• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מלחמת הגנרלים[חופשיטה עם מעט קוביות][4\4]

מה נעשה מה נעשה אמר גרגון
לא נוותר נהרוג את המפלצות המכוערות הללו אמר דמרגון
לאאאאאאאאאאא אמרו שניהם ביחד

בנתיים בממלכתו [הכבושה של בני האנוש]של מלך השדים
הביאו את גרגון ודמרגון אמר מלך השדים בקול מהרים
אתה מנוול הגנרלים יתפסו אותך
זה משיקרה למורדים

זה משיכול להיות תציתכו להלחם
[מי שראה את משחקי הקודם[הלא כול כך אהוד]אני מקווה שתאוהבו את זה]
אוקי :)
אתם גנרלים של אימפריות עצומות דמי הדרקון יאון טי אלפים או הגמדים תתפרעו
אתם יכולים לבחור כל גזע שאותו תנהיגו [מי הספר לשחקן והמגדיר מהד 4[או גזע שתמציעו][אסור 2 שחקנים עם אותו גזע]
[אוקי[מלא סוגרים ]
מה צריך למשחק:
גזע עם
יחידות[כול צבאכם][לכול אחד יש 100 אלף איש כדי להלכם כול פעם שתכבשו יצטרפו עוד[לא כולל חיות ומכונות]]
תיאור יחידות
שם גיבור
תיאור גיבור
חולשות והצטינות בדברים
שמכם[שמו של הגנרל שאותו תשחקו]
מראה
טקטיקות[אסור להראות לאחרים כלום כי אז הם יכלו לנצח בקלות]
אני מצפה להתחילך בשבוע בהאה בראשון ההדמוית הטובות ביותר יתקבלו
משחקים
רונר-גזע הגובלינים[דובלינים הובגובלינים וגובלינים]
מרתוס-גזע האל מתים
plasmid- דמי יסודות ודמי דרקון
דרגונוד-

אוקיי דבר ראשון,כל הכבוד שפתחת משחק אני לא הצלחתי לארגן כזה דבר.עכשיו אתה לא כתבת טיזר שזה מאוד חשוב בשביל למשוך שחקנים,
ולא פרסמת את המשחק בעץ לחיפוש שחקנים,זה יעזור לך לגייס שחקנים למשחק.כתבת שהמשחק הוא "חופשיטה עם מעט קוביות" אבל לא רשמת איך המכניקה עובדת.

כפי שהעירו לך קודם, מומלץ לפרסם טיזר כדי ששחקנים יוכלו להבין מה ההרפתקה הזו ומה המנחה רוצה מהם, וגם הסבר על שיטת המשחק יועיל.
אגב, כמה זמן השקעת ברעיון למשחק (שעה, עשר דקות, יום וכו')?

*טיזר, כעיקרון, זה קטע שמתאר את המשחק ואת הרקע שלו (דוגמא פשוטה ביותר- "לפני שלושה שבועות נחטפה בתו של הדוכס, שהודיע על החוטף כמבוקש ויעניק כסף רב למי שיביא את החוטף אליו, חי או מת. רבים קפצו על ההזדמנות לכסף קל, וביניהם אתם. האם תצליחו לצוד את החוטף?") מבחינה עלילתית. לרוב, טיזר נכתב באותיות נטויות.

אני ממליצה לך לקרוא את העץ הזה.

טוב כמה דברים:
[1]אל תעשה שגיאות כתיב
[2]תפרט יותר,שידעו למה כדאי להם להצטרף
[3]תסביר יותר,היו חלקים שלא הבנתי[מה.אני יכול לעשות כמה חיילים שאני רוצה,וכו']
תחשוב על זה :orc?:

אוקיי הינה הדמות שלי,לדינרבלו בלבד.
גזע העם:גובלינים,דובלינים ובראש הובגולינים.
יחידות:10,000 פרשי וורגים,5,000 מכשפים,5,000 שאמנים,30,000 לוחמי דובלינים,500 שרי עין עם 1,500 גובלינים ששולטים בהם,2,000 קשתים,2,000 לוחמים, 24,000 הובגובלינים,5,000 פרשי דובי אימים,5,000 גריפוניי כפור עם 5,000 מאלפים,5,000 גובלינים.
שם גיבור:קולזרון
תיאור גיבר:אולזרן לובש גלימה אדומה הוא הובגובלין שנודע בכך שהרג דרקון והגדיש את הקטל הזה לביין הוא הולך לכל מקום עם ראש הדרקון בתור שריון
וטופרו מותך לניצב בתור חרב.
חולשות ויתרונות :הגובלינים נודעים בטיפשותם בכל רחביי העולם אך בדרך כלל כאשר הם פועלים יחד עם אחיהם ועם הרבה גובלינים אחרים הם מתכון מושלם להרס טוטאלי ליריביהם.
שם:אג'ריל
מראה:אג'ריל הוא ההובגובלין שחשב על הברית של גזע הגובלינים,הובגובלינים והדובלינים.יש לו צלקעת ארוכה על פניו מחתך מהגנרל הקודם של צבא ההובגולינים שאותו רצח בשביל להגיע למעמדו.
טקטיקות:בדרך כלל לגובלינים אין טקטיקות נפוצות והם חושבים עליהן ברגעים שלפני הקרב, אך הם משתמשים לרוב באיגוף החיילים סביב צבא האויב ואז תוקפים עם הפרשים.

קצת מוזר שאני משחק לפני שבכלל שלחתי דמות...
עוד לא ממש ההיתי בטוח שאני נרשם...
בכל מקרה, מכיוון שכבר הכנסת אותי-הנה הצבא שלי

גזע:אין ממש- כולם אל מתים.
כוחות קרקע:
40,000 שלדים/זומבים.
10,000 זומבים מגודלים
5,000 אבירי מוות/שרי גולגולות/ביעוטים מפקדי לחימה(בערך שווה בשווה)
כוחות אוויר:
10,000 זומבים בעלי כנף.
10,000 אלפים ביעוטים מקימי מתים.
10 דרקוליץ'.
כוחות לטווח רחוק:
5,000 מגי רימות.
כוחות מחץ:
5000 ערפדים.
9,800 רפאים.
4,000 טופרי עצם.
משמר כבוד:
דרקוליץ'
300 אבירי מוות.
300 ערפדים.
300 מגי רימות.
100 ליצ'ים.
200 טופר עצם.
50 גולגלות להבה.

גיבור:ואלינטר השחור.
תיאור:ואלינטר הוא דרקוליץ' שכאשר היה חי היה דרקון שחור-גם לאחר מותו צבעו נותר שחור ומכאן נובע שמו (גם מפני שהוא מסוגל לנשוף אש שחורה באויביו), ואלינטר מלווה תמיד את ארמניול והוא מרכיב אותו לקרב, שניהם חולקים באותו קמיע כך שאם אחד מהם יושמד-כך גם השני.
חולשות ויתרונות:רוב האל מתים החזקים יותר אינם מסוגלים לפעול באור יום, מלבד זאת יש קושי בשליטה באל מתים חסרי הבינה כך שקשה לתמרן איתם בשדה הקרב. יתרונות האל מתים הם ברורים למדי ובינהם יש את העובדה כי הם אינם צריכים לנוח, קשה להורגם, הם נשלטים ללא רצון חופשי, אין צורך להאכילם וכו...
גנרל:אראמניול ונירקס.
תיאור:בן אנוש ליץ'. נראה כשלד עטוף בעור, הוא לובש גלימות קטיפה שחורות אשר מסתירות את רוב גופו מלבד ראשו. מחזיק מטה לבן עשוי מעצם שבראשו גולגולת בן אנוש.
טקטיקות:
50,000 אלף מהאלמתים תוקפים בהתקפה מוחצת כאשר ה10,000 זומבים מגודלים משמשים לשבירת קו היריבים הראשון. לאחר המגע הראשוני ממריאים ה10,000 זומבים המכונפים כאשר כל אחד מהם נושא ביעו מקים מתים-אשר יכולים להתקיף מהאוויר בהתקפותיהם לטווח רחוק ומסוגלים להחיות אל מתים שהושמדו. כוחות המחץ תוקפים נקודות קריטיות בצבאות האויב, משמר הכבוד מלווה את ארמניול ומגן עליו.
אם יש מספיק אנים שרוצים לשחק-אל תהסס להוציא אותי.

[
גזע עם: דמי דרקון, דמי יסודות (אנשים בעלי מאפינים יסודניים, כמו דם דרקון רק עם יסודן במקום דרקון)- "גזעי הדם"
יחידות[כול צבאכם][לכול אחד יש 100 אלף איש כדי להלכם כול פעם שתכבשו יצטרפו עוד[לא כולל חיות ומכונות]]:
יסודנים- 15 אלף (נוצר על ידיד הממחזרים, לא נכלל) (יסודנים בגודל בינוני, יסודן גדול נחשב כ2 בינוניים, ענק ב4, עצום כ8 וכביר כ16, יסודן בינוני הוא 2 קטנים, 4 קטנטנים, 8 זעירים ו16 פעוטים)
ממחזרים- 20 אלף
מעצבי שטח- 15 אלף
קוסמי התקפה-10 אלף
רוכבי דרקונים- 10 אלף
דרקוני יסודות- 20 אלף
לוחמי אנרגיה- 15 אלף
מהנדסי משאבים-10 אלף
חיות מטומעות 5 אלף (חייה, לא נכלל)
תיאור יחידות
יסודנים- יסודנים רגילים, באים בכול הגדלים ובכול היסודות
ממחזרים- קוסמים, שמשתמשים בחומר שמהנדסי משאבים מביאים להם, בשביל ליצור יחידות חדשות או לרפא\לתקן יחידות קימות
מהנדסי משאבים- קוסמים שמביאים משדה הקרב את המשאבים (דם האויבים שיכול לשמש כמים, אבני החומר) אל הממחזרים, ובזמן הזה גם מטהרים אותו (הופכים בוץ לסלע, חול לאבן חול)
מעצבי שטח- קוסמים שמשתמשים בקסמי יסודות לשינוי פני השטח והתאמתם לסביבה (שיטוח הר, מניעת\גרימת התפרצות הר געש...)
קוסמי התקפה- קוסמים שמומחים בקסמי התקפה, משמשים כ"תותחים כבדים"
רוכבי דרקונים- דמי דרקון שרוכבים על דרקונים, הכוח האווירי השלישי של הצבא (אחרי יסודני האוויר והמפיטים)
דרקוני יסודות- דרקונים שמשולב בגופם, באמצאים מאגים, אחד מהיסודות, הם חזקים מאוד, ומשמשים ככול האווירי החזק ביותר
לוחמי אנרגיה- חייל הרגלים השני, לוחמים פשוטים שמשתמשים בקסמי אנרגיה ללחימה
חיות מוטמעות- חיות (כול סוג של חייה) אשר שולבו עם אחד היסודות
שם גיבור: דקור, להב היסודות
תיאור גיבור: דקור הוא בן של דם דרקונית ודם יסודות, ככה שיש לו כנפים קטנות וקשקשים כמו של דם דרקון, אבל הוא בוער מאנרגיה, ושולט ביסודות כמו דם יסודות, הוא מכשף רב עוצמה, ולוחם לא רע, הוא היה אחראי לצירוף הדרקונים לצבא, הוא חייב את יציבותו לאקסינג, שמונע מגופו להתפרק עקב כוחו.
חולשות והצטינות בדברים: יסודנים לרוב לא יעשו כלום ללא מי שישלוט עליהם, ולכולם יש חולשה מסוימת שנובעת מהיסוד (יסודני אש רגישים למים, יסודני מים יקפאו..), הקוסמים מסוגלים ליצור יסודנים חדשים, אבל הם פגיעים יותר, היחידות המשולבות (דרקוני היסודות, חיות מוטמעות) יכולים לחשוב על דעת עצמם, אבל יותר קשה ליצור אותם, היתרונות מתבטאים בכך שניתן בקלות ליצור יחידות חדשות של יסודנים בקלות
שמכם[שמו של הגנרל שאותו תשחקו]: אקסינג דאוונפייר
מראה: מכשף צנום בגלימה לבנה, לרוב לא נראה ללא מגן קסום לגופו.
טקטיקות[אסור להראות לאחרים כלום כי אז הם יכלו לנצח בקלות]
היחידות הקלות (לוחמי אנרגיה, יסודנים קטנים) מתקדמות ראשונות, בקבוצות נפרדות, לכול קבוצה יש מהנדסי משאבים שמעבירים משאבים לממחזרים, שנמצאים מאחורי קווי האש, שמכינים עוד יסודנים, אם ההתקדמות מהירה והניצחון קרוב, קבוצה של קוסמי התקפה מגיעים, מוקפים ביסודנים שמגנים עליהם, לחסל את שורות ההגנה האחרונות, אם ההתקדמות איטית, נלחמים במצב הגנתי ובונים קבוצות של יסודנים ענקיים.
לדינרבלו בלבד!

טוב...
הנה הצבא:
צבא:
גזע: מצליפי מוח, יצורי מעמקים, תפלצות, ואנשי כתות של המרחב שמעבר.
יחידות: 500 מצליפי מוח(200 קוסמים, 102 פסיונים,100 עובדי הממלכה שמעבר [כוהן חוצן]), , כ10,000 תפלצות ויצורי מעמקים משועבדים (גרלים, תפלצים שחומים, שרי עין, וכו...) , כ 89,500 אנשי כת משועבדים (הגזעים הרגילים וכמה גובלינים, אורקים, קובלודים, טרגוליטים, מינוטאורים, ופרטים יחידים מגזעים אחרים.) (כ50,000 רגלים, 10,000 אנשי יחידות מיוחדות, 10,000 קוסמים , 10,000 כוהני המרחב שמעבר) .

גיבור:
אוזנרלשו האיטלידליץ'.
תיאור: אוזנרלשו הוא מצליף מוח ליץ' בן כ 1000 שנים. במהלך השנים הוא השיג שליטה עצומה על הקסם המאגי והפסיוני.
כיום הוא אחד המפקדים הראשיים בצבא, הוא נמצא במרכז הקרב, רוכב על הדרקון האדום שהוא שיעבד, ומטיל כדורי אש לכל עבר, בנוסף הוא מומחה בקסמי שטיפת מוח, כבר היו מקרים שהוא הצליח לשעבד פלוגות שלמות למרותו.
חוזקות: קוסם חזק, ליץ' (אפילו אם הוא ימות הוא ייחזור לחיים תוך עד כ 10 ימים לחיים ליד הקמע שלו, שנמצא במקדה התת קרקעית של הצבא.
חולשות: בטוח בעצמו, יהיר, גאוותן, יוצא לבד אל הקרב במחשבה שאיש לא יוכל לעצור אותו.

גנרל:
רואלש'ו- המוח העתיק.
מראה: שוכן בתוך בריכה במפקדה, מוח עצום שיוצאות ממנו 7 זרועות ציד.

טקטיקות: הצבא מחולק ל 500 פלוגות, שבראש כל אחת עומד מצליף מוח אחר. הצבא נוהג לנסות לכבוש את העיר מבפנים ע"י הקסמת המנהיגים. אם זה לא מצליח, הצבא, ובראשו אוזנרלשו, מטילים את עוצמתם על העיר (או הצבא) ,
תוך ניסיון לצרף כמה שיותר חיילים לשורותיהם.

מתחילים :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
אוקי אתם תמיד שולטים רק במצביא בעולם בקרב בגיבור ובצבא
מצביא:
אתם ישנים במיטתכם ופתאום
אתם בהיכל שחור ולידכם האחרים
אתם רואים שד בלבוש גלימות מסתכל עליכם
בזלזול ואומר אתם עבדים שלי היכנעו
[אתם יכולים לא להקשיב]
גואו

OUT
גואו? מה זה?
IN
"בא! (BA) שד בא אלי ואומר לי מה לעשות? זה אמור להיות הפוך, עכשיו אתה הערתה אותי, לך להכין לי תה! אתה מצפה ממכשף כמוני לשוחח עמך, שד עלוב? ועוד בתנאים כאלה?!"
בזמן שהוא מדבר, אקסינג מנסה לגלות משהו על עוצמת השד שלפניהם

out
אני חושב שהוא התכוון ל go...
in

[נימת זלזול] "אין לי פנאי ליצורים שפלים שכמוך, אמור את דבריך, ואז אני אבחר אם לעזור לך או שאולי להפוך אותך לארוחה הבאה שלי"[נימת זלזול]

dragold אמר/ה:
out
אני חושב שהוא התכוון ל go...
in

[נימת זלזול] "אין לי פנאי ליצורים שפלים שכמוך, אמור את דבריך, ואז אני אבחר אם לעזור לך או שאולי להפוך אותך לארוחה הבאה שלי"[נימת זלזול]

אתה ראוה שהוא מחזיק בשני כדורי אנרגיה שחורים הוא זורק אליכם את הכדורים אתם מתחשמלים ונופלים
וכולכם רואים שהוא מסיר את הקסדה ואתם רואים שזה מלך השדים מרדקור

OUT
אה, מי זה?
IN
ארקאניס מביט בעיניו הבוערות באור טמא אל עבר השד. "אל להפריע את מנוחת המתים, מות, שד ארור."
בידיו של הליץ' נוצרים כדורים של אנרגיה סגולה-שחורה רוחשת אשר נורים לעבר השד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה