• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמת הגנרלים[חופשיטה עם מעט קוביות][4\4]

in
"הזהרתי אותך..."
7 הזרועות של רואלש'ו יוצרות תנועות מורכבות באוויר, ויצור מוזר, הנראה כדבר הלקוח מסיוט, מופיע.
"הרוג אותו!"

מלך השדים מגחך שולף את חרבו חותך את היצור ואומר אתם רוצים להצטרף אלי הוא שמותו
out
לכול אחד יש 100 נקודות אנרגיה לכול איש[מצביא וגיבור]כול פעם שאתם תעסו כשפים אז ירד נקודות
תוריד 2 נקודות

מרתוס אמר/ה:
OUT
אה, מי זה?
IN
ארקאניס מביט בעיניו הבוערות באור טמא אל עבר השד. "אל להפריע את מנוחת המתים, מות, שד ארור."
בידיו של הליץ' נוצרים כדורים של אנרגיה סגולה-שחורה רוחשת אשר נורים לעבר השד.
:?
אגב בדרך כלל בדיבור מוסיפים " בתחילת הדיבור ובסופו.

OUT
מה? אחי, תקן שגיעות כתיב, לא מבינים (מתרורים, לדוגמא)
שמה זה אומר שומעים יפה שלא נכנענו? אנחנו שמענו שאנחנו לא נכנענו? אז זה בסך הכול קול, זה לא משנה
וחשבתי שאנחנו מפקדים על צבאות, לא נלחמים עם הדמויות
IN
אקסינג יוצר מהאבן (או כול סוג אחר של אדמה) שריון שמכסה אותו, ויוצר יסודני אדמה ואוויר שמקיפים אותו
"תכנע, שד, אנחנו רבים יותר"

כולכם מתעוררים מלאי זיעה ואתם שומעים קול שאומר: "יפה שלא נכנעתם"
ככה אפשר לכתוב את זה...
ברצינות, תקן שגיאות כתיב ושים סימני פיסוק. בשביל תיקון שגיאות הכתיב אתה יכול לכתוב את ההודאה בוורד לפני שאתה שולח אותה.

in
"מה מתרחש פה?קודם כל לוקחים אותי ממיטתי,אחרי זה מלך שדים מטורף מנסה להכניע אותי,ולבסוף אומרים לי:יפה שלא נכנעתם?"ההובגובלין המצולק נוחר דרך אפו בזילזול.
out
סליחה שלא הגבתי,לא הייתי בבית.

תראה.
אני לא סבור שאתה מבין את האחריות וההכנה מראש שצריך בכדי לפתוח משחק רשת.
קודם כל, אתה כותב בשגיאות כתיב ובניסוח לא מובן.
ושנית, עד עכשיו העלילה לא מובנת, ונראית לא מושקעת.
ייתכן שזהו רושם ראשוני בלבד ואתה תשפר את האיכות של המשחק, אבל כמו שזה נראה כרגע אין לי שום עניין להמשיך להשתתף במשחק הזה.

אוקי[זה ישמע קצת דבילי אבל זה ההתחלה]
אתם חושבים על רעיון אימפריה :!: :!: כדי לבנות אימפריה צריך
מכרות
נשקים
אנשים
לבנות מבצר
אבל אין מספיק לנו מספיק מה נעשה נעשה
משימות:
לכבוש עיר
לכבוש מכרות
להשיג נפחים
עבדים
בנאים

out
עולה במוחכם רעיון,לא חזון,על אימפריה!!!....ככה היית יכול לכתוב את זה,ככה שהמשחק יהיה יותר מעניין ולא דוך מה שאתה רוצה להעביר לנו שנעשה וזהו.
in
"תגידו" אג'ריל דיבר אל שני סגניו האחד גובלין והשני דובלין."עלה לי רעיון קטן,במוח." הוא כיוון את ידו אל ראשו בזילזול כאילו כדיי שהם יבינו.היה ברור לכולם שהוא חושב שהוא יותר נעלה מהם וגם שגזעו יותר נעלה מגזעם."אתם חשבתם אוליי להגדיל את הברית הקטנה שלנו...לאימפריה?רק תחשבו על זה,אנחנו נהיה בעלי כוח עצום ורחב!"הוא הסתכל על הגובלין שהמשיך לאכול את התרנגול בפראות.גזע נחות וחסר תועלת.אח,אח,אח יש להם מזל שהם עובדים טוב ביחד אחרת היינו כבר מוחצים אותם.והדובלינים-פחות מוח יותר כוח,בדיוק כמו שאני אוהב!

OUT
לא הבנתי, אנחנו עדיין עם השד המוזר הזה? או שמתחילים מחדש?
IN
אקסינג מסתכל על דקור, בזמן הטיפול היומי שלו
"כול המערכות שלך מתפקדות מצוין, דקור היום הטיפול יהיה קצר מאוד" בזמן שאקסינג מרסן ומאזן את הקסם שגואה בתוך דקור, הוא מתחיל לדבר
"אתה זוכר את העסקה שלנו, דקור? אני אשמור על גופך, ואתה תתן לנפשי לצאת לחופשי, במילים אחרות, אתה צריך לציית לי. אבל אני מחבב אותך, ואת העם שלך, לכן רוב מה שאני עושה הם בשביל העמים שלך, שניהם. עכשיו, אני חשבתי על העובדה ששני גזעי הדם יותר חזקים משאר הגזעים הרגילים, אז למה לנו להתחבא בצללים? למה לנו לחיות כמפלצות, כחריגים? אני חושב, לא אני החלטתי שאנחנו צריכים להשתמש בכוח שלנו בשביל לגדול, להפוך לאימפריה! אבל אנחנו צריכים תוכנית, תפגוש אותי בחדש המלחמה בעוד שעתיים" אחרי שעתיים אקסינג פוגש את דקור בחדר המלחמה
"הגעתה, יופי, יש כמה דברים שמדינה צריכה בשביל להפוך לאמפריה, משאבים, אנשים, נשקים, מבנים, ונקודות שליטה. אנחנו יכולים להשיג אנשים,נשקים ומבנים דרך המשאבים שלנו, אז כול מה שנשאר זה נקודות שליטה, ומשאבים, אנחנו יכולים להשיג משאבים מכול מקום, אבל אם אנחנו רוצים איכות, צריך להשיג מהמקומות הנכונים,נכון? עכשיו, לך ותארגן את הצבא, עידן חדש נפתח"
OUT
אפשר מפה של העולם, עם מקומות ואזורים (מדבר, יער גשם..) והמיקום שלי?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה