרון קרבי. כולם - חיילים, דנדליון, סילוואניק, אלפים, בריונים של ברסאיוס. כל אחד ואחד דומע מעיניו ולא מסוגל להילחם כיאות*.

קשת אלפי, 15 נגד דרג"ש, אם פגע 6 נזק.
קשת אלפי, 19 טבעי נגד דרג"ש, 6 נזק.

קשתו של סילוואניק - כשהוא ירה כבר היה לדנדליון מחסה חלקי, ולכן הגלגול יורד ל12 נגד דרג"ש... אני מניח שפספוס (אם לא, 14 נזק).

ממלכה-
In
דנדליון נעמד מול המדרגות וברגע שסילוואניק יורד הוא מניף את סכין הקצבים שלו ופוגע בו בחוזקה. סילוואניק צורח בכאב וקורס, ודנדליון צועק בניצחון "זו הנקמה שלי, בוגד, אני סמכתי עליך" הוא אומר לו בזמן שהוא מדמם על הרצפה.
האלף נאנק בכאב, המכה פגעה בו קשות, והוא יורק דם על הרצפה. על פניו ניתן לראות שסכין הקצבים פצעה אותו ורק במזל לא המשיכה לצווארו. הלחי שלו מכוסה בחתך ענקי, ישר ומדמם דם במהירות, נמרח על פניו של סילוואניק שהוא נוגע בו.

Meta
פעולת תנועה- לכיוונו
פעולה רגילה- Tough Punch
התקפה: 20 טבעי! יאי!
פגיעה: (16+7+8)/2=15.5 נזק, הוא מועף משבצת ונופל שרוע והוא סופג גם 5 נזק מתמשך (הצלה לסיום)

Out
אם הוא מנסה לירות עליי שוב בקשת החיילים מקבלים התקפות מזדמנות נגדו

לעצמי
רוי אני יודע שפתחת את הספוילר הזה :P
74 נק"פ
מוחלש
מעורר יתרון קרבי
מקבל יתרון קרבי

"היי לא אמרתי שזה יהיה קל, אבל אנחנו חייבים לגרום לאנשים להאמין במשהו, ואם לא נצליח, לפחות ננסה" אומר ארתור בעודו מסתובב בין האנשים, שואל כול אחד לשלומו, מצטער על שהמרד הפריע לשגרת חייהם ומבטיח כי הוא יעשה כול שביכולתו כדי לשפר את המצב, "דרך אגב לא אמרתי לי מה שימך" הוא אומר לבעל החוב לשעבר " ולא תלונות אני צריך אלה רעיונות, אז אם אין לך כאלה בו איתי ותהיה נחמד לאנשים, זה תמיד מקום טוב להתחיל בו"

נביא (רונדון) -

IN
"לא שמעת את השמועות האחרונות? טוענים שהוא מענה את קורניליוס כמו מטורף. כן, לממזר הזה מגיע מוות, אבל עינוי שכזה?" הוא מנענע את ראשו, "רק מראה על האכזריות שלכם, למען האמת. אני מודה לאדם שאמר לי את זה".

נביא (טייגר) -

IN
"השם שלי הוא רנת'ן" אומר האיש. אישה זקנה אחת מקללת את ארתור. "אתה רוצה לעשות כל מה שביכולתך?" היא אומרת, כמעט חסרת שיניים ולבושה בסחבות סגולות בלויות. "תביא לנו אוכל, תביא לנו לחם!" היא צועקת, והרחוב מצטרף אליה. "כסף! לחם!" הם צורחים. "הרעיון הראשון שלי הוא לברוח מכאן לפני שיהרגו אותנו. סטרויס מנהל עלינו מצור, במקרה ששכחת. האם יש לכם אוכל או כסף במבצר של קורניליוס שיספיק לכולם?" הוא שואל, וארתור יודע שהתשובה היא לא.

ממלכה -

IN
"אני לא רציתי להרוג אותך, דנדליון" הוא אומר בכאב ברור. "אתה התחלת את זה... רק רצינו להרוג את חיית המחמד של קסוול. אבל עכשיו... עכשיו, כולכם תמותו" הוא אומר בכעס, וצורח, "אחים! תקפו את דנדליון, הוא המנהיג של כוחות האנוש!", ונראה שהאלפים יותר משמחים לציית לפקודה - שני קשתים יורים על דנדליון, אך שניהם מפספסים. חנית אלפית אחת חודרת את שריון העור שלו והוא מרגיש את הלהב חודר מעט, אך חייו ניצלו בזכות שריון העור. סילוואניק זורק את הקשת לרצפה, מיואש ממנה, ועובר לסיף האלפי שלו - הוא נותן אגרוף לדנדליון ומניף את חרבו אל על - דנדליון מקבל חתך טרי היישר למצחו, והדם זולג על גשר אפו. האלפים שיורדים במדרגות נופלים ונדפקים במדרגות העץ, והחיילים הורגים אותם במהירות וביעילות. אחד הבריונים הרג עד עתה עשרה אנשים, ובלי עוד תגבורת המצב נראה אבוד... לעיר יש עוד מאה שומרים לא מאויישים בעמדות, ופה מתו לפחות מאתיים. ישנם עוד קומץ אלפים שנשאר, פחות מעשרים, אך הבריונים של ברסאיוס עושים את העבודה היטב. הם עושים את העבודה יותר מדי טוב, למען האמת... הם יודעים בדיוק כיצד שומרי העיר נלחמים. הם יודעים בדיוק באילו מבנים, כאילו הם ממש היו בקרב ושרדו אותו... ואז ההבנה מחלחלת בדנדליון ובאסאדר כאחד. אלו לא הבריונים של ברסאיוס. אלו הם הבריונים של גראנסיוס.

