• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמת הגנרלים[חופשיטה עם מעט קוביות][4\4]

RONER אמר/ה:
out
עולה במוחכם רעיון,לא חזון,על אימפריה!!!....ככה היית יכול לכתוב את זה,ככה שהמשחק יהיה יותר מעניין ולא דוך מה שאתה רוצה להעביר לנו שנעשה וזהו.
in
"תגידו" אג'ריל דיבר אל שני סגניו האחד גובלין והשני דובלין."עלה לי רעיון קטן,במוח." הוא כיוון את ידו אל ראשו בזילזול כאילו כדיי שהם יבינו.היה ברור לכולם שהוא חושב שהוא יותר נעלה מהם וגם שגזעו יותר נעלה מגזעם."אתם חשבתם אוליי להגדיל את הברית הקטנה שלנו...לאימפריה?רק תחשבו על זה,אנחנו נהיה בעלי כוח עצום ורחב!"הוא הסתכל על הגובלין שהמשיך לאכול את התרנגול בפראות.גזע נחות וחסר תועלת.אח,אח,אח יש להם מזל שהם עובדים טוב ביחד אחרת היינו כבר מוחצים אותם.והדובלינים-פחות מוח יותר כוח,בדיוק כמו שאני אוהב!
שני הגובלינים מסתכלים לעברך.הדובלין מסתכל עליך בריכוז רב ואומר:"סבבה".הגובלין אומר:"גם אני,בוא נעשה מסיבה"

plasmid אמר/ה:
OUT
לא הבנתי, אנחנו עדיין עם השד המוזר הזה? או שמתחילים מחדש?
IN
אקסינג מסתכל על דקור, בזמן הטיפול היומי שלו
"כול המערכות שלך מתפקדות מצוין, דקור היום הטיפול יהיה קצר מאוד" בזמן שאקסינג מרסן ומאזן את הקסם שגואה בתוך דקור, הוא מתחיל לדבר
"אתה זוכר את העסקה שלנו, דקור? אני אשמור על גופך, ואתה תתן לנפשי לצאת לחופשי, במילים אחרות, אתה צריך לציית לי. אבל אני מחבב אותך, ואת העם שלך, לכן רוב מה שאני עושה הם בשביל העמים שלך, שניהם. עכשיו, אני חשבתי על העובדה ששני גזעי הדם יותר חזקים משאר הגזעים הרגילים, אז למה לנו להתחבא בצללים? למה לנו לחיות כמפלצות, כחריגים? אני חושב, לא אני החלטתי שאנחנו צריכים להשתמש בכוח שלנו בשביל לגדול, להפוך לאימפריה! אבל אנחנו צריכים תוכנית, תפגוש אותי בחדש המלחמה בעוד שעתיים" אחרי שעתיים אקסינג פוגש את דקור בחדר המלחמה
"הגעתה, יופי, יש כמה דברים שמדינה צריכה בשביל להפוך לאמפריה, משאבים, אנשים, נשקים, מבנים, ונקודות שליטה. אנחנו יכולים להשיג אנשים,נשקים ומבנים דרך המשאבים שלנו, אז כול מה שנשאר זה נקודות שליטה, ומשאבים, אנחנו יכולים להשיג משאבים מכול מקום, אבל אם אנחנו רוצים איכות, צריך להשיג מהמקומות הנכונים,נכון? עכשיו, לך ותארגן את הצבא, עידן חדש נפתח"
OUT
אפשר מפה של העולם, עם מקומות ואזורים (מדבר, יער גשם..) והמיקום שלי
קצת קשה אבל בכללי אתה במרכז של הרי געש ומסביבך יש המון מכרות

גם אני...
אני חושב שנקודת השבירה היתה ההודאה הזאת
שני הגובלינים מסתכלים לעברך.הדובלין מסתכל עליך בריכוז רב ואומר:"סבבה".הגובלין אומר:"גם אני,בוא נעשה מסיבה"

המפ. אוכל לנסות, ואם לא הבנתי את כוונתך נכון- הצבא שלי מצורף.
דינרבלו, אם תרצה לפתוח הרפתקה נוספת תצטרך את אישורי.

guys, לא להסתכל.
גזעים: בעיקר סינאד ואזורין (מתחלקים באופן שווה כמעט). קיים מיעוט גדול של צלמים דגולים, אחוזי-מוות (מלשון אחיזה), אפיגי, מחושלי קרב ויצורים אחרים. אם יש צורך, אפרט עליהם בה"פ.
יחידות (כל הצבא, סה"כ 100,000 איש): 5,000 צלמי-נפץ. כ"א שקול ל-10 עד 35 מחושלי קרב, כפי שנראה בסעיף הטקטיקות. 7,500 אפיגי מסוגים שונים, רובם מעוצבים כזחלים או תולעים. מותירים אחריהם נתיב חומצי ורעיל. 15,000 מחושלי קרב מגדלים וסוגים שונים, כולם בעלי היכולת להפוך עצמם לבלתי-נראים לזמן מוגבל. 500 מפעילים השולטים בפלוגות יצירי הכפיים באופן מלא, ונמצאים בתוך 2,500 הצלמים הדגולים. אם צלם נהרס, מופעל לחש-תנאי המאחד את גוף המפעיל עם זה של הצלם, ויוצר שילוב הרסני של כוח פסיוני ועוצמה פיזית, אך השילוב מתקיים לזמן קצר (עד 5 דקות). לאחר מכן, המפעיל משוגר אל מחוץ לשדה הקרב, אך הוא עדיין מסוגל לשלוט בפלוגתו כרגיל, אם היא עדיין קיימת. 1,000 "מנפצים"- יחידות המופקדות על ערעור התודעה והמורל של האויב באמצעים טלפתיים. חלשים מבחינה פיזית אך מגובים בשומרי-קריסטל-מנתצי-מקסם (3,000 גלמים בגודל עוג, עמידים להפליא ונשלטים ע"י המנפצים בלבד. מסוגלים לערער קסם במגע). 12,000 מעצימים, שתפקידם הוא לחזק את הצבא, לחדש יצירי כפיים שנהרסו ולהקים לתחייה את החיילים המתים. 7,500 חומקים-בצל, יצירי כפיים שנראים כמו תשע זרועות קריסטל (בגודל רגל אנושית) שבקצה כ"א מהן כף יד שמפרקה מתפצל לשני להבים באורך זרוע אדם. הזרועות מחוברות ע"י ציר מרכזי, וניתנות לפיצול כשיש צורך בכך. הקריסטל השקוף ממנו הזרועות עשויות מקשה מאוד על איתור החומקים. 15,000 צללים רעבתנים- אל מתיים שנראים כמו קרע בקיום שצורתו משתנה, נשלטים ע"י האנטרופומנסרים. מסוגלים לשאוב עוצמה במגע, ויצור שמת ממגעם הופך לצל רעבתן תוך דקות ספורות. 3,000 אנטרופומנסרים- אחוזי מוות שחקרו את צדדיו האפלים יותר של היקום, מסוגלים ליצור קרעים במארג המישורי המשמשים כפורטלים חד-צדדיים (אם כי הם מסוגלים ליצור פורטל במקום א' שמקשר למקום ב', ובו-זמנית פורטל במקום ב' שמקושר לזה של א') וצללים רעבתנים (הם גם שולטים בצללים האלו). בנוסף, הם מסוגלים ליצור חשכה בהינף יד. 1,500 חיילים של יחידת העלית המונהגים ע"י נומורג, עשויים משילוב של פסיון ומחושל קרב- כך מבוטלות החולשות של כ"א מהצדדים, ונוצרים חיילים חזקים, עמידים ותבוניים. 1,000 אסטרטגים- כמעט ולא נמצאים בשדה הקרב, נמצאים היכן שנמצא יחזקאל ומסייעים לו במגוון כוחות הגנה. 8,250 יצירי כוכבים- אפיגי ומחושלי קרב שנוצרו למלחמה אווירית, מכילים בתוכם מאגר אנרגיה שניתן לניצול כפרץ אנרגיה מסוג כלשהו (אש, חשמל, חומצה וכו'). משמשים ככוח אווירי, שלרוב מסייע ללוחמי הקרקע. מחציתם בנויים מחומרים כבדים ועמידים כמו חימר אלוקיאני ופלדה (או אדמנטיום, לחזקים ביותר), מה שהופך אותם לאיטיים ומגושמים אך עמידים, והמחצית השנייה בנויה משילוב של אריג מית'ריל (כעיקרון, זה מית'ריל שנהפך לדק כמו חוט רגיל ומחוטים רבים כאלו נטווה אריג) ומתכת כוכבים ירוקה-כהה, שהופכת אותם לפגיעים יותר אך מהירים וקלילים. 8,250 לוגמי-מעמקים (יצירי כפיים שמשמשים ככוח מימי. כולם בנויים מעור וקריסטל). 2,000 מפעילים ששולטים בלוגמי המעמקים, 2,000 נוספים שולטים ביצירי הכוכבים. 2,000 חיילים הם תולעים (תולע ביחיד) משני-צורה שמתפקדים כפתיון- משנים צורה ליצור חלש (כמו זומבי פשוט או בן-אנוש פצוע) וכך מפתים כוחות אויב להתקרב אליהם, ואז שבים לצורתם המקורים ובולעים את האויב אל בטנם מלאת החומצה (חסינים לחומצה, אגב). בעלי חסינויות רבות, אך איטיים ומגושמים. 3,000 "אדונים במסכות", חיילי עלית פסיוניים וזריזים שכוחם הוא בכוחות הקסמה ושליטה מסוגים שונים. הם פועלים יחד עם האסטרטגים, המנפצים ויחזקאל עצמו לאחר שהוכנעו בכירים ומפקדים מהצבא האויב. סימן ההיכר שלהם הוא פניהם הדומים למסיכות נטולות תווים פרט לעיניים לבנות-כחלחלות וחריץ בדמות פה, לבנות-בוהקות. 15 נחילי חרקים הנשלטים ע"י המנפצים, מסוגלים להעביר רעל במגע. פגיעים, אך חסינים לצורות התקפה רבות. אם יד הצבא של יחזקאל על התחתונה, הנחילים יתקבצו ויצרו מעין רשת שמכסה אזור בשדה הקרב- הרשת מבודדת, וכל אויב שכלוא בה או עובר דרכה מורעל.

כל היצורים התבוניים בצבא מקושרים דרך כבילה חזקה בשם "תודעת קיבוצית"- כבילה המאפשרת לכל חייל להיות מודע למצב יחידתו ויחידות אחרות בשדה הקרב, ולהפך. כל פלוגה של יצירי כפיים מקושרת למפעיל, שמקושר בזכות התודעה הכוללת ליתר הצבא. כבילה זו תופג רק כאשר נומורג ויחזקאל יהרגו. יצירי הכפיים המונהגים ע"י המפעילים שקולים לפלוגות סער.
תיאור יחידות:
שם גיבור: נומרוג, תודעת הפלדה (Steelmind)- אחוז-מוות שמוזג עם מחושל קרב.
תיאור גיבור: נראה כמו אדם רזה וחיוור באופן קיצוני. זרועו השמאלית מכוסה בקריסטל אדום כדם ואדמנטיום מעוצבים כיד שלדית. עוטה גלימות אפורות, תווי פניו מחודדים ונוקשים יותר מהרגיל לאחוזי-מוות, שולט בפסיוניקה ובלוחמה כאחד. נאמן ליחזקאל, אך ימרה את פקודותיו אם הדבר יועיל לצבא יותר.
חולשות והצטיינות בדברים: פלוגות הסער של הצבא נוטות להיות "תותחי זכוכית"- מסוגלות לגרום לנזק רב אך פגיעות. יחידות העלית של הפסיונים הן רבות עוצמה מכל התחומים, אך יהירותן נוטה לגרום למפקדיהן לבצע החלטות מטופשות. יצירי הכפיים ניתנים ל"חיווט מחדש" (תהליך מאגי מורכב בו התודעה שהושתלה בהם משתנה, לרצון המשנה), אך עמידים. האל-מתים ניתנים להפגה במאמץ מסוים, אך בעלי תבונה גבוהה המאפשרת להם להפיק את המיטב מכל מצב נתון.
שמכם (שם הגנרל אותו נשחק): יחזקאל, בעל שלוש הפנים, נביא העצמות היבשות.
מראה: סינאד גבוה, מבנה גופו רגיל לבני גזעו. בעל אף ישר וארוך, הבעה נוקשה ועיניים המזכירות את שמי הלילה- שחורות לחלוטין, עם נקודות קטנות הדומות לכוכבים (כך נראה גם תוך פיו- ללא איברים נראים לעין, רק חלל שחור). עוטה גלימות שחורות וכחולות, נושא מטה עשוי קריסטל ירוק שבראשו תגליף של פה (כמו של צלופח) מוקף בעיניים פקוחות (בנוסף לנזק שהוא גורם כמטה רגיל, המטה מחליש את המטרה כאילו היה מגע של צל רעבתן). אם הוא מוחלש מאוד ונמצא בחשכה ניתן לראות זוג פנים ערפיליים ונטולי תווים, בגוון סגול בוהק, לצד פניו ה"רגילות".
טקטיקות: פסיונים מרחיקים את עצמם מאש האויב (לרוב באמצעות הפיכה עצמית לבלתי-נראים ומעוף מעל שדה הקרב) ומגשימים כוחות המחלישים את האויב ומחזקים את בעלי-בריתם. צלמים דגולים שבתוך גופם מצוי פסיון (הצלם חלול מבפנים) מנהיגים פלוגות סער של מחושלי-קרב רכובים על אפיגי בדמות חיות המכתרות אויבים. הטקטיקה המועדפת על יחזקאל ונומורג היא הפיכה של צלמי-נפץ לבלתי נראים וסינונם אל מחנה האויב, שם הם מתנפצים (תוך גרימת נזק רב לסביבה) לכמה מחושלי קרב תוקפים. יחידות העלית מחלישות ומחסלות את הכוחות החזקים בצבא, כמו האמרה השגורה בפיהם- "קפד ראשו, והגוף יפרכס". חלק מכובד מהטקטיקה מופיע גם בתיאור היחידות.

למי שלא הבין-דינרבלו ראה שלא ממש אוהבים את הדרך בה הוא כותב/מריץ את ההרפתקא, לכן הוא פורש בתור שה"ם ושואל אם יש מישהוא שרוצה לתפוס את מקומו בתור שה"ם ולנהל את ההרפתקא.
אני הייתי עושה זאת אבל אני כבר מנהל במשחק דומה.
אז, מישהוא רוצה?

המפ.
ציינתי שאוכל לנסות להחליף את דינרבלו, ואם לא הבנתי נכון את כוונתו- נתוניי כשחקנית מצורפים.
(דינרבלו- כן).

אני אנסה שוב
plasmid אמר/ה:
[
גזע עם: דמי דרקון, דמי יסודות (אנשים בעלי מאפינים יסודניים, כמו דם דרקון רק עם יסודן במקום דרקון)- "גזעי הדם"
יחידות[כול צבאכם][לכול אחד יש 100 אלף איש כדי להלכם כול פעם שתכבשו יצטרפו עוד[לא כולל חיות ומכונות]]:
יסודנים- 15 אלף (נוצר על ידיד הממחזרים, לא נכלל) (יסודנים בגודל בינוני, יסודן גדול נחשב כ2 בינוניים, ענק ב4, עצום כ8 וכביר כ16, יסודן בינוני הוא 2 קטנים, 4 קטנטנים, 8 זעירים ו16 פעוטים)
ממחזרים- 20 אלף
מעצבי שטח- 15 אלף
קוסמי התקפה-10 אלף
רוכבי דרקונים- 10 אלף
דרקוני יסודות- 20 אלף
לוחמי אנרגיה- 15 אלף
מהנדסי משאבים-10 אלף
חיות מטומעות 5 אלף (חייה, לא נכלל)
תיאור יחידות
יסודנים- יסודנים רגילים, באים בכול הגדלים ובכול היסודות
ממחזרים- קוסמים, שמשתמשים בחומר שמהנדסי משאבים מביאים להם, בשביל ליצור יחידות חדשות או לרפא\לתקן יחידות קימות
מהנדסי משאבים- קוסמים שמביאים משדה הקרב את המשאבים (דם האויבים שיכול לשמש כמים, אבני החומר) אל הממחזרים, ובזמן הזה גם מטהרים אותו (הופכים בוץ לסלע, חול לאבן חול)
מעצבי שטח- קוסמים שמשתמשים בקסמי יסודות לשינוי פני השטח והתאמתם לסביבה (שיטוח הר, מניעת\גרימת התפרצות הר געש...)
קוסמי התקפה- קוסמים שמומחים בקסמי התקפה, משמשים כ"תותחים כבדים"
רוכבי דרקונים- דמי דרקון שרוכבים על דרקונים, הכוח האווירי השלישי של הצבא (אחרי יסודני האוויר והמפיטים)
דרקוני יסודות- דרקונים שמשולב בגופם, באמצאים מאגים, אחד מהיסודות, הם חזקים מאוד, ומשמשים ככול האווירי החזק ביותר
לוחמי אנרגיה- חייל הרגלים השני, לוחמים פשוטים שמשתמשים בקסמי אנרגיה ללחימה
חיות מוטמעות- חיות (כול סוג של חייה) אשר שולבו עם אחד היסודות
שם גיבור: דקור, להב היסודות
תיאור גיבור: דקור הוא בן של דם דרקונית ודם יסודות, ככה שיש לו כנפים קטנות וקשקשים כמו של דם דרקון, אבל הוא בוער מאנרגיה, ושולט ביסודות כמו דם יסודות, הוא מכשף רב עוצמה, ולוחם לא רע, הוא היה אחראי לצירוף הדרקונים לצבא, הוא חייב את יציבותו לאקסינג, שמונע מגופו להתפרק עקב כוחו.
חולשות והצטינות בדברים: יסודנים לרוב לא יעשו כלום ללא מי שישלוט עליהם, ולכולם יש חולשה מסוימת שנובעת מהיסוד (יסודני אש רגישים למים, יסודני מים יקפאו..), הקוסמים מסוגלים ליצור יסודנים חדשים, אבל הם פגיעים יותר, היחידות המשולבות (דרקוני היסודות, חיות מוטמעות) יכולים לחשוב על דעת עצמם, אבל יותר קשה ליצור אותם, היתרונות מתבטאים בכך שניתן בקלות ליצור יחידות חדשות של יסודנים בקלות
שמכם[שמו של הגנרל שאותו תשחקו]: אקסינג דאוונפייר
מראה: מכשף צנום בגלימה לבנה, לרוב לא נראה ללא מגן קסום לגופו.
טקטיקות[אסור להראות לאחרים כלום כי אז הם יכלו לנצח בקלות]
היחידות הקלות (לוחמי אנרגיה, יסודנים קטנים) מתקדמות ראשונות, בקבוצות נפרדות, לכול קבוצה יש מהנדסי משאבים שמעבירים משאבים לממחזרים, שנמצאים מאחורי קווי האש, שמכינים עוד יסודנים, אם ההתקדמות מהירה והניצחון קרוב, קבוצה של קוסמי התקפה מגיעים, מוקפים ביסודנים שמגנים עליהם, לחסל את שורות ההגנה האחרונות, אם ההתקדמות איטית, נלחמים במצב הגנתי ובונים קבוצות של יסודנים ענקיים.

Wait a minute.
אם אתה מעוניין לסגור את המשחק, שלח לי ה"פ ואנעל אותו. אם אתה מעוניין שמישהו אחר ינחה במקומך, תבהיר את זה.
סתירה עצמית וניסוח הודעות שמתחרה בנבואותיה של האוראקל מדלפי לא הופכים אותך לברור יותר, אם תהית.

(נערך בעקבות דינרבלו, ואז בעקבות סיבות טכניות שלא קשורות לפלדריק: לא אוכל להנחות את המשחק, אך אוכל לסייע לדינרבלו)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה