• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה (רוי)-
In
״גבירתי...״ אומר אסאדר בבהלה ומתקרב אליה במהירות, מסתכל על הסכין ״את יכולה להזדהם מזה, זה יכאב אבל...״ ובלי לחכו הוא שולף את הסכין וקורע חתיכה מהשריון הפנימי שלו- מהבד המרפא אותו. מחזיק את הפצע המדמם. ״גבירתי, על מי את מדברת?״ הוא שואל בקול רך ומרגיע, ומטפל בפציעה ביסודיות.
Out
התמחות במרפא שלא השתמשתי בה מתחילת המשחק! ידעתי שזה שווה משהו!

ממלכה (עוג) -

IN
"אין טעם" היא ממשיכה לבכות. "הסכין כסופה... חיי ספורים. לנטרוק, תומס, איך שלא תקרא לו. האיש מפלצת... הוא נפגש עם... עם... אני לא זוכרת את השם, איזה מג אחד, וגם... הוביט, אני חושבת. הוא דיבר עליך, ההוביט, על גריאון. תומס אמר שזאת לא בעיה. הם דיברו על התוכנית שלהם... על ליל המהפכה. ההוביט אמר שיש להיזהר מהקבוצה שלך בפגישה הבאה שלהם. הוא אמר שהם הרגו את... אני לא זוכרת את שמו של המג הזה. פארא-משהו. תומס מסוכן. הוא כלא אנשים מסכנים שלא עשו כלום והפך אותם למוטנטים! לא ברור לי איך אפילו! אני..." היא בוכה שוב, "אני אחת מהן. אני הניסוי הראשון שלו. זה שלא הצליח... הוא שמר אותי פה עם בדים קשורים לפי ובדק כלי נשק כסופים עלי. היום בבוקר הוא חייך ואמר שהעבודה השתלמה, שעכשיו הוא יוכל ליצור מוטנט שלא רגיש לכלי כסף. הוא תקע בי את הסכין כמחוות שלום. בבקשה, עזור לאנשיי!"

ממלכה (רוי)-
In
״אני לא הולך לנטוש אותך, ולא אכפת לי כמה את מוטאנטית.״ אמר אסאדר ודחף את הסכין לכיסו, ״את יכולה ללכת?״ הוא שאל אותה. והתייחס להמשך הבכי כאמירת לא. ״איפה הם נמצאים?״ הוא אמר ותפס אותה, הרים אותה על כתפו ״את הולכת עכשיו למרפא- ואת עוד תחיי. תסמכי עליי.״
הוא החל לקחת אותה, ״ומהו שמך?״ הוא שאל אותה כבדרך אגב.

נביא (רוי)
"אני יודע מה ראיתי טלדאיוס. הגיע זמנך לחזור אל האור" רונדון אומר, שקוע בהרהורים.
"אבל לא משנה כרגע, בוא נלך למצוא קצת מידע. אתה מכיר מישהו שיכול להשיג לי תחפושת טובה? של גוליית' (בגלל הגובה שלו)"

ממלכה (עוג) -

IN
"לוסיליה" היא אומרת, נרגעת מעט. אסאדאר רואה שהפצע בלתי אפשרי לריפוי. היא כנראה כבר השלימה עם זה.
"הוא מחביא אותם... במערות ענקיות שהוא חפר. בבקשה... עזור להם. מצא מג שיהיה חזק מספיק להסיר את הקללה הזוועתית הזאת" היא מתחננת. היא קמה ונופלת על הרצפה, וחיוך של תקווה נראה על שפתיה.
היא מתה.

נביא (נקסטורל) -

IN
"אז ראית דברים מוזרים. אמממ, לא? אבל אני מאמין שתוכל לבקש מיצרן תחפושות. הבעיה היא שאין נשף עכשיו" אומר טאלדיוס. "אתה תצליח לארגן נשף? זאת תהיה הזדמנות טובה להכיר את המפקד".

נביא (טייגר ודינרבלו) -

IN
שלושתם נפגשים בכיכר. גאס מצוייד מחדש מכף רגל ועד ראש.
"צהריים טובים. מה גילית?" הוא ניגש לעניין. "אגב, דבר בשקט".

ממלכה (עמית וחברוי)
שורלאוודוס קם מאיוואניס ושולח לעברו מבט חשדני, הכאילו אומר "עלי לא הצלחת לעבוד" אך לאחר מכן הוא חוזר אל תדמיתו הרגילה, של החוקר השלו ואומר "ובכן, זוהי תוכנית העשויה להצליח, אך העם אינו מחבב את ריטקט כלל ועיקר, ומתעב את השחיתות המזוהה עמו. ובנוסף, הנשר לא יוכל לעזוב את העיר בקלות, מפאת צלפי האויב, אך נוכל לעקוף אותם אם נשחרר את הנשר בלילה, מחוץ לעיר וכך הוא יוכל להתרחק מן הסכנה בטרם יהווה מטרה מושלמת על רק השמיים הכחולים; אך האם הנשר הזה בכלל מאומן להעברת הודעות אל עיר הבירה? כי אם לאו התוכנית נדונה לכשלון. אך עלינו לא להתמהמה, הזמן קצרוהמלאכה מרובה ובראסיוס המתועב יוכל להכריח את צבאו לצעוד ביום ובליל בכדי להגיע אל העיר, ואז לא תהיה כל תקווה, מכיוון שההמון המוסת ע"י האויב יתמרד, ותנטל מהצבא כל יכולת להחזיק מעמד מספיק זמן עד שכוחותינו יגיעו. עלינו לפעול כמה שיותר מהר, כי אין זמן מיותר, ואני מציע שנלך עכשיו אל הכוהנים הנכבדים ונדבר על לבם, ומיד לאחר מכן ננסה להמשיך בתוכנית. עלינו להאציל את הסמכות על שילוח הנשר על אדם נאמן המסוגל לבצע משימה שכזו על הצד הטוב ביותר, ועלינו לתכנן את הפשיטה על הכלא כך שמחר או מחרתיים לכל המאוחר הדבר יתבצע, אך על הנשר להשלח היום בלילה, בשעה שצבא האויב רחוק וטבעת המצור לא התהדקה על העיר. בנוסף לכל אלה, עלינו לדבר עם דנדליון על ארגון מחודש של המיליציות ומגעים עם העלה הירוק למען הקמת כוח התנגדות אזרחי שיתגבר את כוחות הצבא וידכא את ההמונים המוסתים בשעת הצורך, וכמובן כדאי שנמנה אדם על ההכנות האזרחיות של העיר, הקצבת מזון ומים, הכנת כל הכלים הדרושים להתמודדות עם אסונות נלווים, והכי חשוב-השגת כל הדרוש לייצור והשגת מזון, למען נוכל לעמוד במצור ממושך בטרם תגיע התגבורת" אומר שורלאוודוס

נביא (נקסט) -

IN
"בשוק, כך גאס אמר. שנלך?"

ממלכה (עמית ודסט) -

IN
"אז כדאי להתחיל לארגן דברים" אומר ווינסטון. "אני אשמור על הבית ואאמת את גרסתו של איווניס יחד עם החברים. שכל אחד מכם ילך אל דנדליון או עין אור וידבר איתו".
"רגע, איפה אסי שלי?" מתפרצת אודיליהץ

נביא -

IN
"מממ... מאכזב" הוא אומר בפשטות. רונדון מגיע עם טאלדיוס. גאס מסתובב אליו עם שביב תקווה. "תאמר לי שמצאת משהו?"

ממלכה (עוג) -

IN
לרגע נראה שהיא מתה... אך אסאדאר מצליח לטפל בפצעיה החמורים. היא תשרוד, אך היא מעולפת.

OUT
זאת הייתה הבקשה האחרונה עד סוף הקמפיין :D

ממלכה (עמית וחברוי)
"תוכנית מצוינת" אומר שורלאוודוס "אלך אני אל עין אור בכדי להסדיר את העניין, ובינתיים אני סומך עליכם שתעשו מה שצריך" אומר שורלאוודוס בקרירות בעודו יוצא בהילוך מהיר מן הבית לכיוון המקדש הגדול של העיר. הוא הולך בתכליתיות, בלי פנית, בלי היסוסים, בלי הסתכלויות הצידה, הוא הולך כמו אוטומטון, אך באופן משעשע, הוא באמת מכונת ההיקש....

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה