• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (טייגר) -

IN
הנפח לוקח את הכסף ומתחיל לעבוד על החרב. "היא תהיה מוכנה בעוד שבוע, אשלח נער לקרוא לך". הגיצים עפים לכל עבר כשהוא מתחיל לרקוע במתכת הבלתי מעובדת, וארתור יוצא מהחנות בדכדוך-מה.
 
נביא (נקסטורל) -

IN
"אני מתנחם במחשבה שזה זמני בלבד. אתה יודע למה ריימונד ניצח כל פעם בקרבות שלו נגד הגובלינים, האורקים ושאר התועבות האלה? כי הם חסרי משמעת, חסרי שליטה עצמית. צבא מנוסה יותר היה מנצל את העמדה שכבשתם כדי לסיים את המלחמה. בקרב אתם נמסים בפני צבא אמיתי, בדיוק כמו שעווה. אתם לא תעמדו מול הזעם של קראנדאן, מול המשמעת של סטרויס. אתם לא תעמדו מול האבירים של קסוול, או כנגד הכוח המספרי של בולדווין. אפילו מול אוזארד לא תעמדו. ריינארט עלוב, אבל גרט הוא מפקד מנוסה. ברסאיוס חוזר על ההיסטוריה - המלך ריימונד, בדמותו של ריקן, יוצא שוב להילחם בגובלינים. כולנו יודעים איך זה נגמר" הוא צוחק ומחייך ושיניו השבורות נוצצות לאור הלפידים כזהב. האם הנטריוס מרח לו משהו על השיניים? אולי חומר שורף...

"אתה מדבר על כבוד, על הקרבה עצמית ועל שוויון. אין שוויון, אין אהבה. אנחנו לא ילדות בנות שש, אנחנו גברים שנלחמו וראו מוות ודם. העולם הוא מקום קשה. אנאראק הוא הדוגמה החיה לכך. או המתה, מה שתרצה", הוא מחייך מההלצה שלו. "זה למה אני מדבר אליך בקלילות כזאת. כי אני יודע שגם אם תוציא ממני את כל המידע, גורלכם יהיה להפסיד. אתם לא תעמדו מול צבא דורטר המאוחד, והאמן לי שאם קונטרול שמע ריקן כבר קורא חזרה ללורדים שלו. סטרויס יביא פרשים כבדים, קסוול יביא מפקדים בכירים. פיטבארוס מול האלד... הייתי נותן חמש שנים מחיי כדי לראות את הקרב הזה. בולדווין יביא עתודה כזאת שתבריח את כל הגובלינים הפחדנים שלכם, ואוזארד יביא רוח נקמה מהצפון ואת צבאות הפראים שלו. וריקן, כמובן, יביא את הצבא ואת הארכמג. פלוגות מכשפים יחסלו אתכם אחד אחד יחד עם החיילים המובחרים מבית קראנדאן, והמלך הנוקם ימצא סוף סוף שלווה כשהוא יתקע את הלהב שלו בברסאיוס".
 
נביא (רוי)
"הוא יכול לנסות" רונדון עונה לו בנימה שקטה. "אני לא חושב שריקן יצליח לחסל את צבא הנביא. ראה- חמישה אנשים הצליחו להשתלט על העיר הזו כולה ולהביס אותך. רק חמישה שבארסאיוס שלח. והמחיר- חייו של אחד- הוא לא גבוה מדי בשביל להתקדם צעד נוסף להפלתו של ריקן. אני מוכן להקריב את עצמי אם זה יאפשר לנו להפיל אותו"
רונדון יוצא מהתא וניגש להנטריוס.
"הנטריוס, אני אשמח אם תענה את הלורד קורניליוס קצת פחות, הוא אולי אויב- אבל אנחנו לא מפלצות כפי שהוא חושב. אל תיתן לו תחמושת נגדנו." הוא ממשיך ללכת קצת, הנטריוס מלווה אותו. "אז אמרת שיש לך משהו לדבר איתי עליו?" רונדון הולך לחדר המפקד, לבחון את הציוד של קורניליוס."
 
נביא (רונדון) -

IN
"כן. הוא מתעקש שאנחנו לא ננצח את הצבא שלו בגלל משמעת. זה גרם לי לחשוב על... בעייתיות מסויימת", כשרונדון נכנס אל החדר הוא רואה יהלום גדול.
"סגרת עם ראש גילדת הגנבים המקומי שזה שלו. מצד אחד, אנחנו לא רוצים חוב שלא שולם. מצד שני, אני לא בטוח שלתת את זה יהיה רעיון כל כך טוב... יהיה אפשר לשחד עם זה את פלוגת האבן".

OUT
פלוגת האבן - פלוגה מפורסמת של גמדים שכירי חרב. הם שומרים על מאה חברים בדיוק, כשיש רק מפקד אחד. הם נחשבים ללוחמים חשובים, וכרגע שמרו על נייטרליות כי אף צד לא הציע להם מספיק כסף.
 
נביא (רוי)
"אני לא חושב שפלוגת הגמדים תעזור כמו שחוב למאפיה יהרוס. עדיף לתת את האבן לראש גלדת הגנבים. בדקת מה יש בחדרי האוצרות? אני בטוח שיש במבצר הזה לפחות כספת אחת. ובנוסף, שאלת את הלורד אם יש חדרים סודיים או מלכודות במבנה? אתה היחיד שאני סומך עליו פה חוץ מגאס וארתור. והם עסוקים בדברים שלהם"
OUT
להנטריוס יש לחש העברת הקסמה? השריון של קורניליוס מתאים גם לשריון פרווה?
 
נביא (נקסטורל) -

OUT
בעיקרון הקסם בא מרונות ומברכות עתיקות, ככה שזה נורא נורא בעייתי להעביר אותו. זה עלול להרוס את ההקסמה (אני פשוט אגלגל לו מאגיה אם תבקש מזה) וידרוש הרבה משאבים וכסף. הבנתי שאתה משתמש בשריון לוחות, לא?

IN
"אני שמח. בחדרי האוצר יש, אבל אם ניקח... ובכן, האצילים עלולים להתמרד. בכל זאת, זה כסף המיסים שלהם. הם מצפים שהוא ילך למאמץ המלחמתי. אני מניח שנוכל להסוות את זה ככה, אבל אם נאמר להם שנשחד פלוגה של גמדים להרוג בני אנוש מרד שני עלול לפרוץ. שאלתי את קורניליוס הרבה שאלות, והוא שיתף פעולה באופן מלא כמעט. הוא לא הסכים לומר כלום על המבצר, רק שאחרי שנובס הוא ישמיד את כל מחושלי המלחמה".
 
נביא (רוי)
בפעם האני-לא-יודע-כבר-איבדתי-את-הספירה נוטרים שולטים בשריונות קלים בלבד. כלומר עד שריון פרווה. רונדון עצמו עשוי ממתכת, והוא לובש בגדי פרווה. 'בנת?
IN
"תן לו להמשיך בפנטזיות שלו אם זה מה שהוא אוהב" הוא נוהם, אולי למראית עין הוא מתוסכל, אבל למעשה הוא שמח על חוסר ההענות. זה אומר שיש משהו מיוחד במבצר הזה. "אני סומך עליך שתוכל לסדר את העניינים פה. אני יוצא להפגש עם ראש הגילדה" רונדון עוזב את הנטריוס לבדו ולוקח את היהלום. הולך אל טאלדיוס.

"אז טאלדיוס, היית רוצה להשיג קצת כסף? אם כן, איך אתה בלמצוא דלתות סודיות?"
OUT
יאפ יאפ, טאלדיוס. לא המאפיונר- האולי-בוגד שלנו. אפשר להפטר ממנו :D
 
נביא (רונדון) -

OUT
המממ... אני מבין. אז תראה, הוא אכן לבש שריון לוחות. פשוט תקנה שריון חדש ותן את הנוכחי לגאס (הוא משתמש בשריונות כבדים). קיבלתם 3000 בנוסף ל2000 שהיה לכם קודם, כפי שציינתי בסקייפ. 3000 הגיעו ממחסני הטירה (מהחלקים שעוד אפשר לבזוז, כי הם היו של ניוואק).

IN
"וקמצוץ של חופש יהיה נחמד" הוא עונה. רונדון שם לב שהוא גידל זקן חום ופראי. "או לפחות תער לגילוח. הדבר הזה מגרד כל כך כמו שבעת השאולים".
 
ממלכה-
In
דנדליון נצמד לקיר הבניין, מרים את המגן של החייל שנפל מעליו ומגן על עצמו מהחצים מלמעלה. השומרים שלידו עושים את אותו הדבר. כאשר הוא מסתכל על החייל המת, הוא עוצם את עיניו, כמחווה אחרונה.
הוא מסתכל על שלוש מאות השומרים "ללכת צמוד, מוגנים ככול שיותר!" אומר דנדליון. אסאדר מכיר את הפקודה- תצורה צמודה. אבל הוא יודע שהחיילים יהיו מבולבלים אם פתאום דנדליון יאמר להם את הפקודה הזו. אבל החיילים יודעים מה לעשות- והם מתקדמים בתצורה צמודה. מגנים לפנים ולמעלה, החיילים כתף לכתף אחד לשני. תצורה שתגן עליהם מפני החצים מלמעלה, למרות שהיא מאטה אותם. "לעולם לא ניכנע, סילוואניק!" צועק דנדליון שהחיילים כבר ממש קרובים לדלת. שהם מגיעים אליה אלו שכיוונו את המגנים קדימה מנסים לפרו. את הדלת בכול כוחם.
 
נביא (רונדון) -

IN
"אני לא מאמין לך לרגע, אבל זאת ההזדמנות היחידה שלי..." הוא אומר ומהנהן. "לא לפרק מלכודות בהנחה שהן לא מסכנות אותי, אני מבין."

ממלכה -

IN
"אתה לא משאיר לי ברירה!" צועק האלף הזקן. "דרוך, משוך, שחרר!" הוא צועק אל האלפים, וחצים מומטרים על התוקפים כמו גשם זלעפות. כמה אנשים צורחים ונופלים, ובנקודה כלשהי המבנה נשבר וכמה משומרי העיר בורחים. אבל הרוב, בפיקודו הנועז של דנדליון, מגיעים אל הדלת. שלל דברים מופלים על ידי האלפים מהקומות העליונות - הכל באבנים, וכשהדלת מתחילה לחרוק גם כיסאות. כמה שומרים נמחצים, אבל כיוון שהאנשים הללו כבר ראו דם והרג, אין הם מופתעים והמומים כפי שטירונים יהיו. הם מתקדמים מעל הגופות, מקללים את האלפים בכל נשמתם, ופורצים את הדלת בחוזקה. העץ גונח ונשבר לבסוף והחיילים מתחילים להציף את המבנה - רק כדי לגלות שכל הקומה הראשונה ממולכדת. קשתים אלפים יורים חצים מדויקים הישר לבית החזה, פוגעים בלב, מתחת למרפקים, ברגליים ובכל אזור שישאיר את החייל מת או משותק. חוטי תיל עבים מפילים את ראשוני החיילים הישר אל הרצפה, שם הם מטרות מושלמות לכמה לוחמים אלפים שמזנקים מן הצדדים. הקרב נוטה במהירות לרעתם, אך דנדליון נכנס עם תגבורת חדשה והאלפים נסוגים אחורה, אל המדרגות, בעוד חלק נשארים בכדי לאגף את השאר. דנדליון צריך לפקד, ומהר - המטבח ריק, ואולי יש בו כמה סכינים. אולי הוא ממולכד... יש מסדרון ארוך שמוביל לחדר עם דלת סגורה. לא ברור מה יש שם.
 
נביא
"אם הן מסכנות אותך זה אפילו יותר טוב, כי זה אומר שהן יסכנו גם את האויבים שלנו. אל תהרוס מלכודות, רק תשהה אותן או תתכנת אותן מחדש כך שנוכל להשתמש בהן" רונדון מהנהן ויוצא, אומר לשומרים להשאר עם טאלדאיוס ולא לאפשר לו להמלט, אבל גם שישימו לב למלכודות וימפו את מיקומיהן.

לאחר מכן רונדון הולך אל ראש גילדת הגנבים, ומעניק לו את היהלום. "כפי שסוכם, היהלום שלך. לא שתוכל למכור אותו בשוק רגיל כמובן", רונדון הולך לאחור, בטוח ביכולתו לגבור על כל אחד מהגנבים שנמצאים בחדר- וגם על ראש הגילדה.
הוא הולך אל גאס, מעניק לו את השריון של קורניליוס וחרבו של רונדון עצמו. "השריון הוא חזק וטוב, בזזנו אותו מקורניליוס. והחרב- השגנו אותה בכפר האורקים ההוא, כשחילצנו אותך. החרב מאפשרת לך להעיף אנשים לעזאזל, והשריון פוגע במי שמנסה לירות עליך ברק או רעם. הייתי רוצה לראות מישהו משתמש בזה ככליא ברקים, בנוסף" רונדון מתעלם מכל תודה שגאס אומר- "אנחנו עומדים לעזוב את העיר כאשר אחד המפקדים הראשיים יגיעו, אני צריך שתבחר חייל אמין מספיק כדי שיהיה ראש משמר העיר לאחר שתעזוב, אלא אם כן אתה מעדיף להשאר כמובן".
 
נביא -

IN
טאלדיוס מהנהן, וראש הגילדה מודה לך על קיום השבועה ונראה מרוצה מהיהלום. "אני לא צריך שוק רגיל" הוא אומר כשרונדון עוזב.

כשהוא מדבר עם גאס, החייל הבלונדיני מהנהן. "מקומי לצידכם. אני אמנה מישהו, אני מאמין שהוא ישמור על הסדר. הנטריוס מכיר פה את האנשים יותר טוב ממני. אני חושב שהוא אוהב להיות בפוליטיקה. האם זה חכם להסתובב עם הציוד של קורניליוס?"
 
נביא (רוי)
"נשיאת השריון של קורניליוס רק תסמל את התבוסה שלו. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לשנות קצת את השריון, אולי לצבוע אותו, וכמובן כמובן להשיג גלימה חדשה ולמחוק את סמלו של קורניליוס"
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top