"מכאן! מכאן!" נשמע קול מוכר, וקולות רבים של אנשים מבולבלים. "תעקבו אחרי החתול המדבר, יש קרב בבית של סילוואניק!" נשמע הקול של אחד מהאנשים הללו. קולות שריון נשמעים, מגפי ברזל. עוד לפחות עשרים אנשים מתפרצים במהירות ומתחילים להקיף את האלפים שעוד נותרו בחיים, בזמן שהבריונים פונים לטפל בהם. דנדליון שומע עוד אנשים בכניסה. "תגנו על דנדליון! אל תתנו לראש העיר למות!" צורח החתול, ומילל בקול מזוויע מדי מכדי שהאלפים יתעלמו ממנו.
"תירו בחתול המדבר!" צועק אחד מהאלפים.
"ולהרוג חתול, השתגעת?" עונה לו האחר. הבריונים של גראנסיוס מבולבלים, אך אחד מהם, המוכר לדנדליון, מסביר להם במהירות את המצב. "זאת תרמית!" הוא צורח לכולם. "זאת בבירור אשלייה מסוג כלשהו. זין על החתול, תרצחו ת'חארות שבאים מהדלת הקדמית!" הוא אומר להם, בזמן שחץ אחד פוגע קרוב לפארגוס החתול, והוא נסוג אחורה, בורח מהדלת הראשית.

META

קשתים אלפים:

קשת ראשונה - 13 נגד דרג"ש, מניח שפספוס.
קשת שנייה - 2 טבעי... פספוס.

חייל אלפי:

חנית אלפית - 20 טבעי... הבזבוז. 8 נזק.

סילוואניק:

סיף אלפי - 18 נגד דרג"ש, 14 נזק ודנדליון נטוע.

אגב, סילוואניק מדמם.

ממלכה-
In
הפונדקאי הזקן תופס את בטנו בכאב, ומרגיש את הדם הנוזל ממנה. הוא מתפרע, מניף את סכין הקצבים שלו לכול עבר, משסף את כול האויבים שמסביבו. סילוואניק נחתך בידו, ושטף דם מכסה את זרועו במהירות. שני האלפים שלצידי דנדליון בינתיים נחתכים וצורחים בכאב. אחד מהם נחתך בבטנו וקורס אחורה- וחנית נתקעת בגבו. השני נחתך בפניו ואוזנו המחודדת נכרתת, והוא נסוג אחורה ומפיל את נשקיו בכאב.
"לא אני התחלתי את זה." אומר דנדליון לסילוואניק "היינו מסיימים את המלחמה הזו, ואז הכוחות היו הולכים להילחם באנאראק. אתה רק הארכת את המלחמה הזו יותר. אני אעצור אותך מלעשות את זה. אני לא יכול לתת לך לפגוע בנו- והכוונות שלך לא משנות." הוא אומר. "תיכנע, ואני מבטיח לך שכול מי שייכנע לא יהרג. חוץ מהחיילים של בארסאיוס, אתם תצאו מכאן בלי פגע." הוא מנסה לשכנע את סילוואניק.

Meta
פעולה רגילה- Getting Started
פרץ 1
התקפה נגד סילוואניק: 21 נגד תגובה
התקפה נגד מאגף: 13 נגד תגובה
התקפה נגד אויב נוסף: 16 נגד תגובה
פגיעה: 14 נזק (חולק כבר ב-2) והמטרה סובלת ממחסר 2- לדרג"ש (הצלה לסיום)

גלגול לחידוש כוח מתרענן- 3

לעצמי
52 נק"פ
מדמם, 1+ לנזק
מוחלש
נטוע
מעורר יתרון קרבי
מקבל יתרון קרבי

ממלכה -

IN
הכוחות של משמר העיר מקיפים את האלפים. הם הורגים אותם ללא רחמים, והבריונים של גראנסיוס מוצאים את עצמם מוקפים. בעוד האלפים צורחים כשהחרבות של משמר העיר מוצאות אותם, לאחר כמה שניות שניים מהבריונים נופלים מחצים - הקשתים של המשמר הגיעו. האחרים נלחמים, מסרבים להיכנע לכוחות הממלכה, ובמחיר של עוד יותר מעשרים אנשים, גם הם מוכנעים. הדם מציף את הבית בכמויות - דם של אלפים ובני אנוש. הם מתו ביחד, והכל בגלל פוליטיקה ארורה. וכשאחרון האלפים נופל, סילוואניק קורס על המעקה החרוך. הוא לא מחייך, כפי שכל כך הרבה שחצנים שאסאדר הרג עשו, ורק עצב נראה מעיניו. החתך בידו מדמם, והאלף הזקן משתעל דם וליחה יחדיו.

"אמור לי, דנדליון... אתה שמח לצדד באנשים שמעודדים עבדות, שנאה ואטימות עד אינסוף?" הוא משתעל שוב. "כי אני לא... ולכן לא בחרתי לא בברסאיוס ולא בריקן. בחרתי בעצמי. באלפים. כל בני האנוש... רציתי להאמין שזה שונה. קיוויתי. אבל לא... כולכם קסוול. כולכם" הוא קורס על המדרגות, נופל ונחבט בכל גופו, ולבסוף מסיים שבור עצמות על הרצפה. דנדליון בהלם, וכל הבית נאלם דום.

ממלכה-
In
אסאדר מרגיש תחושה שהוא מעולם לא הרגיש בלבו לאלף הזקן. הזדהות עם סילוואניק. האלף הזקן ראה את העולם במושגים מעבר ל"נאמן" ו"בוגד"- ואסאדר לא הצליח לראות את זה. דנדליון קורס על הרצפה, דמעות נוזלות על זקנו האדום מדם. בידיו הוא עוצם את עיניו של סילוואניק.
"תקברו את הגופות" הוא אומר בשקט שמשתרר. שאחד החיילים מתקרב להרים את סילוואניק הוא עוצר אותו "לא... אני אקבור אותו בעצמי..." אומר דנדליון. כמה חיילים עוזרים לו לקום, מניחים תחבושות רטובות על פצעיו. דנדליון זז בקושי, והאנשים תומכים בו. הוא מכסה במפת שולחן את הגופה, והולך ביחד עם אנשיו, לבית הקברות.
בבית הקברות, האנשים כבר מתחילים לחפור בורות קבורה. שתיקה מעיקה. אף אחד לא אומר דבר, כמה אנשים מברכים את קמרהאן ומאנורה שהם בחיים, אבל הרוב שותקים. זה יום אבל לעיר, זה לא היה חייב להסתיים ככה.
דנדליון לוקח את חפירה, וחופר את הקבר בעצמו. הגוף הזקן לא מאפשר לו לעשות את זה במהירות, והוא נותר שם עד הצהריים, אבל דנדליון לא מסכים לקבל עזרה. כאשר הקבר נחפר, דנדליון מניח את הגופה שם והדמעות יורדות לו, והוא נותן לעצב ולאבל שלו לצאת עם תנועות את החפירה, שהוא מכסה את הגופה באדמה. שהוא מסיים, השמש שוקעת. אחד מהחיילים הצעירים מביא לדנדליון סמל מעץ, עד שתהיה כאן מצבה מכובדת, לרשום מי נקבר כאן.
"סילוואניק היידאן, מנהיג אלפי אמיץ" הוא רושם, ונעזר בחיילים שנותרו שם כדי ללכת לביתו.

באותו היום, פאנדל לבשה אבל, ודגל דורטר ירד לחצי גובה.

ממלכה -

IN
אסאדר מתכונן לעזוב. כשהוא ניגש למקום המפגש עם פארגוס - שערי העיר - הוא רואה את החתול במעין אבל משלו. פארגוס אומנם ראה מלחמה, אבל הוא מרגיש עצבות כנה מהחתול.
"אתה... אתה מוכן לעזוב?" הוא שואל בקצרה, ודנדליון מהנהן. "אני מצטער שזה נאלץ להסתיים ככה" הוא אומר. אסאדר ודנדליון לא בטוחים למי מהם הוא אמר זאת, או אם אפילו לשניהם.
"דנדליון, תודה לך על תרומתך לביטחון הממלכה. לולא האומץ שלך ושל אסאדר ברסאיוס היה משיג שליטה על העיר, והאדון קסוול הנכבד היה טוען עליה בעלות לאחר מכן עם לורד המחמד שלו. עשה לי טובה, כשלורד לאופולד מגיע הנה, שכן אותו בביתו של סילוואניק. לא יעבור זמן רב עד שישמע מה התחולל שם, ותאמין לי שהוא ירצה לעזוב במהירות האפשרית. הוא אדם מאמין מאוד, אחרי הכל" החתול עוצם את עיניו בעייפות. "אסאדר, עצום את עיניך ודמיין את גופך. מצא משהו להאחז בו בחיים של אסאדר - אני אעשה אותו הדבר" הוא אומר ועוצם את עיניו. אסאדר תוהה במה פארגוס נאחז בכדי לחזור לגופו.

ועתה הגיעה השעה להיפרד מפאנדל ומדנדליון.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה